Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamles... może i lepszy granit... taki był pierwotny zamysł... Ale.. no właśnie to ale...

Mieliśmy wysypany tłuczeń i jak się te kamienie nagrzały ( taras od południa i zachodu więc calutki dzień świeci słońce.... ) to nie można było wyjść i posiedzieć bo aż się słabo robiło... dlatego zmiata na drewno...

Rasia olejowany olejem lnianym z rozpuszczalnikiem, potem będzie jeszcze z woskiem pszczelim....

Dziękuję za pochwały :)

Jamles... a Ty już pomalowałeś....?

Małgoś... a co Ty mnie tak namawiasz???? Sama to się chyba nie wybiorę... nie chce mi się jechać 6 godzin w jedną stronę.... Namów Malkę;)

Elena kocham urlopy to i Tobie życzę miłego wypoczynku :)

DPSia ja nie potrafię szydełka trzymać a co dopiero robić.. ja bym te nitki wszelkie potargała....

Kupiłam.. mam sporo różnych... kocham je miłością wielka.. ale mają być naturalne a nie krochmalone...

Ot... cepelia.... ;)

I meble też takie starawe mi się podobają....

Wylądowałam dziś za sprawą ślubnego w szpitalu...

Wczoraj ugryzło mnie coś.. stawiam na meszka albo komar ze wskazaniem na to pierwsze..

Wyszłam na chwileńkę wieczorem do ogrodu.. i zeszło mi dłużej.. byłam poubierana po uszy... ale to coś dzibnęło mnie koło nadgarstka...

Tylko zaczerwienienie... dzisiaj od rana rumień rósł, rósł, ręka puchła i szła mi taka czerwona kreska/pręga już powyżej łokcia... Mąż siadaj do auta jedziemy doi szpitala...

Pojechałam...

Dostałam zastrzyk.. o mało nie zemdlałam... ciśnienie OK... dostałam dexawen... i w razie co antybiotyk.. nie kupiłam... zobaczymy.. ale ręka nadal swędzi...

A mugge mam i tą 50% też...

Potem jakoś słabawo mi było , ale miałam pokosić trawę, bo rośnie teraz jak głupia... prawie po kolana... Inki już prawie nie było widać...

No i zaczęłam kosić po 20.. grubo po 20.00 skończyliśmy koło 22.00 ...

Bardzo się spieszyłam.. bo burza będzie...

Za to trawkę podleje :yes:

Teraz nowa może rosnąć :)

Emi.. łknełam i singular , potem amertil no i oczywiście wapno...

Smarowałam fenistilem, a ręka puchła i bolała... Boli nadal, ale już nie puchnie...

TO chyba musisz na robactwo w przyszlości uważać !!!!!!!!!!

Ja kiedyś tez tak na komary reagowalam, ale wapno i claritina pomagały, ale teraz jakoś jest lepiej :)

Napisałamm u siebie ale tu też napiszę

"Arniczko nie było mnie wczoraj ja napisałaś:(Ale myślę,że pojechałaś do lekarza.Wydaje mi się,ze taki odczyn mogł być od meszki.Te fr..e przenosza infekcje.Mnie i moją mamę tak kiedyś pożarły,że wokół ukąszenia porobiły się ropne nacieki,nie obyło się bez antybiotyków.

Napisz jak się czujesz."

Antybiotyk weź....

Sołtysa mi w tym roku taka franca użarła.

Noga mu spuchła jak bania, bolało go i chodzić nie bardzo mógł.

Dałam mu zaraz wapno, posmarował też maścią, powoli mu przechodzi.