Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome:

Jestem, żyje i przetańczyłam cała noc :lol:

Jak się ubawiłam.. szkoda. ze to tylko raz w roku ;)

Nie jadłam dewolaj faszerowanych pieczarkami, papryką i cebulką, sos i kluski śląskie oddałam, frytki oddałam, sałatek nie tknęłam, śledzików kilka rodzai nie tknęłam.... Zjadłam tylko plasterek mięska pieczonego, i surówkę z czerwonej kapustki, a potem kilka plasterków szynki/polędwicy i surówkę. Tłustemu żurkowi też podziękowałam ale smakowicie pachniał. Sernika tez nie zjadłam .. i dużo rzeczy nie tknęłam, za to wypiłam kilka herbat, 2,5 l wody i ze dwie kawy...

Tańczyłam od 20.15do 4.40 i już maż odmówił posłuszeństwa:(

Ale miałam na nogi i ramiona fitness :wiggle:

I muszę Wam powiedzieć, że pomimo, że nadal mnie jest dużo, wytrzymałam najwięcej ze wszystkich znajomych. Laski połowę mnie wysiadały.

Już tęsknię za następną zabawą karnawałową.

Arnika menu jak na jedna noc bylo baaaardzo obszerne! Kurcze, kto to by zjadl przez calutki dzien, a nie mowiac juz o kilku godzinach, w ktorych i tak najfajniejsze jest karnawalowe szalenstwo :wiggle: Kurcze, przez ta noc to niezle musialas spalic kalorii :wiggle: Nie masz zakwasow? Nozki nie bola? A jakis odcisk sie nie przyplatal? Kondycyjnie wymiatasz :-)

Ja tez uwielbiam tanczyc! Rowniez mielismy mega fajna imprezke (do rana!!!). Na szczescie catering byl pod preferencje naszej calej grupy, a wiec pelnoziarniste nalesniki ze szpinakiem i feta, grillowanane kurze biusty z pomarancza, rozniaste salatki a na deser owocowe koreczki :popcorn: Wody mineralnej spilam sie pod korek! A dzisiaj jakos chrypie ;) To chyba od nadmiaru gadulstwa i zbyt glosnych solowek :lol2:

Jesli ktos zjada pączka, to nie znaczy, że jest mięczakiem.

Może mieć po prostu inne zdanie i nie chcieć być w rozmiarze 36. :p

Ty chyba rzeczywiscie masz problem z tym 36 :sick: Myslalam, ze juz dawno, to zostalo wyjasnione :yes: Myle sie?

I pozwol, ze moje poglady znacza dla mnie, to co znacza :popcorn:

Wiesz Ambercia, że nie mam zakwasów... rano koło 9.00 miałam pobudkę... ale się jeszcze położyłam z Inusią pod pachą.. Jak przyszedł kolega do starszaka to mała tak się darła, że nie dało się spać... maż właśnie zwlókł się z łóżka, ja go do tańca, a on mi na to .. jeszcze ci nie dość... Ojj nie....

Jedyny zakwas to gardło, bo przekrzykiwałam i śpiewałam dość głośno.. ale powoli przechodzi....

Powiem, że jedzenia było tyyyyle, ze nie sposób było by nawet spróbować choć po troszku... ale dla każdego coś dobrego...

Aaaa i nic nie piłam, choć rano jak mnie synowie zobaczyli szczególnie starszak i kolega jego to wszyscy stwierdzili, ze mam kaca, i musiałam dobrze pobalować... lekka chrypka, rozespana...

I można się bawić bez alkoholu i to do rana i baardzo wesoło....

Arnika no popatrz! U mnie tez tylko bol gardla i chrypa jak po zakrapianej imprezce, a tylko wode pilam :lol2: I moj tez tylko o wodzie i tez jakos glos Mu szwankuje :eek: Natomiast o moich butach wole sie nie wypowiadac :bash: Nowki-szpilki i jeszcze ich wystarczajaco nie rozchodzilam ... troche mnie przy palcach uwieraly, ale nic to ... nie dalam sie ... Chociaz te 12 cm w obcasie na kilka godzin szalenstw bylo wyzwaniem :rolleyes: