Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tarcia a kto to Joj ;) :lol::lol2:

Efi... kiedyś... kiedyś na pewno... w końcu nie tak daleko mam ... napiszę jakbym mogła... i jakby Tobie pasowało....

Chciałabym tą kawkę w dużej ilości.... wypić w Twoim ogrodzie ....

Kiedyś... na pewno... może nawet w tym roku,,, i nawet może przed wakacjami....

Kuźwa... niby nie daleko... ale jak ja mam czas, to Ty na pewno nie... i jak tu się mają dwie niedziele zejść do kupy....

Wiolaszka... miały być grube na 4 cm... ale po wyfrezowaniu zostało 3cm.. to i tak o 2mm grubiej niż w ofercie... ale z tego się nie strzela...

Czyli mam grubość na 3 cm, a szerokość deski to 13cm... choć teraz przeschły i jest dokładnie 12,5-12,8cm... długie to jak Ci pasuje.

Właśnie syn zaolejował po raz drugi z wierzchu.. coraz bardziej mi się podoba.

Będzie trzeba jeszcze raz zaolejować ale tym razem mieszanka oleju, wosku pszczelego i terpentyny...

Może nie idę do przodu... ale i nie cofam się....

Trochę mam kolorowy zawrót głowy... ale...

Wiem, wiem.. wymówki... Ty wolisz pobiegać na bieżni, ja biegam z kosiarka... wolę... no i ładnie wygląda....

I nie mam Ciebie dosyć...

Szczerze brakowało mi Ciebie :)

Naumiałaś się już czy jeszcze.. bo egzamin za jakieś dwa tygodnie....

Bieganie za kosiarka to tez aktywnosc. I pewnie, ze pieknie wyglada co u Ciebie widac!!! :-) I praca w ogrodzie tez i w domu tez, ale ja nie o tym. Tylko o tym, ze ma byc z tego progres ... moze byc nawet progresik, ale jakis ruch do przodu. Nie odkladaj na pozniej, na kiedys tam. No chyba, ze jest pelna satysfakcja a teraz chodzi o utrzymanie tego co sie osiagnelo. Cieszmy sie z kazdych sukcesow, ale oczekujmy wiecej :-) Ja juz tak jakos mam ;)

Ucze sie ucze, ale trzy dni z zycia mi ostatnio wypadlo, a jutro kolejny. Dopiero w przyszlym tygodniu wysylam aplikacje do Stanow i po ich aprobacie (krotka droga), albo audycie (dluga droga), bede mogla rezerwowac miejsce na egzamin. Sadze, ze ok. 10 - 15 czerwca powinnam miec termin. Pewnie zdazylabym wczesniej, ale sprawdzilam ze intelektualny biorytm na poczatku czerwca mam wyjatkowo marny, wiec nie mam parcia na wczesniejsza date :cool: No coz, kazdy mam jakies schizy a ja wierze w biorytmy :D

tiaaaa ... ja tez lubie system systematycznego monitorowania, moze dlatego odkad ponad rok temu zaimplementowalam komputerowego watchdog'a, do codziennych powtorek i nauki nowych zwrotow, jezykowo tak sie rozbujalam, ze az sama sie o cus takiego nie podejrzewalam :lol2: No ale codzienny bat jest, co bardzo mi odpowiada :-) I nie ma zmiluj, ze choroba, nadmiar pracy, brak czasu, checi, woli i polotu. No way!

Arni dzieki, dzieki :-) Juz mi lepiej a nawet bardzo dobrze. Jutro od rana walczymy z Majutkowymi zebiskami u stomatologa i jak sie suczyna szczesliwie wybudzi, to juz calkiem mi sie poprawi :-)