DPS 30.05.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Dzisiaj to chociaż trochę chmur, nie wysycha tak szybko to, co wczoraj podlaliśmy na polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 O, a u nas wczoraj popadało na tyle, że był odpoczynek od podlewania, ale dzisiaj znowu mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 A u mnie nic nie pada.... NIC.... No to podlewam.. rachunek mi za wodę przyniosła pani... 260zł.. za miesiąc... i to nie cały podlewałam...Nooo pójdę z torbami.... Za to dzisiaj pojeździłam z kosiarką... trawka ciut spora była, więc skosiłam.. nie kosiłam wcześniej bo bardzo gorąco było to raz.. a dwa że deszczu nie ma... Wczoraj oplewiłam wszystkie grządki... Mam ładnie... Synuś na koloniach duuużo chodzi, jeździ na gokardach, daje sobie radę.. do mamy prawie nie dzwoni... nooo dwa razy dzwonił... jhak na niego to prawie wcale... W innych latach to po około 60 razy na dobę dzwonił... masakra była... teraz luzik... Mnie się nie tęskni... spokój mam... Pobuszowałam po sklepach... ale powiem, ze najwięcej przyjemności sprawiały mi markety budowlane... Nawet jak kupiłam sobie pierścionek z bursztynem , czy lakier do paznokci to nie sprawiły mi przyjemności..Pierścionek kupiłam do bursztynów co to oddał mąż nad morzem do zrobienia... dwa na wisiory.. ale jeden to mi nie zrobi pan bo.. coś tam... i cenę dał zabójczą, na miejscu złotnik zrobi mi za grosze... drugi zrobi... ciekawe jak... bo wiercić trzeba będzie w nim, a tego to znowu mój złotnik nie zrobi bo się boi w bursztynie wiercić... ....oddałam u nas też do jubilera do oprawy bursztyn na bransoletę... wreszcie.. ... czekał na oprawę 12, albo 13 lat.. będzie więc za niedługo na mojej ręce... i z tego się cieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No i bardzo dobrze, że nie dzwoni tak często, dorasta i dojrzewa Ci dziecko ewidentnie, Mama! Ciesz się spokojem, odpoczywaj i nabieraj sił! U nas nadal nie pada NIC. Też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 U mnie pada Polało w nocy a teraz pada raz mocniej raz mży.... Oby popadało jeszcze ... Sprawdzałam pogodę u młodego...hmmm.... pada i jest zimno... do końca turnusu... Tym razem nie trafili na fajną pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hejka, u mnie leje a ja dziecko na wycieczkę szkolną wywiozłam...Też nie trafiona pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Też w końcu dostaliśmy przydział wody z nieba. Tylko, że od razu zrobiło się chłodno. Ale nie narzekam - cieszymy się, że w nocy popadało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A u nas chłodno.. nawet bardzo....Ale za to raz leje, raz kropi, innym razem świeci słonko, ale wieje niemiłosiernie...Ja nie lubię takich temperatur.. ojjj nie........a z deszczu to ja się baaardzo cieszę... Wybrałam się do całkiem nowej siłowni... kupiłam karnet.. zaczynam od jutra, bo dziś już późno było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Znaczy rodzinka.... A co z tą szafką? był T zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No to ja doczytałąm u DPSi to o szafce... nie wiem jak ja to przeoczyłam... No a mówiłam... zabrać recyklingować ze śmietnika... No cóż .. trudno.. ale 12 tysi nie dam... Jakoś spać nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.06.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Arnika,co ty na bezsenność cierpisz co? Ja też się późno kładłam spać,bo malowałam,tak jakoś mnie naszło:) U mnie też wreszcie padało,z czego się bardzo cieszę,bo było okrutnie sucho.... Fajnie,że Emilowi się podoba,dorośleje ci synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jakoś nie mogłam spać....Nadulka... dorośleje.. i nie wiem czy smucić się czy cieszyć... z jednej strony cieszyć... tylko kogo ja teraz będę całowała i przytulała.... Dobrze, że mam Inkę... I dobrze mu tam.. dobrze.. zabiegi mają i największe dobro dla naszych dzieciaków to powietrze. Z tego się bardzo cieszę.. Z paniami ganiają po ponad 20 km dziennie i to do albo po południu, na zmianę z innymi atrakcjami. W zeszłym roku po dawce 3 tyg nad morzem Emil i ja nie chorowaliśmy.. szkoda, że w tym roku tak krótko będziemy... ale zawsze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dziś rano mąż podnosił mnie z łóżka... tak mi szyję połamało, że głowy z poduszki podnieść nie mogłam... Nałykałam się prochów... Mąż śmiał się, że jestem już babcia Wiola... nosz jeden taki.... kurka... poczekamy aż on będzie dziadkiem... ....i byłam na siłowni... po długim czasie niebytu.. ale poćwiczyłam to co mogłam, bo karczycho i szyja bolą nadal... ale siłkę zaliczyłam, tak jak zaplanowałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Oooo to ja tak mam od 3 dni aż musiałam sobie przerwę zrobić. Tak mnie wszystko bolało....Ale z dobrych rzeczy, zamierzam kontynuować wysiłek fizyczny i nawet mate do ćwiczen kupiłam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Arni, ale Ty idź do lekarza, bo jak masz kręcz szyi, to możesz mieć nieciekawie, jak strzelił kręgosłup szyjny to też nie najlepiej. Idź do doktora, idź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) DPSia ... Ewe mamy i Malcię... , i od czasu do czasu zajrzy Ambercia... dobrze będzie... A Ty sobie wyobrażasz, że ja mam w tych kolejkach stać i miesiącami czekać... o NIE.... Tabletek nałykałam... ale dalej boli.... No i jak mnie miało nie zawiać, jaki piździ jak w ...... Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts