braza 23.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 O qurczę, to chyba jakaś poważniejsza sprawa z tym netem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Mnie tak czasem przed burzą robi, że nagle zanika mi łączność. Wygląda to tak, że człowiek jest pewien, że coś musiało się w ustawieniach kompa spaprać, po czym po 1 lub 2 dniach samoistnie wraca łączność. Wkurzające to strasznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 DPS-ia wiesz co nowe ziemniaczki są, nowa cebulka, buraczki i marcheweczka takoż masz jakoweś skojarzenia w związku z tym:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Duszonki?? Wiola, podaj nazwę tego specyfiku do olejowania desek tarasowych, dużo tego idzie? bo nie wiem ile mam kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 no u mnie to pieczonki się nazywa ale mówimy o tym samym:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Uffff jestem..... Na modemie nie działało... na ruterze poszedł AxessManager ... cokolwiek to znaczy trzeba było coś klikać.. a, że ja nie komputerowa.. to dopiero teraz na maxa wqrwu dostałam i zadzwoniłam do pomarańczowych co by mnie znowu instruowali i podłączyli do żywych ... Już jestem Rzeczywiście wczoraj byliśmy z młodym ze szkoły na pikniku na Jurze... Super zabawa.. Wybawiłam się, wyskakałam, pobiegaliśmy po górkach... w podchody , zrobiliśmy wszelkie zabawy, zadania i konkursy i w podchodach zdobyliśmy I miejsce dzięki zaangażowaniu całej grupy Nawet nie macie pojęcia jaka byłam dumna z dzieciaczków Nawet dostaliśmy nagrodę, i w środę zostaliśmy zaproszeni do restauracji na suszi i coś jeszcze.. jednym słowem proszona kolacja dla rodziców.. Wyskakałam tyle że masakra.. i wcale nie byłam zmęczona... to chyba i ta siłownia wcześniej i zioła;) inni padali.. nawet wuefista sapał i dyszał, nie nadążył za nami A wszystko to w naszą 22 rocznic ślubu ... TARcia... a nie mówiłam, że zapomniał... jak na koniec dnia powiedziałam .. to niiieeee to nie dziś... niemożliwe... to dziś... ??????? A nie mówiłam.... Miał wymówkę, że zrobił mi na rocznicę bransoletę... nooo a kwiaty, a Seszele, spa czy pałac dla księżniczki... Nooo nic to... poczekam jeszcze... za 3 lata srebrne wesele... Bożesz... tyle lat z jednym facetem... jak ja i on ze mną tyle wytrzymał... W każdym bądź razie .. już jestem... Ale mam zaległości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wiolcia... duszonki, pieczonki, prażonki, kartofle w dym i pewnie jeszcze kilka innych nazw... to dalej chodzi o to samo Kupowałam zwykły olej lniany http://allegro.pl/olej-lniany-techniczny-flexol-5l-impregnat-i2416539901.html ten kupiłam i dodałam troszkę sykatywy... można ale nie trzeba koniecznie, natomiast trzeba koniecznie go rozcieńczyć... zwykły rozpuszczalnik, albo droższa terpentyna.. najpierw tak pół na pół a ostatni raz 3:1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wiola, dzięki, bedę szukać i pędzlować I wszystkiego naj naj dla WAS z okazji rocznicy-słuszna cyfra na wspólnym torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wiolcia ja malowałam 3 razy ze wszystkich stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ooo matko, to trochę roboty przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Arni, bo Ty Kochana to taka Zosia-Samosia jestes Czasami odpusc tego nerwa i daj swoim przy technicznych sprawach pogrzebac Oni przynajmniejmniej poczuja sie potrzebni, a i Ty zyskasz spokojniejsze zycie. Fajnej wycieczki zazdraszczam! Dobrze, ze troche odpoczelas A i jaka satysfakcja z wyniku jest! A co tam u Starszaka? Praca nadal sie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Praca nadal się podoba tylko te dojazdy... ale wreszcie zaczyna mu to doskwierać.. i jak kiedyś nie chciał słyszeć o prawku, to teraz a i owszem mówi, że by poszedł... No to pójdzie.. ale wówczas będzie zagrożony mój samochodzik... Natomiast przepracował 8 dni, za tyle mu zapłacili, a kasę nadal ma... i to mnie cieszy Ja mam odpuścić... a jak źle zrobią Tak serio.. to jak mąż pracuje to niby jak ma robić? ciężko troszkę... Teraz chłopaki/mąż koszą.. ja prysnęłam na mszyce.. odpryskam wieczorem, bo za duże słońce.. popali... Za to jak skończą to idziemy do restauracji na obiadek Jak ja nie lubię gotować.... A później podjedziemy na Pogorię.. młody chce nam dziurę wywiercić... przecież ciepło jest... Fajna niedzielka się zapowiada I Ambercia fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A widzisz jak Starszaka oszczednosci nauczylas? Ale tak chyba troche jest, ze pieniadze samemu zarobione nie wydaje sie lekka reka. Czlowiek natentychmiast robie sie bardziej rozsadny. Plany na niedziele super! My tez zaplanowalismy troche wolnego na popoludnie. Na Polach Mokotowskich sa Dni Ziemi z moim ulubionym piknikiem z produktami regionalnymi. Planuje zaopatrzyc sie w jakis dobry serek, pare sloikow miodu, moze jakies soki, nalewki i inne agro-specjaly. A potem strefa kibica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wiesz... nauczył się oszczędności momentalni,,, jak tylko kasę wyciągnął z bankomatu... Np. pojechałam z nim do Jaworzna do FH na zakupy.. zwykle podobały mu się bluzy około 200zł... a tu proszę jedna a Cropa, druga z Hausa w dobrych cenach i w dodatku tego dnia była promocja -50% na wszystko.. wydał więc coś koło 60zł na dwie bluzy.. byłam w szoku.. szczęka mi opadała.. ale ją dzielnie podnosiłam... Nooo jakże się wszystko zmienia. A Tobie/Wam też fajny dzień się zapowiada Życzę słonka Dlaczego nie mogę korzystać z emotek i enter nie działa? nie mogę oddzielić tekstu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No to rzeczywiście masz powód do dumy, kochana, wygrac taką konkurencję to nie byle co! Forma z Ciebie wyłazi, forma prawdziwie sportowa! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ha! Arni, i skad ja wiedzialam ze wlasna kasa najlepiej uczy przemyslanych zakupow i oszczednosci Jak sie od Rodzicow bralo to sie ... bralo A jak z wlasnej krwawicy idzie, to juz tak lekko sie nie trwoni, szuka promocji i okazji Nie mniej, Syn Ci dorosleje i w dobre nawyki obrasta! Trzeba przyznac, ze fajnych masz Chlopakow BTW mysle, ze jak Starszak praktyki nabedzie, to pewnie poszuka sobie czegos blizej. Najwazniejsze aby w tej pracy sie sprawdzil i nabyl dobrych referencji do szukania kolejnej Tarcia, no ja Cie prosze Takie rzeczy wyglodnialym wakacyjnie ludziom zapodawaca??? Okrutna jestes Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 I zapomnialabym ... Arni, Kochana ... wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy!!! Kochajcie sie , szanujcie i badzicie dla siebie zawsze Przyjaciolmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts