Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kupiłam, ale jak ja kurdę lubię jak w połowie sezonu okazuje się że spodnie się zrobiły rybaczki, a kurtka jak po młodszym bracie ;)

W sklepach jakieś ochłapy, albo wersje fullwypas, za pieniądze bardzo full.

no nic, młody zadowolony , więc jest ok :)

No to dobrze, że zakupy już masz z czapki;)

Mojemu muszę kask kupić, i też nartki wymienić na inny model, bo młody stwierdził, że kneisów nie chce... Ale jak śmigał to złe nie były.. fakt dużo dłuższe, ale ostatni raz to był na nartkach dwa lata temu... Albo i trzy... już nie pamiętam...

No właśnie czapki nie kupiłam ;)

Zawsze kupowałam mu kombinezony z brugi, a oni robia czapk do komletu. A tym razem brugi były w koszmarnych kolorach (jak kamizelki odblaskowe) i kupiłam inny,więc czpkę dobrać...zapomnij...

młodemu też muszę narty wymienić,ale oczywiście nic nie może jak normalny dzieciak, tylko wymyslił sobie freestyle. No i kup takie na wzrost 130....wariat :lol: po mamusi ;)

jeździ ledwo się nauczył chodzić, a juz narty przypiął,ze strachu mamusi oczywiście, ja nie jestem wytrawnym narciarzem, a i wariatów na stokach nie brakuje i miałam stresa jeździć z nim na plecach.

a o której giełdzie mówisz?

Wiesz co, jak słyszę o lataniu na miotle, to przypomina mi się pierwsze spotkanie mojego męża z moją mamą.

Mieszkalismy w bloku (znaczy ja z rodzicami), obecny ślubny przyjechał do mnie i zastał mamę ,która zamiatała korytarz, stanął (ślubny) przywitał się i zapytał "a Pani sprząta czy odlatuje ".

Ma to wypominane przy kazdej możliwej sposobności i za każdym razem tłumaczy się stresem zalotnika ;)

Wiolcia, jak zdrówko? bo u mnie jakas pandemia, już trzy osoby odwołały dziś wizytę - zakichani ;)

Wiesz co, jak słyszę o lataniu na miotle, to przypomina mi się pierwsze spotkanie mojego męża z moją mamą.

Mieszkalismy w bloku (znaczy ja z rodzicami), obecny ślubny przyjechał do mnie i zastał mamę ,która zamiatała korytarz, stanął (ślubny) przywitał się i zapytał "a Pani sprząta czy odlatuje ".

Ma to wypominane przy kazdej możliwej sposobności i za każdym razem tłumaczy się stresem zalotnika ;)

Wiolcia, jak zdrówko? bo u mnie jakas pandemia, już trzy osoby odwołały dziś wizytę - zakichani ;)

dLATEGO TAK LUBIĘ A. :D:D

Ja super... weszłam do wanny z wrzątkiem wygrzałam kości i jest OK....

Dało mi radę wczorajsze latanie z traperkach po kostki i mokre spodnie,..... a zmoczyły się na wycieraczce samochodu.....

Dziś nie odśnieżam... Nie napadało...;)

Malcia tam gdzie jest okulistyka.. ceglana chyba... nie pamiętam... ale masz tam wszystko co do nart potrzebne.. od bielizny, majtek kaleson, po kurtki, spodnie , okulary, gogle i kaski... czapki też w dużym wyborze i rękawiczki...

O nartach i butach nie wspomnę...

Tylko jako sponsor tata musi być zabrany;)