wiolasz 31.01.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dobrze wiedziec na przyszłość czego mam szukać ale ja to się Wiola nastawiłam na lekcje tańca, najlepiej latyno bo lubię tańczyć. Może tych 25 kg nie zrzucę ale przynajmniej będzie miło Czesc, u mnie -20 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Mam nadzieję, że JAKIŚ sukces w końcu z tym odchudzaniem będę miała.Zimą za mało się ruszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.01.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Cześć dziewczyny ,u mnie - 17 stopni,brryyyy.... Temat jak najbardziej na czasie;) dieta,ćwiczenia....Ja jakoś sama nie mogę się zmobilizować do ćwiczeń,a sprzętów trochę mam, tak jak pisałyście z grupą razniej...potwierdzam:)Teraz chodzę na aquaaerobic,dwa razy w tygodniu ,jak dla mnie strzał w 10;)A co do diety,to tez mam wzloty i upadki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Salsę może bardziej polecam z mężem a nie z synem ale taniec cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tar...super że sama umiesz się zmobilizować ,ja nie mam tyle samozaparcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Arnika no chyba z Twojego watku zrobimy Klub Wsparcia Fitnessowo-Dietowego Dziewczyny, najwazniejsze wybierac taka forme aktywnosci, ktora jest dla Was latwa do wdrozenia (jak silownia - to blisko; jak fitnes grupowy - to taki, ktory lubicie taniec, step, pump), wyzwalajaca dobra energie a w dluzszym czasie nie powodujaca znuzenia, tylko jeszcze wieksza regularnosc. Widze to po moich znajomych. Czasami tak brzecze nad uchem, ze cos trzeba z aktywnoscia zrobic, ze w koncu zapisuja sie na jakis fitness, taniec i silownie , na poczatku delikatnie 2 - 3 razy w tygodniu. Ale jak zaczynaja widziec efekty, nie tylko szczuplejszego ciala, ale piekniejszego, jedrnego i zdecydowanie lepszej i silniejszej psyche, zaczynaja chodzic 4 - 5 razy w tygodniu, a nawet codziennie. Ktos powie "nalog" A ja na to daj nam Panie Boze tylko takie nalogi, a swiat bedzie i zdrowy i piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Arnika sprobuj wejsc z takiego linka http://activia.pl/ Ja teraz kupilam na grouponie czy cos w tym stylu 5 plyt dvd z cwiczeniami tez bede walczyc U mnie na wsi jest zumba i joga tez maszeruje grzecznie ale moja zmora sa slodycze wiec bez ruchu sie nie obejdzie. Kinecta planujemy zakupic corce na komunie zeby i dzieci sie poruszaly i my Byleby tylko zapalu wystarczylo. Zobacz moze u ciebie w okolicy tez sa jakies zajecia grupowe jak ktos lubi potancowac to mozna sprobowac z youtube poszukac zumby i pocwiczyc uklady albo np tu sa cwiczenia( ale sporo z hantelkami ) http://www.jennifernicolelee.tv/category/workout-videos Edytowane 31 Stycznia 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Hej, hej przyszłam pomachać i zaraz będę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Własnie zjadłam gotowaną rybę na obiad, bleeee! Ale będe twarda, przeżrę tę całą dietę, żeby zobaczyć, czy to da jakieś wyniki. Nie sądzę, żeby gotowana ryba zagościła w mojej diecie na stałe, nieeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 spróbuj pieczoną w piekarniku, w pazłotku pyszna z masełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Właśnie wróciłam Witam Wszystkie Dziewczyny Arnika no chyba z Twojego watku zrobimy Klub Wsparcia Fitnessowo-Dietowego Podoba mi się Salsa.. powiadacie taniec... no taaaak... ja taaak... ale maż... on nie tancor... choć jak słup soli nie stoi.. ciągle gdzieś ciągle zajęty... taniec z mężem odpada.... ;( Zostają płytki i jakiś fitness czy siłownia na których nigdy nie byłam... Kumam , że muszę iść w sportowych butach.. (hmmm trzeba by było kupić...) jakieś spodnie dresowe i koszulka.. A jak tam zimno będzie... ja nie cierpię marznąć.. brrr Marta zapodaj tytuły tych płytek... Tar powiedziała co ma.. , zastanowię się i zakupie jakieś... Dziewczyny pisały , ze najlepiej to jednak ćwiczyć z rana.. To ja akurat mogę, bo potem jest cały kociokwik... No to ja dziś na śniadanie tylko serak, na obiad marchewek kilka i połowa talerza zupy, i teraz kawka z mlekiem 4% i bez cukru... Rano też dwie wypiłam kawki mleczne, bezcukrowe... Może być, choć słodka kawa lepiej mi smakuje, ale bez mleka nie tknę.. Kocham kawę słodką i mleczną... Zaraz wpadnę do kuchni zrobić sobie jakąś surówkę... Byłam dziś u psychiatry z Emilem.. mamy zrobić EKG i zmiana leku.. zobaczymy... znowu pokazał co potrafi i dobrze, bo przynajmniej doktórka widziała.... Będę musiała się dowiedzieć o terapie w klinice psychiatrii... pewnie jak zwykle dostać się nie można... potem z Emilem na zajęcia pojechałam.. Robił w pracowni ceramicznej z gliny ceramicznej bęben... Jaki zadowolony jest... ciprał sie.. buzia otwarta, język na wierzchu i zaabsorbowany na maxa... I ot... minął dzień... I niby nie pracuję a cały dzień w biegu i za kółkiem... Czyli fitness to ja mam.. w biegu do samochodu i z samochodu z zegarkiem w ręku i tak całymi nieraz dniami ... Przyszła pompa ... ale nam potrzebny był tylko sterownik... przekładał maż i nie działał... Pojechał do Jerzego i panowie coś namieszali, że teraz działa... Podłączył mąż od razu podłogówkę... bo już chciałam od niego odejść... i iść spać do innego pokoju Będzie teraz w całym domku ciepełko :wave: Temp w domu jak nie było ogrzewania była nawet znośna... 18*C w ostatnich pokojach sypialnych, ale w salonie 26*C... Czyli domek nie jest zły, skoro w jednym końcu stojący kominek dał radę dogrzać , nagrzać i podtrzymać temp. przy mrozach -12*C które rano na termometrze zastawałam... a dom ma powierzchni tylko 200m2 bez kotłowni i garażu i jest w kształcie litery T, ale część użytkowa w kształcie litery L... więc dlatego ciepełko miało utrudnioną drogę do ostatniej sypialni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 spróbuj pieczoną w piekarniku, w pazłotku pyszna z masełkiem Potwierdzam... rybka jest pyszna w ziołach albo sama vegeta czy sól i może być masełko, albo i nie, ale dodaj sporo zielonej pietruszki.. jak lubisz to może być koper, ale z pietruszką lepsze... można też posolić i z pietruszką bez masła i do piekarnika.... A Mnie się zachciało grilowanej flądry... mniaaammmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 http://gruper.pl/x.php/1,14343/Cala-Polska-Mayfly-pakiet-pieciu-filmow-DVD-o-tematyce-fitness.html zostaly jeszcze 3 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No mogłabym spróbować, ale chcę (z uporem maniaka ) trzymac się tej diety z activia.pl Arnika - teraz już nie wiem, czy jak piszesz, że nie wchodzisz, to znaczy, że link nie działa, czy nie wchodzisz w to, bo Ci nie pasi taka metoda? "oops: Bo ja linka nie dawałam, za długo, po prostu adres strony to http://www.activia.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Depsia ale widzisz, nie zawsze takie diety zdrowe sa i nie zawsze dobre Przestan sie truc ta gotowana rybia sciera Normalnie ascetyk kulinarny mialby problemy z akceptacja, o Tobie to nawet nie wspominajac Filet z ryby natrzyj czosnkiem, dosmacz wedlug uznania bialym pieprzem i sola, dodaj koper lub pietruszke, zawin w aluminiowa folie i grilluj w piekarniku nie dluzej niz 25 - 30 minut. Na 10 minut przed koncem rozchyl folie, aby odparowala woda a rybka stala sie taka pieknie i lekko od gory rumiana Enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Arnika tak tylko zapytam a probowalas z Emilem dogoterapii? I jeszcze dopisze, malo jesz bialka Mła Miła ... za malo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ambercia... dla Emila do dogoterapii kupiliśmy Pinkusia - Lwi piesek, który odszedł od nas, była olbrzymia rozpacz i pojawiła się u nas następnego dnia Inka. Hodowczyni oddała nam swoją suczkę... Emil miał cztery latka jak nic nie mówił, nie wiem czy Pinki, czy tak się złożyło, ale odkąd się u nas pojawił pies, Emil zaczął mówić... I tak mamy psa dla siebie prywatnie Próbowałam wiele rzeczy ... czasem ręce opadają.. On rośnie dojrzewa.. i dobrze nie będzie... Czasmi na turnusach miał i dogoterapie z dużymi psami i hiopo.. i SI.. i wiele innych zajęć, ale teraz już prawie nie jeździmy niestety kasa.. Najtańsze turnusy to koszt ponad 5000 zł. Ostatnio dostałam info o takim turnusie od 5000 do 9800zł za dwa tygodnie... Złapałam się za głowę... zainwestowałam w terapię psychologiczną na miejscu, ale teraz konieczna jest grupowa. On w kontakcie 1X 1 jest super, w kontakcie z dorosłymi jest też super, nikt go nie wkurza, ale z dziećmi to już masakra, .. ten spojrzy, tan coś powie... Więc musi mieć terapię grupowa, a nie indywidualna... I tak powiem, że nam wszystkim potrzeba jest spokoju... Pomimo, iż Miśka nie ma w domu, jakoś nie odpoczęłam... ciągle coś... a dziś to nawet cały dzień z nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ty pisałaś do mnie, że za mało białka????No a jak mam schudnąć????????? DPSia weszłam.. ale jakoś tak.. hmmmm... Nie za bardzo wierzę aktiwi tak jak i aktimelkom kiedyś.. one zrobiły tyle złego, że masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts