Arnika 11.04.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziewczyny czy u Was funki już wychodzą czy jeszcze nie?? Bo u mnie cisza i zaczynam się martwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Przedwczoraj przywieźli mi górale drewienko na taras... Jest na styk, co mnie martwi... Za to dechy bardzo mi się podobają i ryflowanie w wierzchu i ryflowanie od spodu. Takiego to ja jeszcze nie widziałam... Mają co prawda seki, ale mnie akurat sęki w niczym nie przeszkadzają.. mnie się podobają.. nawet parkiet mi się taki niejednolity podoba... ...te grube rowki będą od spodu... Tylko teraz nikt nie ma czasu zająć się za robienie konstrukcji i za kręcenie desek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziewczyny czy u Was funki już wychodzą czy jeszcze nie?? Bo u mnie cisza i zaczynam się martwić... wydaje mi sie ze wylazily u mnie ale spojrze jeszcze, za to mam juz tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jakie masz ładne drewienko, śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) .. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nasz taras u gości w stodole własnie z takusieńkich modrzewiowych ryflowanych drobno i grubo po drugiej stronie. My daliśmy drobnym ryflem do góry. Śliczne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Tak właśnie mamy zamiar dać i po to takie kupiliśmy.... Zamówiłam olej.. nie znalazłam jeszcze w dużych opakowaniach terpentyny... muszę szukać, choć słabo mi to idzie... ale znajdę... Teraz muszę tylko wymyślić plan zrobienia tarasu co nie jest takie proste, jakby się to mogło wydawać... Ponieważ mój mąż do Mc Gajwerów nie należy to będzie problem.. znowu ja muszę ruszyć szarymi komórkami, a potem będzie na mnie.... Pamiętacie listwy przypodłogowe??????? Nooo mam... i nawet pomalowałam.... Ale nadal leżą w salonie i czekają na przymocowanie do ściany... Może kiedyś.... o ile listwy brak nie bardzo mnie przygnębia... o tyle brak tarasu baaardzo... Nawet nie macie pojęcia jak mnie się chce normalnego ludzkiego tarasu.... ...oto kilka zdjęć z tarasu... I taka oto plumpka będzie na tarasie.. ale właśnie zastanawiam się czy położyć ją na płytkach betonowych, czy kostce, czy na drewnianym tarasie i wszystko zrobić na jednym poziomie czy na dwóch... Różnica w poziomie tłucznia a wejścia do domu to 30-33cm... sporo.. No i trzeba zrobić stopień.. tylko czy przy zejściu z tarasu czy przy wejściu do domu????? Jak by było lepiej??????? Szkoda, że nie potrafię zrobić tego w żadnym programie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) \ Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ja też bym dała na zejściu bo tak to się tylko potykacz zrobi jak słusznie TAR-cia zauważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 no dokładnie;) a poza tym cała powierzchnia tarasu będzie równa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Schodek na zejściu! Ładne drewno, też mi się marzy drewniany taras. U mnie funkie nawet czubka nosa jeszcze nie wystawiły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ze względu na różnice wysokości będą musiały być dwa schodki.. jeden przy zejściu, drugi przy wejściach na taras z domu. Poza tym jakoś olbrzymia pryzma spadniętego śniegu przemawia za tym, aby była różnica poziomów...Nie wiem tylko czy dobrze myślę... Co prawda było by to wygodniejsze wychodzenie na taras z poziomie "0" ale.... Bardzo skróci się wysokość ściany... a ma niecałe 3 metry, albo tylko 3m. Więc była by baaardzo mała wysokość tej ściany ... Czy dobrze myślę...? Potrafiła by któraś z Was narysować jak by to mogło wyglądać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jutro wybieramy się na wycieczkę... jadę do mojej baaardzo dobrej koleżanki.. Wyprowadziła się do Żywca,( koło) .. po drodze mam zamiar oko nacieszyć u Kapiasa... Dobrze, ze nie mam zaskórniaków jak TARcia, bo bym na te badyle pewnie wydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ...., nie dosc ze prog od ramy okna to zaraz schodek? nieeee oj będzie się kawa wylewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Zrób na zero z chałupą, będzie o wiele estetyczniej i praktyczniej. Dwa schodki możesz dać przy zejściu z tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Pijaństwo jakieś tutaj się uprawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts