AmberWind 02.06.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Arni w sumie to Cie rozumiem. Mnie rowniez wkurza zupelnie niewydolna publiczna sluzba zdrowia. Moze dlatego od czasow ukonczenia studiow nie zrobilam zadnego badania i nie zaliczylam zadnej lekarskiej wizyty korzystajac z dobroci jasnie panujacego NFZ Nawet skomplikowany zabieg ortopedyczny musialam zrobic prywatnie ... A skladki place Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Właśnie dlatego, że składki pochłaniają część naszego budżetu nie chodzę jak nie baaardzo muszę do prywatnych gabinetów... Nie jest źle... już nie raz mąż mnie podnosił z poduszki rano.. na wakacje jeżdżę z własną poduszką bo po innych to nie wstanę... Jeszcze tak z kilka dni będzie mnie podnosił i przejdzie.... Trochę po prochach rozruszałam się na siłce... Malka ta siłka przeniesiona co to tylko dla kobiet była koło Ciebie ja ją odwiedziłam.. i wcale extra nie jest.. choć mięśniaków nie ma, i spoconych facetów.. no i mam daleko...Na razie karnet wykupiłam na 12 wejść, bo i tak wyjeżdżam raz na południe pod samiuśkie Tatry, a dwa na samiuśką północ... więc nie miałabym kiedy... i nie rzuciła mnie na kolana.. muszę jeszcze salsę oblookać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Arniko z takimi dolegliwościami,siłka nie wskazana....Tak silny ból to objaw stanu zapalnego,wylecz to najpierw..Wiem coś o tym....kilka lat temu też to przechodziłam,potworny ból,zawroty głowy... Życzę zdróweczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Bogusiu.. ja tylko na bieżni pochodziłam, rowerkiem pokręciłam, nogami pomachałam .. no i ciut rączkami, ale jak bolało to przestałam... Wkurza mnie ten stan... olfen i aulin nie pomagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Właśnie dlatego, że składki pochłaniają część naszego budżetu nie chodzę jak nie baaardzo muszę do prywatnych gabinetów... to troche jak "na zlosc mamie odmroze sobie uszy" Nie mysl w takich kategoriach. Nie warto sie kopac z koniem. Jest stan chorobowy, to trzeba go zdiagnozowac a potem wdrozyc leczenie Nie lubisz kolejek, diagnostyki "z laski", recepcji traktujacej sie z wyzszoscia boga i lekarzy z wiecznym fochem (pewnie to nie regula, ale pokazna wiekszosc), co to nawet nie wysila sie, aby wyartykulowac diagnoze , to trzeba wyskoczyc z paru stowek i zlatwic sprawe wg wlasnych preferecji. Ale trzeba Teraz rece Meza jakos Cie pionizuja, ale za rok albo dwa moze juz nie byc tak latwo ... A poza tym po co sie meczyc, cierpiec i faszerowac lekami p/bolowymi co to nie lecza tylko watrobe zatruwaja??? No po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 I w tym momencie zgadzam się absolutnie z Ambercią! Dopóki mamy do doopy publiczną służbę zdrowia, dzięki naszym jaśnie panującym włodarzom, to niestey przy większych dolegliwościach lepiej wydać trochę kasy niż narażać się na niepotrzebne złe konsekwencje zaniedbań pseudolekarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Noooo tak... tylko szkoda, ze mój budżet tego już nie zniesie.... Dziś jest chyba gorzej... mąż znowu mnie z poduszki podnosił.... Jutro powinnam pójść do lekarza.. ale do Zakopca muszę jechać... i wcale nie turystycznie.. Ach... życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Czy prywatnie czy publicznie, trzeba zdiagnozować i wdrożyć leczenie, Amber ma rację! Bierz się, kochana, za siebie, im szybciej, tym lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam się, u mnie padai cieżkie chmury wiszą nad nami ale popada i wszystko lepiej urośnie Wiola, czasem trzeba przystopować, pamietaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Pooglądałam Giewont, Gubałówkę... połaziłam po Krupówkach, pooglądałam biżuterię z bursztynem.. zjadłam pyyyszny obiad, przywiozłam oscypki ... i już jestem w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ale Ci zazdroszczę ostatni raz w Zakopcu byłam w 2002r:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Paśku... ale my pracująco byliśmy... ja się tylko ciut wyrwałam z samochodu...I nie ma co zazdrościć.. o 5.00 wyjazd... a już w domku jesteśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja też zazdroszczę, nawet służbowego wyjazdu... też mogę służbowo jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja też zazdroszczę, nawet służbowego wyjazdu... też mogę służbowo jechać ja teeeeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 To fakt... Mnie czasami to nie podnieca, bo mam co dwa/trzy tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja nawet ssaka mogłabym wziąć ze sobą i to też byłaby praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja tam chyba tez chętnie wybrałabym się w góry, choć może niekoniecznie do Zakopca, jakoś nie lubię Zakopanego. Karpacz lubię, Szklarską, Czorsztyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Tych oscypek to zazdroszczę straszliwie, uwielbiam!!! Zakopca nie lubię, za to Krynica mnie zauroczyła już dawno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 U nas padało przez kilka dni.. znaczy padało, przestawało, i znowu padało.... Ziemia jest mokra, dobrze podlana... Jest Pani zadowolona Dostałam wczoraj sadzonki rudbekii , cyni i jakiegoś innego zielonego, powsadzałam w deszczu... sadzonki stoją... Za to baaardzo nie podobają mi się pomidory... jakieś takie... no jakby usychały... i mam zagwozdkę... wykopać i wsadzić nowe... czy zostawić te... Ach... ze mnie ogrodniczka.... U nas wychodzi słonko... nieśmiało... ale może być ładny dzień Lecę na siłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A zasilałaś czymś te pomidory? Mogą nawozu chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts