TAR 15.05.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Tarcia a kto to Joj Efi... kiedyś... kiedyś na pewno... w końcu nie tak daleko mam ... napiszę jakbym mogła... i jakby Tobie pasowało.... Chciałabym tą kawkę w dużej ilości.... wypić w Twoim ogrodzie .... Kiedyś... na pewno... może nawet w tym roku,,, i nawet może przed wakacjami.... Kuźwa... niby nie daleko... ale jak ja mam czas, to Ty na pewno nie... i jak tu się mają dwie niedziele zejść do kupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wiolaszka... miały być grube na 4 cm... ale po wyfrezowaniu zostało 3cm.. to i tak o 2mm grubiej niż w ofercie... ale z tego się nie strzela...Czyli mam grubość na 3 cm, a szerokość deski to 13cm... choć teraz przeschły i jest dokładnie 12,5-12,8cm... długie to jak Ci pasuje. Właśnie syn zaolejował po raz drugi z wierzchu.. coraz bardziej mi się podoba. Będzie trzeba jeszcze raz zaolejować ale tym razem mieszanka oleju, wosku pszczelego i terpentyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Arni mysle, ze najwyzszy czas na progres Wiem, wiem ... masz mnie dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Może nie idę do przodu... ale i nie cofam się.... Trochę mam kolorowy zawrót głowy... ale... Wiem, wiem.. wymówki... Ty wolisz pobiegać na bieżni, ja biegam z kosiarka... wolę... no i ładnie wygląda.... I nie mam Ciebie dosyć... Szczerze brakowało mi Ciebie Naumiałaś się już czy jeszcze.. bo egzamin za jakieś dwa tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.05.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Bieganie za kosiarka to tez aktywnosc. I pewnie, ze pieknie wyglada co u Ciebie widac!!! I praca w ogrodzie tez i w domu tez, ale ja nie o tym. Tylko o tym, ze ma byc z tego progres ... moze byc nawet progresik, ale jakis ruch do przodu. Nie odkladaj na pozniej, na kiedys tam. No chyba, ze jest pelna satysfakcja a teraz chodzi o utrzymanie tego co sie osiagnelo. Cieszmy sie z kazdych sukcesow, ale oczekujmy wiecej Ja juz tak jakos mam Ucze sie ucze, ale trzy dni z zycia mi ostatnio wypadlo, a jutro kolejny. Dopiero w przyszlym tygodniu wysylam aplikacje do Stanow i po ich aprobacie (krotka droga), albo audycie (dluga droga), bede mogla rezerwowac miejsce na egzamin. Sadze, ze ok. 10 - 15 czerwca powinnam miec termin. Pewnie zdazylabym wczesniej, ale sprawdzilam ze intelektualny biorytm na poczatku czerwca mam wyjatkowo marny, wiec nie mam parcia na wczesniejsza date No coz, kazdy mam jakies schizy a ja wierze w biorytmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Właśnie doczytałam u Ewy... zdrówka życzę i kciuki w stosownym czasie zacisnę... Nie stanę w miejscu.. tylko nie bardzo mam czas.... Albo rybki, albo akwarium... no i meldowanie też miało swój sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.05.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 tiaaaa ... ja tez lubie system systematycznego monitorowania, moze dlatego odkad ponad rok temu zaimplementowalam komputerowego watchdog'a, do codziennych powtorek i nauki nowych zwrotow, jezykowo tak sie rozbujalam, ze az sama sie o cus takiego nie podejrzewalam No ale codzienny bat jest, co bardzo mi odpowiada I nie ma zmiluj, ze choroba, nadmiar pracy, brak czasu, checi, woli i polotu. No way! Arni dzieki, dzieki Juz mi lepiej a nawet bardzo dobrze. Jutro od rana walczymy z Majutkowymi zebiskami u stomatologa i jak sie suczyna szczesliwie wybudzi, to juz calkiem mi sie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 To jutro za Majutka potrzymam kciuki... i za Ciebie nadal... No i martwi mnie ten maraton.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wiem.. wiem... ale ja go bym nie chciała znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No pewnie, że potrzymamy, w nagrodę poprosimy jakieś ładne zdjątko Majuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wiola, dzięki, poszukam jeszcze zdjec i przesyłam informacje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ciemną nocą nie da się jej uporządkować? W jakim jest stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wiolcia zdjęć czego? Mogę jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kuźwa... jak mnie boli głowa... aż mi niedobrze... kiedyś tak mie bolała, a ja od nas do Sanoka i z powrotem... no i w Brzesko na SORze wylądowałam.... Kuźwa.. ciekawe jakie mam ciśnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No zdjec Twojego tarasu i wyryflowanych desek Może migrenę masz? Albo ciśnienie? Ja właśnie ustrzeliłam za prawie 30 zł żaluzję drewnianą białą :D bedzie jak znalazł do łazienki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Zajdź do gbura z flaszką, zazwyczaj działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts