DPS 28.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mogą mieć typowe preferencje, tylko... hmmm... znajome w Poznaniu. Jak się jest głodnym, to dobrze jest umyć porządnie zęby, głód przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dobreeeee... Muszę zacząć szukać trawy , żeby posiać i muszę pomyśleć nad rabatami z przodu..... ale w zasadzie to nie wiem co chcę, i nie wiem co posadzić i co zrobić... To na razie myśleć nie będę... ale trawę zakupić trzeba... Trzeba w końcu poszukać opasek koło drzwi i cokołów, ale że znowu nie wiem co chcę.. to nie wiem czy znajdę i co mi wpadnie w oko.... Jak nic nie wpadnie to... będzie tak jak jest.... Za niedługo trzeba będzie remont robić... a ja nie skończyłam jeszcze wykończenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jadą panowie z kablem internetowym... Będę więc ciut zajęta... a miałam zdjęcia wkleić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tu rozsypana jest ziemia, żeby wyrównać ciut teren... Ten sam fragment.. [/img]</p><p> </p><p> [img]https://lh6.googleusercontent.com/-Z0jbsAF7wyw/T0y_QbeszSI/AAAAAAAADEg/CypqYxP8L8o/s640/DSC08699.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 przejrzałam zdjęcia w dzienniku...ale poczekam na nowe jeszcze. Może znajdzież zbliżenie na trawnik? P.S.nie jest najgorzej:no:. Myślę,że da się uratowac trawnik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tymi rabatami będę musiała się zająć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.02.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 pisałyśmy jednocześnie kiedy trawa była wysiewana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Miejsca wzdłż rabat są zorane buciorami po tynkowaniu i po chodzeniu aby rabaty pozakładać... Ja bym dobrze zwertykułowała i posiała nową trawkę...Co prawda z przodu jest najgorsza ziemia i najgorsza trawa... schnie w oczach jak są upały... wyrównywałam ją co widać na zdjęciach i dosypywaliśmy ciut lepszej... czytaj gliny ale jest ona o niebo lepsza niż ta co tam jest.A wydeptane jest też przy zejściu z tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dwa lata temu w kwietniu 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Byli panowie z tPsy i nie ma u mnie warunków na tel i na podłączenie kabla z netem... buuuu ...Mają jeszcze popatrzeć i pooglądać co się da zrobić.... Ciemno to widzę.. bo na słupach z elektryką nie wolno im kłaść telefonicznych kabelków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tak wyglądała trawa wiosną część jest trawnika po wertykulacji, część nie... I zbliżenie po wertykulacji... i bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 u ciebie trawa a u mnie śnieg na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.02.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 moja propozycja:1. wertykulacja2. podsypanie czarnoziemem wymieszanym z piaskiem3. wysiem trawy4. podsypanie jak w pkt. 3...i zwalcownie ...i najlepiej żeby nie chodzi po nim przez jakiś czas trawnik nie będzie wyglądał ciekawie na poczatku, ale później powinno być już tylko lepiej po kolorze ziemii widać,że jest mało żyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Czyli muszę kupić ziemię, ale nie mam pojęcia bladego skąd....I zrobić tak jak napisałaś...Żyzna to raczej jest, bo na tej części ogrodu wszystko ładnie rośnie... gorzej od frontu. Wiolaszka.. zdjęcia z jesieni i wiosny ubiegłego roku... Dziś od 9.00 sypie cały czas śnieg... i sypie.. i z dachu leci, a on nadal sypie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ooo a u mnie tylko mróz i snieg leży...Wiola, nie martw sie trawnikiem, przyjdzie wiosna i zobaczysz jak ładnie sie zazieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wiolasz ma rację, nie martw się tak tym trawnikiem, od niego zależy Twoje życie. P.S. Coś się w mordę zebrać do tego dzwonienia nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No mówię Ci, kosić i podlewać, samo wyrośnie i się rozpanoszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Taaa chyba chwasty.... Zobacz jakie za płotem ma chwaściury sąsiadka... I jakie mniszki i koniczyny.. Niezłą wojnę wytoczyłam chwaściurom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Braza spoooko.. jak będziesz miała chwilkę to zapraszam Jakbyś miała z orange to mąż ma darmowy pakiet w sieci;) Właśnie wróciłam na łono rodzinki Wiecie co... jak to w XXI wieku nie móc mieś neta z kabla i nie móc mieć telefonu stacjonarnego, bo pomarańczowi nie mają u mnie przez ten chyba las zasięgu... Ciekawe jak skończy się podłączenie netu u mnie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Arni cudne masz miejsce do zycia!!! I wcale sie nie dziwie, ze chcesz miec jeszcze piekniejsze z zadbanym i gestym trawnikiem Powodzenia w naklanianiu trawy i roslin do bujnego wyrastania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts