TAR 16.02.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Tak Cie zasypało, że nie wyjdziesz z domu? no co Ty, gruba by stanęła, się przez godzinę od 04.30 odkopywałem mnie wystarczy telefon pomarańczowy z tą firmą już nie gadam, nie wyrażam zgody na nagrywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dam radę namierzyć... Studiowałam geografię 50°11'49.8"n, 18°30'57"e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 TARcia mnie wystarcza.. bo co ja potrzebuję... maile wysłać, na forum poczytać, na all zajrzeć, jakieś wiadomości itd... Młody nie wchodzi jeszcze na neta, bo czytać potrzeba, a on nie bardzo z czytaniem, tylko starszak wchodzi.. choć go ostatnio złapałam na różowych landrynkach z drugiej strony, dorosły jest, jeden komp w domu i to mój;) Jak kupię lapka to będzie można śmigać wówczas na dwóch? bo jakoś tych technologii nie kumam... Miałam odśnieżać... ślubny wrócił, bo się jeździć nie da... mówi, że drogi masakra.. w poprzek stają, stłuczki są i jeżdżą z prędkością 20km/h Jak tak dalej pójdzie to bez wypłaty będę... Za to niech łopatą po odśnieża:wiggle: Ja już spływam na siłkę... Tak myślałam Jamles, że gruba by stanęła.... i Ty już z niej nadajesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Aaaa to przez to na to drzewo głosowaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Aaaa to przez to na to drzewo głosowaliśmy... to się nazywa ...... patriotyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Sama nie wiem - mam orange, nie jestem szczęśliwa... Też mysle o przejściu za rok na satelitarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Wiola zobacz jakie fajne stroje mająhttp://www.tchibo.pl/Ubrania-sportowe-i-artykuly-fitness-t400005326.html?wbdcd=CyCOPWL3M4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Arnika trzymasz sie? No chodz i opowiedz wszystko ... no wiesz jak na spowiedzi Mam jednak wielka nadzieje, ze uleglas pokusie treningu na silowni, a oparlas sie tlustej tradycji Ciesze sie, ze piejsz wiecej Pamietam jak na poczatku 0,5l wody stanowilo bajoro do hodowli zab, a teraz 1,5l i nie ma marudzenia Swietnie radzisz sobie z posilkami! To kolejny ogromny plus. No ale to, ze wlasciwie codziennie zapodajesz sobie aktywnosc to juz MISTRZOSTWO Nie ogladasz sie na innych, nie mnozych trudnosci, nie marudzisz, nie jeczysz! Ogromnie doceniam!!! http://www.gifownik.pl/gify_new1/3d/63.gif No a teraz przyjdz i opowiedz nam wszystko http://www.gifownik.pl/gify_new1/3d/76.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No więc tak.... Teściowa pączki wyrobiła,, pytam czy jestem potrzebna ( pamiętacie.. nienawidzę rąk oklejonych w ciastowej brei...) Nie odpowiedziała... No to pojechałam po zakupy, po kserować papiery i książkę starszakowi i na siłownię... Ledwie weszłam telefon.. przekleństwo jak czasami dla mnie.. wracaj szybko będzie u nas facet o neta... ( mąż dzwonił... No więc tylko troszkę pokręciłam na orbitku i kilkanaście min na bieżni szybko i pod górę i z góry.... ostro to zrobiłam i niestety było na tyle... Jak wchodziłam pan na siłowni miał cały karton pączków i częstował po treningu, ale ja mu grzecznie odmówiłam z uśmiechem. Przyjechałam biegusiem do domku i pączusie były już usmażone... Pyszne, mięciutkie, jak zgniotłeś to wstały.. takie swojusie własnej roboty z różanym nadzieniem.... Jak pachniało w całym domku... Potem obiadek... zupka ogórkowa z ciemnym ryżem i oczywiście bez śmietany, i sporawy kawałek łososia... Dostanę zjebkę bo zjadłam.............dwa .............okrągłe.... pieczone jabłuszka Jak jak ja kocham pieczone jabłuszka potrafię ich zjeść nawet z 6 sztuk.... Podjechałam do moich dziadków z pączusiami ... smakowały im... stół babcia oczywiście zastawiła słodkościami i ptasim mleczkiem, a jakże.. ale nic nie wzięłam do ust oprócz gorzkiej herbaty... I tak dzień mija bez pączka, ale z jabłkami w tle, i pewnie za to jedno jabłko dostanę zjebkę, ale co mi tam... dietetyczne przecież jest:wiggle: Wody jakby dziś ciut mniej, bo i na siłce nie bardzo mogłam poćwiczyć.. ale przyznam się, że coś mnie stopa boli, kiedyś skręcona i dale znać jakieś ścięgno czy mięsień pomiędzy kostką a śródstopiem po bocznej stronie... Przedzie, więc i może dobrze, że dzisiaj wycisku sobie nie dałam, ale , że idę na balety na całą noc w sobotę, to i kondycja musi być też niezła... TARcia ja mam net teraz z rutera.. z jakimiś czterema antenkami jak diobły stoją... spore to ustrojstwo, ale śmiga, tylko za mało mi było te 3 GB ... za mało... Oferta biznesowa dla męża przedstawiona przez pana to śmiech na sali.. 12GB za 65zł brutto i od 24-8.00 internet free można ściągać wszystko.. tylko tyle , ze ja nie ściągam nic bo nie potrafię, a młody już też niechętnie, żeby po necie brykać w środku nocy.. Czy 12GB to dużo czy mało??? I czy lepiej wybrać 30GB i nie mieć free neta w nocy ( noo jak biali ludzie śpią) czy lepiej wziąć 12GB i mieć nocny net free???? Oto jest pytanie... Aaaa a teraz Emil robi z babcią faworki.. jak mu się chce.. nie chce pączka tylko faworki... i coś w kuchni się trzaska... Jakby brytfanna z piętrem pączków było mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Brałabym 30 GB, przecie w nocy i tak będziecie spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nooo tak... tylko tyle, że pliki można po 0.00 nastawić i iść spać, a tak jakby coś otwierać czy ściągać to starczy na miesiąc te 30GB???? No nie mam bladego pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Arnika, bardzo jesteś dzielna, bardzobardzobardzo.Ale takiego wsparcia, jakie daje tu AmberWind zmarnować nie można.Trzymaj się tego.Ja na siłce skusiłam się na dwa pączki, ale to były takie miniaturki, czyli dwa to połowa jednego normalnego.I z wagi spaść nie chcę, więc mogę.A teraz chce mi się kwaśnego kiwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Zależy, ile ściagasz, 30 to jest całkiem sporo. Jeden film to zazwyczaj kilka GB. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Arnika spoko! Mysle, ze w pelni zasluzylas na dwa pieczone jabluszka Oczywiscie jesli teraz nie podkradasz faworkow Mysle, ze faworki i Emil to nie jest dobre polaczenie Tesciowa powinna jablko Mu obrac, a nie zachecac do faworkow ... no ale to moje wredne zdanie na ten temat 30GB powinno Wam wystarczyc. Z tego co piszesz nie uzywasz internetu w bardzo "konsumpcyjny" sposob, Emil tez nie. A jak Malzowinek? Nie sciaga czegos w duzych ilosciach? Nie siedzi na youtube? Nie przeglada wielu zdjec? Nie potrzebuje stron, ktore non-stop sie odswiezaja np. tradingowych? Jesli nie, to 30GB starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Hmmm... mąż wcale nie jest internetowy.. Na YT wchodzi starszy syn, ja chcę, ale neta na to nie mam.. wrzutę też starszak otwiera, ale wredna matka się drze... bo potem nie mam netu tak jak teraz .. muli jak diabli... no bo 3 GB daaawno skończone... Ja nie ściągam nic, bo nie potrafię, ale starszak by chciał.. tylko kto by mu kazał do nocy siedzieć jakby był net w nocy za free... No i co mam wybrać... ???????? Chyba, że TPSA albo Netia, ale ja nie chcę stacjonarnego tel, a za jego brak to i tak muszę płacić .. paranoja, ale net do bólu... Z tym, że gdzieś wyjadę i nie mam łączności... Chcę taki, który będę mogła zabrać ze sobą... Hmmm Emil pączki w sumie to może dwa zjadł za cały dzień, a faworki to chciał smażyć.. nie wiem czy zjadł ze cztery... Chciało mu się robić, bo w szkole dzieci robiły.... jemu też się chciało... a że lubi to sobie usmażył...... Ufff nie ma ochrzan za jabłka... Nie podkradam pączków i nie podkradam faworków... oczyma tylko pochłonęłam i dość... Pączki to były smażone na wychodne raczej.. Teściowa do sąsiadki zaniosła, ja do moich dziadków... no i tak jest jeszcze cała sterta do zjedzenia i wielkie dwa talerze faworków... I wiesz po co on to smażył.. żeby jutro zabrać ze sobą do szkoły. Pewnie jeszcze inne dzieciaki miały w szkole i on też musi mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Brałabym 30GB - też mam net od pomarańczowych - mistrzostwo świata to nie jest, ale u mnie tylko ten działa. Próbuję się dopchać do Polsatu, ale niestety nie jestem w zasięgu. Jeśli nic nie ściągasz zawodowo - 30 GB jak w mordę Wam wystarczy - na wszystko! Niestety - prędkości światła to w internecie radiowym się nie uzyska i to jest ten straszliwy ból!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ale z komórkami biegamy po domu, po tarasie , przed domem i łapiemy zasięg. Teraz jakby było ciut lepiej, bo w lesie liści nie ma... ale latem to masakra... Więc raczej muszę mieć radiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie podkradam pączków i nie podkradam faworków... oczyma tylko pochłonęłam i dość... Pączki to były smażone na wychodne raczej.. Teściowa do sąsiadki zaniosła, ja do moich dziadków... no i tak jest jeszcze cała sterta do zjedzenia i wielkie dwa talerze faworków... I wiesz po co on to smażył.. żeby jutro zabrać ze sobą do szkoły. Pewnie jeszcze inne dzieciaki miały w szkole i on też musi mieć... no i swietnie! Porozdawac to wszystko po sasiadach, znajomych, rodzinie W sumie to chyba dobrze, ze jako belfer nie skonczylam Mialyby dzieci z okazji Fat_Thursday zdrowa pogadanke z zielono-kolorowymi warzywami na talerzach i joggingiem dookola szkoly Arnika przypomnij ile starszy ma lat? Bo wiesz, im starsze dziecko, tym wieksze potrzeby na internetowa wiedze. To nie tylko artykuly do czytania, ale kopalnia wiedzy o swiecie, filmy, muzyka, kursy jezykowe ... ogromna ilosc narzedzi, ktore ucza nie uczac. Oczywiscie internet, to tez wszedobylski pozeracz czasu i zagrozenie, ale jesli chlopak madry, to dobrze bedzie net wykorzystywal, a ze od czasu do czasu looknie na "cieplejsze" strony to coz ... samo zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts