TAR 05.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.02.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 co do lapka ja powiem tylko, że mam samsunga bo lubię tą markę za dietę trzymam kciuki, żebyś wytrwała jak najdłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dieta podjęta.. choćby nie wiem co... to będę chudsza... Bardzo się zawzięłam... No i nie mam wesela i innych takich tam imprez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 jajka na twardo Po jajkach dłużej jest się najedzonym. Przekonaj się do nich No i muszę ruszyć się z mojego lasu i kupić wagę... Bo sama nie wiem ile ważę i jak dużo muszę schudnąć... Po centymetrze się przeraziłam.... Wiesz, waga nie jest do końca miarodajna. Szczególnie jeśli ćwiczysz. Zostań lepiej przy centymetrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Może i masz racje;)Im człowiek mniej wie tym lepiej... Jest zdrowszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Twarda bądź dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Malcia muszę... widziałaś mnie ostatnio.... Byłaś w tym Koperniku?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ty też mnie widziałaś i co ? W przyszły weekend planujemy jechać , jesli znów mój misterny plan nie pójdzie w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 A coś tak za misterny plam wymyśliła????? Szczerze to myślałm , że teraz jesteś w Warszawie, z Rasią martini sączysz... No a młode biega pomiędzy psiurkami... i tak szczerze zazdrościłam ciut... Widziałam.. nie jest źle, jest dobrze, ty większa na wysokość jesteś, a mniejsza z objętości. Czyli dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ksieciuniowi w imprę się nie chcięlismy wcinać, znając rozmach ich imprez,było wystarczająco ciasno A zgadnij,co może mi spieprzyć plany,masz dwie szanse Dzięki Słonko, tak mi mów,ale niestety waga nie jest równie miła, tym bardziej centymetr to co zgubiłam jesienią,znów się przyplatało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Nie mam pojęcia co????????Dobrze wyglądasz.. naprawdę dobrze... Aaaaa i już jesteś wolna????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Moje plany zawsze pieprzy jedno, lub jeden Wooolaaaaa,choc czy to powód do radości ???? dzieki,minus 8 i bedę jeszcze szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Mówisz szyfrem.... A masz ochotę wpaść do mnie????? Zabierz młodego i już jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 e tam od razu szyfrem z przyjemnością tylko upiekę owsiane ciasteczka do kawy, wkomponują sie w diete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.02.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Czesc, Malka daj przepis na owsiane ciasteczka, niedługo i mnie to czeka Wiola, ja wiem że osiołkowi w złobie dano...itd, ja mam lenovo, masywny jak dla nastolatków i ogólnie nie badziewie, za 2500 kupisz juz z naprawde dobrymi parametrami, weźmiesz na firmę to w koszty puscisz Kolejny tydzień za/przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 U mnie po pierwszym tygodniu mniej na wadze. Szału nie ma, ale to chyba nawet lepiej. A ile chcesz zrzucić, Arnisia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Depsia.. nie wiem ile, bo nie mam wagi... żadnej... Wyciągałam taką dużą spożywczą do ważenia produktów.. Moja wyspa wygląda teraz jak lada w sklepie.... A tak poza tym to ile można schudnąć za jeden dzień????????? Ile do zrzucenia? 15-20kg.... nie wiem ile ważę, więc z fusów teraz wróże... Malcia Ty nic nie piecz.. bo mi nie wolno..... Muszę do pediatry z Miśkiem zasuwać, bo w czwartek mam wizytę u psychiatry z nim i ma mieć zrobione EKG do jakiegoś leku... Od rana tak mnie już wqrwił, że masakra... Siedzę zamknięta w małym pokoiku i nawet skupić się nie mogę co klikam.... Chyba ja powinnam jakieś prochy zacząć brać.... Bożesz... jeszcze tydzień ferii... jak ja kocham szkołę.... Wiolcia.. Lenovo powiadasz... i Ty mi karzesz szukać czegoś co jest w środku, a tego nie widać... Oooo nie kochana.. nie będę bo się na tym kompletnie nie znam... Kupię jednego z lapków wyżej podanych i z czapki. To mam w końcu coś co muszę kupić i nie jest to na wczoraj... kupię za .. jakiś czas... ale wiem już co ... chyba;) Malcia to kiedy masz ochotę wpaść... I naprawdę nie piecz nic... Jeszcze na siłkę chcę wpaść.. chyba muszę wstawać wcześniej.. będę za tydzień , jak chłopcy do szkoły pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ale wiem już co ... chyba;) Skoro wiesz, to zamykaj temat lapków Bo znowu się zamotasz i zakręcisz. A tak na serio, to nie ma co szaleć. Trzeba mieć cholernego pecha, żeby sprzęt szybko się popsuł. A skoro już ma się pecha, to padnie taki średni jak i mocno wypasiony I powtarzam, kilogramy nie są takie ważne. Znajdź za mały ciuch, który Ci się podoba i dąż do wbicia się w niego. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wiola, najwazniejsze zebys podjela decyzje ze kupujesz "ten" i koniec. Najmniej problemów. Ja tak kazalam mojemu, ma byc trwaly i pomiescic wiecej niz poprzedni i wogle ma byc super. A brak wagi to chyba dobra rzecz, co? nie bedziesz sie stresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Trzeba mieć cholernego pecha, żeby sprzęt szybko się popsuł. tak z ciekawaosci zapytam, co to znaczy szybko ? ile teoretycznie powinien wytrzymać laptop ? Znajdź za mały ciuch, który Ci się podoba i dąż do wbicia się w niego. Mam takie spodnie, białe lniane,uwielbiałam je, rozmiar 36....jakieś 5 lat temu przestałam wierzyć, że się jeszcze do nich wbiję, znaczy cała, bo jedna noga w dwie nogawki, to jest jakaś marna, ale szansa Malcia to kiedy masz ochotę wpaść... I naprawdę nie piecz nic... Ty musisz miec mleko do kawy, ja ciasteczka a le co, płatków owsianych nie możesz ? toż to błonnik...one naprawdę są niskokaloryczne i zdrowe jakby co to dam pół porcji (i tak małej) cukru Czesc, Malka daj przepis na owsiane ciasteczka, niedługo i mnie to czeka dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts