Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u mnie nic nie pada....

NIC....

No to podlewam.. rachunek mi za wodę przyniosła pani... 260zł.. za miesiąc... i to nie cały podlewałam...

Nooo pójdę z torbami....

Za to dzisiaj pojeździłam z kosiarką... trawka ciut spora była, więc skosiłam.. nie kosiłam wcześniej bo bardzo gorąco było to raz.. a dwa że deszczu nie ma...

Wczoraj oplewiłam wszystkie grządki...

Mam ładnie...

Synuś na koloniach duuużo chodzi, jeździ na gokardach, daje sobie radę.. do mamy prawie nie dzwoni... nooo dwa razy dzwonił... jhak na niego to prawie wcale... W innych latach to po około 60 razy na dobę dzwonił... masakra była... teraz luzik...

Mnie się nie tęskni... spokój mam...

Pobuszowałam po sklepach... ale powiem, ze najwięcej przyjemności sprawiały mi markety budowlane... Nawet jak kupiłam sobie pierścionek z bursztynem , czy lakier do paznokci to nie sprawiły mi przyjemności..

Pierścionek kupiłam do bursztynów co to oddał mąż nad morzem do zrobienia... dwa na wisiory.. ale jeden to mi nie zrobi pan bo.. coś tam... i cenę dał zabójczą, na miejscu złotnik zrobi mi za grosze... drugi zrobi... ciekawe jak... bo wiercić trzeba będzie w nim, a tego to znowu mój złotnik nie zrobi bo się boi w bursztynie wiercić...

....oddałam u nas też do jubilera do oprawy bursztyn na bransoletę... wreszcie.. ... czekał na oprawę 12, albo 13 lat.. będzie więc za niedługo na mojej ręce... i z tego się cieszę...

No i bardzo dobrze, że nie dzwoni tak często, dorasta i dojrzewa Ci dziecko ewidentnie, Mama!

Ciesz się spokojem, odpoczywaj i nabieraj sił! :hug:

U nas nadal nie pada NIC. Też.

A u nas chłodno.. nawet bardzo....

Ale za to raz leje, raz kropi, innym razem świeci słonko, ale wieje niemiłosiernie...

Ja nie lubię takich temperatur.. ojjj nie....

....a z deszczu to ja się baaardzo cieszę...

Wybrałam się do całkiem nowej siłowni... kupiłam karnet.. zaczynam od jutra, bo dziś już późno było...

Jakoś nie mogłam spać....

Nadulka... dorośleje.. i nie wiem czy smucić się czy cieszyć... z jednej strony cieszyć... tylko kogo ja teraz będę całowała i przytulała.... Dobrze, że mam Inkę...

I dobrze mu tam.. dobrze.. zabiegi mają i największe dobro dla naszych dzieciaków to powietrze. Z tego się bardzo cieszę.. Z paniami ganiają po ponad 20 km dziennie i to do albo po południu, na zmianę z innymi atrakcjami.

W zeszłym roku po dawce 3 tyg nad morzem Emil i ja nie chorowaliśmy.. szkoda, że w tym roku tak krótko będziemy... ale zawsze coś...

Dziś rano mąż podnosił mnie z łóżka... tak mi szyję połamało, że głowy z poduszki podnieść nie mogłam...

Nałykałam się prochów...

Mąż śmiał się, że jestem już babcia Wiola... nosz jeden taki.... kurka... poczekamy aż on będzie dziadkiem... ;)

....i byłam na siłowni... po długim czasie niebytu.. ale poćwiczyłam to co mogłam, bo karczycho i szyja bolą nadal... ale siłkę zaliczyłam, tak jak zaplanowałam....

DPSia ... Ewe mamy i Malcię... , i od czasu do czasu zajrzy Ambercia... dobrze będzie...

A Ty sobie wyobrażasz, że ja mam w tych kolejkach stać i miesiącami czekać... o NIE....

Tabletek nałykałam... ale dalej boli....

No i jak mnie miało nie zawiać, jaki piździ jak w ...... ;)

Edytowane przez Arnika