Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No w Orange też mam limit.. na YT nie wchodzę, nic nie ściągam, a w ostatnim i nie tylko ostatnim miesiącu to nie mogłam nawet do banku wejść....

Radiówka powiadasz??

Mieszkam na końcu ulicy... same domki do połowy... potem 400m bez domków/ las... potem 5 domków.. nasz jest przedostatni... o koło nie ma bloków... i gdzie ja info znajdę gdzie radiówka, jak ja nie mam gdzie chleba kupić...

Cześć dziewczyny.

Wpadłam na chwilke zobaczyć co u was?

Ja mam neta z tp , też się wkurzam ze trzeba mieć telefon,ale ja zawiesiłam i fizycznie nie mam,ale płace miesięcznie 21zł za podtrzymanie,

wszyscy mamy komórki ,więc stacjonarny w ogóle nam nie jest potrzebny.

U mnie byl problem z radiowym,bo mam za domem taki lasek i jak jest wiatr to się wiesza,więc ta opcja odpadła.

Nadulko, z tego co sie orientuję to w TP nie musisz miec telefony, tylko do DSL'a jest potrzebny. Za takie praktyki TP płaciło sporą karę

nic nie zmieniło się???

Nic,Alu sie nie zmieniło:(

monopoliści i tyle

ale jestem zadowolona z neta,mamy 3 laptopy i stacjonarny komputer i wszystko śmiga:)

a TP sa ? u nich bez telefonu można mieć neta

nie można :no:

tzn można, ale musisz płacić za utrzymanie linii.

Przynajmniej ja tak płacę.

I jeszcze robiliśmy jakieś cuda, bo za utrzymanie linii płaci się*29,90 a jak się weźmie telefon i go zawiesi, to płaci się 22,90 bodajże. Niewiele mniej ale zawsze.

Łącznie za net płacę ok 60pln i dla nas było to najlepsze wyjście

edit, aha, widzę*że ja się zagadałam z tatą przez telefon, a te już tu wszystko poopowiadały ;)

trochę spóźniony post ;)

Edytowane przez monsanbia