jamles 03.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 trochę mogę poczekać zanim się dowiesz Arnika, taras bardzo ok , chociaż granitowy lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arnika przyjedz, przyjedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Rewelacyjny taras! A jak cieszy! Olejowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2012 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 trochę mogę poczekać zanim się dowiesz Arnika, taras bardzo ok , chociaż granitowy lepszy nieprawda - na drewnianym można chodzić na bosaka albo i leżeć bykiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.05.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ale super taras! Prawie salonowo:)Baaardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Jamles... może i lepszy granit... taki był pierwotny zamysł... Ale.. no właśnie to ale... Mieliśmy wysypany tłuczeń i jak się te kamienie nagrzały ( taras od południa i zachodu więc calutki dzień świeci słońce.... ) to nie można było wyjść i posiedzieć bo aż się słabo robiło... dlatego zmiata na drewno... Rasia olejowany olejem lnianym z rozpuszczalnikiem, potem będzie jeszcze z woskiem pszczelim.... Dziękuję za pochwały Jamles... a Ty już pomalowałeś....? Małgoś... a co Ty mnie tak namawiasz???? Sama to się chyba nie wybiorę... nie chce mi się jechać 6 godzin w jedną stronę.... Namów Malkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.05.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Cześć Arnika Jaki cudny masz taras bardzo zazdroszczę tych pięknych desek zwłaszcza, że u nas przy ciemnych płytkach w upały to już o 10-ej rano wytrzymać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Cześć Ell Dzięki A ja myślałam, ze jesteś w obcych landach .... Dlatego też zdecydowaliśmy eis na dechy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.05.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A ja cały czas w swoim starym landzie Ale od poniedziałku mam urlopik i krótki wyjazd w planach :jupi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dołączam do pochwał tarasu, nalezy mu się, bo piekny jest! I serweta baaardzo fajna, zaraz bym taka chciała do siebie. Kupiłas czy ktos Ci robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Elena kocham urlopy to i Tobie życzę miłego wypoczynku DPSia ja nie potrafię szydełka trzymać a co dopiero robić.. ja bym te nitki wszelkie potargała.... Kupiłam.. mam sporo różnych... kocham je miłością wielka.. ale mają być naturalne a nie krochmalone... Ot... cepelia.... I meble też takie starawe mi się podobają.... Wylądowałam dziś za sprawą ślubnego w szpitalu... Wczoraj ugryzło mnie coś.. stawiam na meszka albo komar ze wskazaniem na to pierwsze.. Wyszłam na chwileńkę wieczorem do ogrodu.. i zeszło mi dłużej.. byłam poubierana po uszy... ale to coś dzibnęło mnie koło nadgarstka... Tylko zaczerwienienie... dzisiaj od rana rumień rósł, rósł, ręka puchła i szła mi taka czerwona kreska/pręga już powyżej łokcia... Mąż siadaj do auta jedziemy doi szpitala... Pojechałam... Dostałam zastrzyk.. o mało nie zemdlałam... ciśnienie OK... dostałam dexawen... i w razie co antybiotyk.. nie kupiłam... zobaczymy.. ale ręka nadal swędzi... A mugge mam i tą 50% też... Potem jakoś słabawo mi było , ale miałam pokosić trawę, bo rośnie teraz jak głupia... prawie po kolana... Inki już prawie nie było widać... No i zaczęłam kosić po 20.. grubo po 20.00 skończyliśmy koło 22.00 ... Bardzo się spieszyłam.. bo burza będzie... Za to trawkę podleje Teraz nowa może rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Wapno polecam, koniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Emi.. łknełam i singular , potem amertil no i oczywiście wapno...Smarowałam fenistilem, a ręka puchła i bolała... Boli nadal, ale już nie puchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Emi.. łknełam i singular , potem amertil no i oczywiście wapno... Smarowałam fenistilem, a ręka puchła i bolała... Boli nadal, ale już nie puchnie... TO chyba musisz na robactwo w przyszlości uważać !!!!!!!!!! Ja kiedyś tez tak na komary reagowalam, ale wapno i claritina pomagały, ale teraz jakoś jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Raczej nie wychodzę wieczorem nie posmarowana.. ale wczoraj tylko na chwileńkę wyszłam.. no i została na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jamles... a Ty już pomalowałeś....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.05.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pięęęęękny tarasik, pięęękny i kawka pewnie inaczej smakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.05.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Napisałamm u siebie ale tu też napiszę"Arniczko nie było mnie wczoraj ja napisałaś:(Ale myślę,że pojechałaś do lekarza.Wydaje mi się,ze taki odczyn mogł być od meszki.Te fr..e przenosza infekcje.Mnie i moją mamę tak kiedyś pożarły,że wokół ukąszenia porobiły się ropne nacieki,nie obyło się bez antybiotyków.Napisz jak się czujesz." Antybiotyk weź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ja tez od meszki miałam straszną opuchliznę, nie mogłam nogi do żadnego buta włożyć ale nie pamiętam czy antybiotyk brałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Sołtysa mi w tym roku taka franca użarła. Noga mu spuchła jak bania, bolało go i chodzić nie bardzo mógł.Dałam mu zaraz wapno, posmarował też maścią, powoli mu przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts