markoto 07.05.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wiolu spradzalam ta szkole w C. Ona jest specjalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Kurczę, jak Was czytam, to zaczynam doceniać należycie fakt, że nie mam żadnych uczuleń i temu podobnych. Z jakiejś twardej gliny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Kurczę, jak Was czytam, to zaczynam doceniać należycie fakt, że nie mam żadnych uczuleń i temu podobnych. Z jakiejś twardej gliny jestem. To ja chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 DPSia... nooo chyba z innej, bo z 44 wysp i teraz z lasów... to jakoś tam inaczej jest niż u nas.... Nadulka... to wsiadaj w bruma to i nie jedną kawkę wypijemy Zapraszam... Markotka... nie wiedziałam, i tu mnie zaskoczyłaś... a nie ma innej? Leć do PPP i wymuś na nich papier... nooo może niech powiedzą co tam wyskrobali chociaż... No i posprawdzaj później w gminie gdzie jest i dalej zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wczoraj podlewałam ogród... i podlewałam... a dziś w nocy sporo polało... Dobrze, że polało... tylko po co ja podlewałam.... Idę do ogrody zrobić dosiewki.. bo w niektórych miejscach ta trawa nie chce wzejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Tarcia.. ale ja siałam jak już ciepławo było, no może jeszcze nie ponad 20*, ale już nie +1*...I padał deszczyk od czasu do czasu...A nie wzeszła tam gdzie jest baardzo udeptana jak beton glina... idę pazurkami grabnąć i dosieję... tam też będę podlewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Już wzruszyłam ziemię, trawa wysiana... Może wzejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 w piatek mam logopede to wypytam od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Arnika nie kuś ,bo przyjadę A tak na poważnie to wybieram sie do sklepu na I , ale nie będę sama, więc nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wiola, czy jak siejesz trawe to sypiesz sama trawe na ziemie czy mieszasz ja z ziemia i dopiero wysypujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nadulka... kuszę, kuszę... bo do mnie z 10 minut drogi i to dwupasmówką jest tylko A towarzystwo mi nie przeszkadza.... Wiola.. a to różnie... Jak siałam to zazwyczaj na ziemię, ale to po wertylulacji było... A teraz to udeptane najpierw lałam wodą, bo to glina i jak skała się zrobiło... a teraz wzięłam grabki, pazurki i wzruszyłam ziemię i wysiałam... Będę podlewać... bo to susza i brak wody spowodowało brak kiełkowania... Markotka.. pytaj, pytaj i męcz... ale tzn, że nie mogłaś mieć komisji... skoro dopiero masz logopedę.. Potem jest komisja z lekarzem i zespół orzekający... Hmmm jak nic nie pomieszałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja od zawsze sieję nasiona trawy zmieszane z czarną ziemią, bo mam okropną glinę. I nie zdarzyło się, zeby nie wzeszła, nawet jak susza była.Łatwiej jej zakiełkować chyba, tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 moglam moglam dalam opinie logopedy wczesniejsza i powiedzieli, ze nie musi go widziec logopeda, ze ta opinia wystarczy i na bank byla bo mi pani dala informacje o dacie zespolu orzekajacego zespol orzekajacy i lekarz to do niepelnosprawnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja od zawsze sieję nasiona trawy zmieszane z czarną ziemią, bo mam okropną glinę. I nie zdarzyło się, zeby nie wzeszła, nawet jak susza była.Łatwiej jej zakiełkować chyba, tak myślę. No niestety ja tez tak robilam i trawa w jednym miejscu wschodzi a w drugim nie i to juz trzeci raz , nie wiem w czym tkwi problem Sieje dość gęsto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A u nas tam gdzie łyse placki na trawniku to natychmiast wyrasta perz i skrzyp, codziennie można wyciągać zielsko z korzeniami, a rano znowu coś wyłazi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts