Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No Młoda ma dziś imieniny to mogłaby postawić ;)

Byłyśmy dziś na szczepieniu i właśnie tam panie się upominały, ale powiedziałam ze Mloda niepełnoletnia a Panie na służbie :D:D

Ale pochwale się, ze na moim mleku (jak widać tłustym nieziemsko) przytyła już 2 kg w 1,5 miesiąca, w szoku jesteśmy :lol2:

Nie wytrzymałaś, czyli co...?

Leki po prostu wzięłaś?

Wiesz, że lekarze mówią, że jak głowa boli to trzeba leki brać, bo skutki silnego lub długotrwałego bólu mogą mieć dla organizmu gorsze konsekwencje niż obciążenie lekami?

Ja biorę jedną tabletkę jak tylko czuję, że lekko zaczyna mnie pobolewać.

W większości wypadków działa i dusi temat w zarodku. :yes:

Nie.... nie wytrzymywałam, pomimo tabletki było mi baaardzo niedobrze.. pomyśleć... głowa boli i to toalety biegasz, bo niedobrze... drugi ketonal zadziałał... Poszłam spać .. dziś już dobrze jest....

Ale laski namieszały....

Mam ponad 360 powiadomień na mailu... i jak to teraz wszystko ogarnąć.... ?

Edytowane przez Arnika

Emi... gdybym umiała...

No nic to.. po nocy będę siedziała kwadrans i kasowała....

Wiesz.. kombinuję jak tu zrobić, żeby grila u siebie nie robić, a do Ciebie przyjechać.. mąż zazdrośnik nie bardzo chce mnie puścić, i w głowę zachodzi, że jak to.. laski same jeżdżą... ja mu, że nie... będą dwa chłopy, sztuk dwa, jak chce to niech jedzie ze mną... on nie forumowy... Ja z nim na ryby nie jeżdżę... chyba będę musiała zacząć... No bo jak to .. sami faceci jadą.. nooo i tak beż żon... No jak??????

Kuźwa...

Wchodzisz na swoj profil po lewek u gory masz strona głowna najeżdzasz na strzalkę a pozniej na ustawienia konta.

po lewej stronie pod zdjeciem masz powiadomienia wchodzisz i ja po prostu wyłaczyłam wszystkie powiadomienia tzn po kolei wchodziłam na kazdy typ i wylaczalam, na razie mam spokój. :)

No bo faceci chcieliby byc w centrum uwagi zeby tylko o nich myslec, mój miły mąz powiedzial wczoraj, że co raz bardziej nie lubi kobiet bo są interesowne, to tak a propos, że ja za malo mu nadskakuje, faceci zostana zawsze małymi chłopcami, którzy chcieliby, aby ich glaskac po główce tylko udają innych :(

Arni a nie masz w domu cisnieniomierza? Moze ten bol glowy byl wlasnie od cisnienia? Wspominalas chyba, ze Ty masz zawsze niskie. Jesli jeszcze mocniej spadlo, to lepiej wiedziec jak i o ile i zapodac sobie jakis Glucardiamid albo piata kawe z koniaczkiem ;) ... Uwazaj na siebie i moze zrob okresowe badania? :hug:

Dziewczyny, dzieki za kciukasy :-) My juz po :-) Slabo w nocy spalam, a na nogach jestem juz od 5.00. Przed 9.00 bylismy juz w klinice, potem jeszcze jedno badanie, a potem premedykacja. Zawsze zostaje z mala az do czasu, gdy nie zasnie i jest to strasznie smutny moment. Malutkie cialko z kazda chwila robi sie coraz bardziej bezwladne, mieciutkie az zupelnie zaczyna sie "przelewac" przez rece :( Po 40 minutach wpuscili nas na "oiom" i moglismy posiedziec przy malej, az sie wybudzi :-) Dzielna nasza dziewczynka :wave: