Nadulka 25.01.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 monsanbia,to mało płaciszja płacę 101złlinie mam zawieszoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 monsanbia,to mało płacisz ja płacę 101zł linie mam zawieszoną Bo może masz lepszą prędkość U mnie nie dało się nic lepszego wyciągnąć z tego kabla I tak że się udało ich namówić do pociągnięcia linii dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Bo może masz lepszą prędkość U mnie nie dało się nic lepszego wyciągnąć z tego kabla I tak że się udało ich namówić do pociągnięcia linii dla nas No powiem ci,ze właśnie jestem z nimi na ścieżce wojennej,miałam 6gb prędkości,ale jakieś cuda się działy,więc zmniejszyli mi panowie na 2 ,ale działa spoko,tylko chodzi mi o sam fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nawet nie wchodzę w dyskusję - u nas WYŁĄCZNIE orange. Co ja się nawkurzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No powiem ci,ze właśnie jestem z nimi na ścieżce wojennej,miałam 6gb prędkości,ale jakieś cuda się działy,więc zmniejszyli mi panowie na 2 ,ale działa spoko,tylko chodzi mi o sam fakt. 6 mb/s? nie 6gb? Ja mam 6 mb/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.01.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 6 mb/s? nie 6gb? Ja mam 6 mb/s te predkosci, to sa zawsze do routera brzegowego, a potem to ile siec da lub moze Ja na kablu mam 100mb/s niby szybko, ale gwarancja jest tylko brzegowego routera providera a potem to jak "Bog" da . Arnika zagooglaj czy nie masz w poblizu jakiegos providera radiowego. Czesto male firmy swiadcza takie uslugi. Moze masz zasieg jakiejs radiowki, a nawet o tym nie wiesz Nie moze byc tak, ze wezmiesz i znikniesz Co do "przygod" w szkole to ja Cie podziwiam Mnie chyba by nerw nie starczylo A i sil psychicznych tez trzeba miec caly ogrom, aby jakos dziecku swiat w kolorowych barwach tlumaczyc i chronic przed oszolomami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Muszę poszukać... właśnie dostałam sms-a , że odłączają mi neta 23.02.2012 AMEN... Właśnie wróciłam z Wywiadówki Emila... były w sumie dwa zebrania.. jedno o zieloną kolonie, drugie to wywiadówka. Z ocenami.. no mogło by być lepie, ale nie jest źle, a zachowanie,... no jak zawsze łza mi poleciała...Kochać czy zamordować to moje młode...???????? Ambercia... jedni ze stresu tyją inni są jak szczypiorki... czasami to ja nie wiem czy coś zjadłam, a czasami jestem taaaka głodna, że i konia z kopytami bym zjadła.... Ale lepiej na głodnego stresu nie przyjmować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 kochac oczywiscie i to mocno!!!! Arnika jednym z moich klientow jest pewien bardzo, bardzo uzdolniony projektant drobnych, luksusowych przedmiotow. Jest Dunczykiem ze zdiagnozowanym zespolem Aspergera. Rzeczywiscie to co robi jest bardzo dobre i cholernie dochodowe. Kazde zlecenie realizuje tak, ze niemal nie spi, nie je, z nikim sie nie kontaktuje az do chwili osiagniecia efektu Przy tym jest wyjatkowo sprawny manulanie i wyjatkowo biegly we wszystkich technologicznych nowinkach. To cudowny dar, chociaz przyznaje wyjatkowo trudny czlowiek w relacjach. Jego zona prostujac kolejny konflikt, rozklada uroczo rece i mowi, ze nie pozostaje nic innego jak kochac mocniej i mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Pewnie, że kochać - kto pokocha, jak nie Mama? Poza tym - przecież wiesz, dlaczego tak jest. De facto - nie jego wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Toooo też kocham i kocham... czasami mam chwilę zwątpienia i później kocham jeszcze mocniej... Noo w konsekwencji wczorajszego zebrania... młody nie mógł oglądać ulubionych Kiepskich ( brrr co za idiota, albo geniusz wymyślił taki film... , ja go b. nie lubię, a moje chłopaki go uwielbiają... ) , więc poszłam z nim o 20.00 spać... zagraliśmy kilka razy w warcaby... Nie oszukiwał tym razem, bo miał zapowiedziane, ze nie będę z nim grała I powiem Wam, że miałam spory problem z nim wczoraj wygrywać... Zawsze ogrywałam go jak diabli... a wczoraj musiałam główkować.... Ottt za niedługo Emil będzie mnie ogrywał Ambercia... ja mam dwóch takich wybitnych.. jeden starszy z b. dużym talentem plastycznym... kompletnie nie moja bajka... ja nie potrafię go zrozumieć... dziś i teraz... a jutro..??? Młode znów wszystko zmajstruje, ma pomysła (jak to Kiepski mówi;) ) , często jednak nie kończy, żegluje, łowi ryby, jeździ na nartach, rowery, kłady, pływanie, ma dobre serduszko dla innych , którzy potrzebują pomocy, dla zwierzątek.. a czytanie , pisanie... noszzzz ręce opadają.. Wczoraj patrzę na prace klasowe... o matko... po dwie, trzy, cztery A4 ... pytam czy on to musiał sam przeczytać? tak... no to już wiedziałam dlaczego było ndst. No jak miał to przeczytać i odpowiedzieć na pytania, jak on był na pierwszej stronie... Żeby tylko wypracować w Emilu opanowanie się na bodźce, i jego reakcja, nie wyprowadzanie go z równowagi, i czytanie z pisaniem... to by było cudnie... Będzie dobrze... A miało go nie być, miał nie chodzić, miał nie mówić, jak to dzieci po Cytomegalii ( wirus, który "zjadał mu mózg)... Czyli wychodzi na to, że niezbadany jest jeszcze wszechświat, organizm ludzki i wiara ludzi (no i jeszcze głupota) I tak po wczorajszych atrakcjach padłam przed 21.00.... Wstałam koło 8.00 i powiem, że jestem wyspana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A i świat z rana na pewno bardziej przyjaźnie wygląda, prawda? No to wychodzi, że będziesz miała wielkiego artystę i świetnego mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wiola, masz wyjątkowe dzieci i tego sie trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ma ktoś ochotę na zupę grzybową z prawdziwków i podgrzybków? Jak tak to zapraszam na obiad... bo ja to w kociołkach już gotuję... największy gar z I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.01.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Arnika...napisz mi proszę na pw ,to co w zeszłym roku dla Emila....myślałam, że jeszcze to mam,ale chyba wykasowałam:bash: U mnie zima na całego,śnieg pada i pada....bee...Dziś mam zebranie u syna,wczoraj u córki, no i ferie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nadulka nie wiem za bardzo co???? 1% ? Tar.. jak będziesz jechać, nie martw się, na pewno głodna nie będziesz... tylko przyjedź na to południe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Grzybowa... mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ma ktoś ochotę na zupę grzybową z prawdziwków i podgrzybków? Jak tak to zapraszam na obiad... bo ja to w kociołkach już gotuję... największy gar z I. Buu, spóźniłam się na zupę Uwielbiam grzyby! W przeciwieństwie do mojej wątroby. Ale, skoro w takim wielkim garnku, to może jeszcze na dnie coś zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts