Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Aż zawstydziłam się :oops:

Masz boskie emotki :lol:

Ja już też po śniadanku i biegnę na siłkę...

O ile duży młodemu nic nie zrobił bo ryk jest nieziemski... jakby go ze skóry obdzierali.... I jak tu być spokojnym...????

Czy Wasze dzieci bez względu na wiek się biją????????????

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szczęka mi opadła.

I tak w sobie poczułam czytając, że ja też bym tak chciała. I pomyślałam, że znajdę siłownię, bo ta którą miajm chodząc czasem (niestety) na fitnes to malutka jakaś i dusssna śtraśnie i też bym poćwiczyła ????

Ale ja słabełusz jestem i zero kondycji to się boję, że po 5 minutach oklapnę :confused:

Ja niestety, nie zawsze mam motywację, żeby się ruszać i ciągle próbuję coś zrobić, ale sałbo to wychodzi. :sick: Idę, ja z tych, co to w rozkroku stoją i się nie szanują... :(

Ja to zawsze z rozkrokiem kojarzę stary dowcip o żabie.

Tylko mnie nie powieście za stare dowcipy.

Król lew zebrał razu pewnego wszystkie zwierzątka i kazał im się podzielić na mądre i na piękne.

Zwierzątka wykonały posłusznie polecenie króla lwa. I tylko jeda żaba siedziała sama na środku placu.

A ty co żaba? - pyta lew

A żaba na to:a A JAK JA MAM WYBRAĆ? JESTEM I PIĘKNA I MĄDRA. NO PRZECIEŻ SIĘ NIE ROZERWĘ !!!

To pobrykałam dziś tylko 2,5 godzinki.. tylko... bo byłam z Emilem a ten mi zaczął wyć, że mu się nudzi... mamoooo nudzi mi się...

Tu gdzie chodzę jest zakaz dzieciom do 18lat, no jakby miał z 17 to może oko by przymknęli. Byłam w porze powiedzmy obiadowej i było mało ludzi, więc go zabrałam.

Już pojadłam obiadek... nawet bardzo... bo ja tez głodna nie lubię chodzić...

Tylko inaczej staram się jeść.

A teraz młode ciągnie mnie na basen... do aquaparku... jak mi się nie chce....

Odetchnę chwilkę, wypiję kawkę pewnie w biegu, bo on już bułkę sobie szykuje i popływać biegnie... chce na 3 godz... ale ja basenów nie lubię. Nie lubię zapachu chloru...

Arnika odbierz mail bo sie naprodukowalam! :popcorn: I nie ma sie co wstydzic, tylko trzeba sie z takim podejsciem obnosic! Moim zdaniem efekty przyjda szybko i beda dla nas prawdziwym :jawdrop: jaw droping :yes:

Depsia najwyzszy czas zlaczyc nogi ;) i obrac jeden kierunek. Nikt nie mowil, ze bedzie lekko jesli przywyklo tylek na miekkiem trzymac i podjadac co na widelec sie nawinie ;) Wiesz, ze w temacie akywnoscia i zdrowia w slowach nie przebieram! Ale tylko dlatego, ze idealistycznie chcialabym kobiety widziec fit, zdrowe, szczesliwe, energetyczne i piekne :popcorn: Takie moje fotograficzne skrzywienie i jajnikowa solidarnosc, ktora jest jedna z najwazniejszych rzeczy, ktorych bronie :yes:

Hmmm ... o moich Przyjaciolkach, ktore odchudzilam lub odchudzam moglabym gadac godzinami :-) Nie mniej, niesamowite to uczucie, gdy sponiewierana przez zycie kobieta "w srednim wieku" po doswiadczeniach rozwodu, zdrady, utraty pracy lub innych traumach, nagle z kazdym kilogramem mniej, zaczyna zupelnie inaczej funkcjonowac i zupelnie inaczej byc postrzegana przez innych. Nagle praca sie znajduje i znajomych jakby wiecej, a i - aby nie zapeszyc - przystojniacy zaczynaja kwiaty wysylac i na kolacje zapraszac. O nowej garderobie i szpilkach do nieba to nawet nie wspomne!

Taka to byla dygresja, bo wlasnie jestem po spotkaniu z kumpela, ktora w 5 miesiecy zrzucila 28 kg i wlasnie po AZ 12 miesiacach bezrobocia znalazla fajna prace, w preznym zespole za calkiem solidne pieniadze :-)

I nikt mi nie powie, ze proces rekrutacji opiera sie tylko o doswiadczenie i wyksztalcenie kandydata :no:

A nie nie, zeby dobrze miec w zyciu trzeba byc pieknym i młodym i szczupłym. Nie zgodze sie tylko z jednym: poczucie własnej wartosci moim zdaniem wynosi sie z domu rodzinnego a nie nabywa odwrotnie proporcjonalnie do utraty wagi. Oczywiscie na pewno to poczucie wzrasta kiedy czujemy sie piekne, seksowne, atrakcyjne ale nie jest zależne głównie od tego. Przykładem jest choćby stan zakochania, kiedy też czujemy się jak królowe: najpiekniejsze, najseksowniejsze, i wogle naj naj...A tu waga nasza nie ma na nasze samopoczucie żadnego wpływu.

Ktoś kto zna swoją wartość i nie ma kompleksów, albo ma kompleksy ale radzi sobie z mankamentami własnej urody-nie będzie się odchudzał z innego powodu niz to ze CHCE. A to wg mnie różnica. Tak więc mnie np nauczono, ze jak siebie szanujesz tak inni cię szanują i teraz owocuje to tym, ze wg mego męza- nie mam za grosz skromnosci :D:D No i przyznam szczerze-no nie mam, ale dobrze mi z tym ;)

Oczywiscie Wiola, dumna jestem ze dajesz rade i ze to moze będzie Twój nowy styl zycia :D

No skąd ja tutaj mam niby siłownię wziąć?

Ile można po mrozie z psem ganiać?

Ile razy, ciągle i stale, można sobie odmawiać smacznego jedzenia?

I tak dalej...

Ech, długa dyskusja pewnie by wyszła, a prawda i tak jak zawsze, pośrodku.

Jak kto bardzo chce, to schudnie, wszystko jedno jak, a znowuż codziennie siłownia i sauna - :jawdrop:

To jakby z Marsa dla mnie...

Depsia to czemu nie zainwestujesz paru groszy w tasmy, male hantle i pilke reh.??? Troche wieksze pieniadze kosztuje rower, stepper, lub orbitrek. No ale na Boga ... to inwestycja w zdrowie. Mojej Mamie kupilam zestaw do cwiczen, ktory miesci sie w duzej szufladzie. Do tego fajny rower Kettlera i kije do Nordic Walking. Codziennie cwiczy, chodzi z grupa na Nordic, od czasu do czasu wyskoczy na basen. Posilki ma tak regularne, ze zegarek mozna ustwiac. Smieci na miescie nie jada. Jest w nobliwym wieku, po operacji endoprotezy biodra, ale bardzo fit i od lat rozmiar 38. Witalnoscia i energie niejedna nastolatke bije na glowe :-)

Nie powinnam się właściwie wypowiadać ... mojego stylu życia na pewno zdrowym nazwać nie można: kawa, papieroski (już o wiele mniej, z czego jestem dumna), a zimową porą brak chęci na jakiekolwiek działanie. Nie należę do osób z nadwagą, nie jestem też przerażająco chuda, jak to co niektórzy próbują przedstawić ;), nie wiem, nie zastanawiałam się nawet, co bym zrobiła po nabraniu więcej ciała - nie zastanawiam się, bo nie mam ochoty o tym myśleć. Ale w pełni popieram Wiolaszkę - nie ma co przeginać w żadną stronę. A to, ile jesteśmy warte zależy przede wszystkim od nas - chociaż Ambercia ma rację z tym procesem rekrutacji - nie zawsze liczy się to co w głowie ...

Ale w pełni popieram Wiolaszkę - nie ma co przeginać w żadną stronę. A to, ile jesteśmy warte zależy przede wszystkim od nas - chociaż Ambercia ma rację z tym procesem rekrutacji - nie zawsze liczy się to co w głowie ...

Braza ja to nawet powiem, ze wolalabym nie miec racji. Wolalabym aby posypaly sie setki przykladow na to, ze jestem w absolutnym bledzie. Byloby super ...

Nic wiecej nie dodam, bo lincz bylby tylko kwestia czasu :popcorn:

Brazunia, ale Ty nie jestes przerazajaco chuda :o Jestes normalna. No taka fajna Babeczka z Ciebie :-)

Arnika gdzie jestes, bo smiecimy Ci tutaj paskudnie ;)