Arnika 15.05.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Popatrz na zdjęcia.. jak będzie mało to pomyślę... Migreny to mają księżniczki... A ja nie wiem jakie mam ciśnienie.... Dzwonię po męża.. bo aż coś się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Eeee tam.. jak płyta to olej... A jak śmietnik.. to wyczaj kiedy go nie ma ju polukaj... Na flaszkę Wiolcia szkoda... no co Ty.. jeszcze się zbestwi i co by było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 eee jak rzecz warta świeczki to flaszki nie szkoda sama bym sie napiła bo mnie mój wpienił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Eeee to trzeba było tak gadać.... A co młoda na flaszkę by powiedziała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No Młoda ma dziś imieniny to mogłaby postawić Byłyśmy dziś na szczepieniu i właśnie tam panie się upominały, ale powiedziałam ze Mloda niepełnoletnia a Panie na służbie :D Ale pochwale się, ze na moim mleku (jak widać tłustym nieziemsko) przytyła już 2 kg w 1,5 miesiąca, w szoku jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Komódkę to bym brała w ciemno i natychmiast!!! Piękna jest nieziemsko, jakby ją jeszcze odrestaurować, o matko... Brałabym nie czekając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 DPSia... w środku nocy;)A tak serio.. to jak mało sympatycznego pana by nie było w dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Znaczy podjechać na północ trzeba... Hmmmm Pomyślimy... Wiesz Tarcia, że nie znasz dnia ani godziny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 To jak on po chleb np wychodzi????? No przecież po zakupy musi iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.05.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ooo jak komódka leży w miejscu niczyim, to każdy przechodzień może ją sobie wziąć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nooo musimy... a Ty nie znasz dnia ani godziny;) Wiolaszka.. masz racje.. gminna czyli wszystkich.... Nie wytrzymałam wczoraj na głowę... tak mnie napierdzielała, że masakra...Dziś już dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nie wytrzymałaś, czyli co...? Leki po prostu wzięłaś? Wiesz, że lekarze mówią, że jak głowa boli to trzeba leki brać, bo skutki silnego lub długotrwałego bólu mogą mieć dla organizmu gorsze konsekwencje niż obciążenie lekami? Ja biorę jedną tabletkę jak tylko czuję, że lekko zaczyna mnie pobolewać. W większości wypadków działa i dusi temat w zarodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Nie.... nie wytrzymywałam, pomimo tabletki było mi baaardzo niedobrze.. pomyśleć... głowa boli i to toalety biegasz, bo niedobrze... drugi ketonal zadziałał... Poszłam spać .. dziś już dobrze jest.... Ale laski namieszały....Mam ponad 360 powiadomień na mailu... i jak to teraz wszystko ogarnąć.... ? Edytowane 16 Maja 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ale jaski namieszały.... Mam ponad 360 powiadomień na mailu... i jak to teraz wszystko ogarnąć.... ? Wykasować, i ustawić odpowiednio fejsa, bez powiadomien Tak zrobiłam i odetchnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Emi... gdybym umiała... No nic to.. po nocy będę siedziała kwadrans i kasowała....Wiesz.. kombinuję jak tu zrobić, żeby grila u siebie nie robić, a do Ciebie przyjechać.. mąż zazdrośnik nie bardzo chce mnie puścić, i w głowę zachodzi, że jak to.. laski same jeżdżą... ja mu, że nie... będą dwa chłopy, sztuk dwa, jak chce to niech jedzie ze mną... on nie forumowy... Ja z nim na ryby nie jeżdżę... chyba będę musiała zacząć... No bo jak to .. sami faceci jadą.. nooo i tak beż żon... No jak??????Kuźwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wchodzisz na swoj profil po lewek u gory masz strona głowna najeżdzasz na strzalkę a pozniej na ustawienia konta. po lewej stronie pod zdjeciem masz powiadomienia wchodzisz i ja po prostu wyłaczyłam wszystkie powiadomienia tzn po kolei wchodziłam na kazdy typ i wylaczalam, na razie mam spokój. No bo faceci chcieliby byc w centrum uwagi zeby tylko o nich myslec, mój miły mąz powiedzial wczoraj, że co raz bardziej nie lubi kobiet bo są interesowne, to tak a propos, że ja za malo mu nadskakuje, faceci zostana zawsze małymi chłopcami, którzy chcieliby, aby ich glaskac po główce tylko udają innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nanieszałam z tymi ustawieniami na tym forum u góry po prawje stronie jest wlącz/wyłącz powiadomienia i tyle Ja zawsze wszystko komplikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.05.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Arni a nie masz w domu cisnieniomierza? Moze ten bol glowy byl wlasnie od cisnienia? Wspominalas chyba, ze Ty masz zawsze niskie. Jesli jeszcze mocniej spadlo, to lepiej wiedziec jak i o ile i zapodac sobie jakis Glucardiamid albo piata kawe z koniaczkiem ... Uwazaj na siebie i moze zrob okresowe badania? Dziewczyny, dzieki za kciukasy My juz po Slabo w nocy spalam, a na nogach jestem juz od 5.00. Przed 9.00 bylismy juz w klinice, potem jeszcze jedno badanie, a potem premedykacja. Zawsze zostaje z mala az do czasu, gdy nie zasnie i jest to strasznie smutny moment. Malutkie cialko z kazda chwila robi sie coraz bardziej bezwladne, mieciutkie az zupelnie zaczyna sie "przelewac" przez rece Po 40 minutach wpuscili nas na "oiom" i moglismy posiedziec przy malej, az sie wybudzi Dzielna nasza dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts