Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nemi... on nie musi nam go kupować... wystarczy, że go nam wyczarteruje... No bo co byśmy z nim potem zrobiły

Zawsze coś można by było zrobić...

Chodzi o statek, kasę, rozrywkę, królewskie traktowanie... no i cobyśmy całe życie nie musiały składać i u jego schyłku jechać/płynąć do tej Australii a... laskami i balkonikami...

noooo to chyba nie tak wiele... żeby żyć póki można :)

A do tego Burj al Arab albo w Emirates Palace to już by była Twoja głowa zajechać i go załatwić... No jak już wiesz gdzie...

To Wy sobie płyńcie do Australii, a ja ten statek po całej eskapadzie z niekłamana przyjemnością przyjmę...tylko w ładnym miejscu mi go zacumować , może byc jakieś Bora Bora, no w ostateczności moga byc nawet "Szelki" ;) o tu

http://www.multita.com.pl/SYA/12/country/large/seszele.jpg

Nieeee... czekoladowemu ja mówię nie...

Moim marzeniem są Seszele, albo Malediwy.... w sumie mogę odstąpić miejsce do tej Australii...

No i nie koniecznie muszę płynąc statkiem... szybciej i prościej dolecę samolotem... ;)

Witam Drogie Panie :)

Byłam na wystawie psów... wróciliśmy z nowym legowiskiem dla Inki...

I zonk... Emil ją kładł na legowisku i po dobroci i siłą, i sam leżał w nim, już prawie zasypiał... ale Inka za nic nie chce się tam położyć...

Nooo zdaje się stare było najlepsze....