Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie tak czasem przed burzą robi, że nagle zanika mi łączność. :mad:

Wygląda to tak, że człowiek jest pewien, że coś musiało się w ustawieniach kompa spaprać, po czym po 1 lub 2 dniach samoistnie wraca łączność.

Wkurzające to strasznie!

Uffff jestem..... Na modemie nie działało... na ruterze poszedł AxessManager ... cokolwiek to znaczy trzeba było coś klikać.. a, że ja nie komputerowa.. to dopiero teraz na maxa wqrwu dostałam i zadzwoniłam do pomarańczowych co by mnie znowu instruowali i podłączyli do żywych ... Już jestem :) Rzeczywiście wczoraj byliśmy z młodym ze szkoły na pikniku na Jurze... Super zabawa.. Wybawiłam się, wyskakałam, pobiegaliśmy po górkach... w podchody , zrobiliśmy wszelkie zabawy, zadania i konkursy i w podchodach zdobyliśmy I miejsce dzięki zaangażowaniu całej grupy :) Nawet nie macie pojęcia jaka byłam dumna z dzieciaczków :) Nawet dostaliśmy nagrodę, i w środę zostaliśmy zaproszeni do restauracji na suszi i coś jeszcze.. jednym słowem proszona kolacja dla rodziców.. :lol: Wyskakałam tyle że masakra.. i wcale nie byłam zmęczona... to chyba i ta siłownia wcześniej i zioła;) :lol: inni padali.. nawet wuefista sapał i dyszał, nie nadążył za nami :lol: A wszystko to w naszą 22 rocznic ślubu ... TARcia... a nie mówiłam, że zapomniał... jak na koniec dnia powiedziałam .. to niiieeee to nie dziś... niemożliwe... to dziś... ??????? A nie mówiłam.... Miał wymówkę, że zrobił mi na rocznicę bransoletę... nooo a kwiaty, a Seszele, spa czy pałac dla księżniczki... Nooo nic to... poczekam jeszcze... za 3 lata srebrne wesele... Bożesz... tyle lat z jednym facetem... jak ja i on ze mną tyle wytrzymał... W każdym bądź razie .. już jestem... Ale mam zaległości....

Wiolcia... duszonki, pieczonki, prażonki, kartofle w dym i pewnie jeszcze kilka innych nazw... to dalej chodzi o to samo :) Kupowałam zwykły olej lniany http://allegro.pl/olej-lniany-techniczny-flexol-5l-impregnat-i2416539901.html ten kupiłam i dodałam troszkę sykatywy... można ale nie trzeba koniecznie, natomiast trzeba koniecznie go rozcieńczyć... zwykły rozpuszczalnik, albo droższa terpentyna.. najpierw tak pół na pół a ostatni raz 3:1 .

Arni,

bo Ty Kochana to taka Zosia-Samosia jestes ;) Czasami odpusc tego nerwa i daj swoim przy technicznych sprawach pogrzebac :-) Oni przynajmniejmniej poczuja sie potrzebni, a i Ty zyskasz spokojniejsze zycie. :hug:

Fajnej wycieczki zazdraszczam! Dobrze, ze troche odpoczelas :-) A i jaka satysfakcja z wyniku jest! :yes:

A co tam u Starszaka? Praca nadal sie podoba?

Praca nadal się podoba :) tylko te dojazdy... ale wreszcie zaczyna mu to doskwierać.. i jak kiedyś nie chciał słyszeć o prawku, to teraz a i owszem mówi, że by poszedł... No to pójdzie.. ale wówczas będzie zagrożony mój samochodzik... Natomiast przepracował 8 dni, za tyle mu zapłacili, a kasę nadal ma... i to mnie cieszy :) Ja mam odpuścić... a jak źle zrobią;) Tak serio.. to jak mąż pracuje to niby jak ma robić? ciężko troszkę... Teraz chłopaki/mąż koszą.. ja prysnęłam na mszyce.. odpryskam wieczorem, bo za duże słońce.. popali... Za to jak skończą to idziemy do restauracji na obiadek :) Jak ja nie lubię gotować.... A później podjedziemy na Pogorię.. młody chce nam dziurę wywiercić... przecież ciepło jest... Fajna niedzielka się zapowiada :) I Ambercia fajnie, że jesteś :)

A widzisz jak Starszaka oszczednosci nauczylas? Ale tak chyba troche jest, ze pieniadze samemu zarobione nie wydaje sie lekka reka. Czlowiek natentychmiast robie sie bardziej rozsadny. :rolleyes:

Plany na niedziele super! :popcorn: My tez zaplanowalismy troche wolnego na popoludnie. Na Polach Mokotowskich sa Dni Ziemi z moim ulubionym piknikiem z produktami regionalnymi. Planuje zaopatrzyc sie w jakis dobry serek, pare sloikow miodu, moze jakies soki, nalewki i inne agro-specjaly.

A potem strefa kibica :wave:

Wiesz... nauczył się oszczędności momentalni,,, jak tylko kasę wyciągnął z bankomatu... Np. pojechałam z nim do Jaworzna do FH na zakupy.. zwykle podobały mu się bluzy około 200zł... a tu proszę jedna a Cropa, druga z Hausa w dobrych cenach i w dodatku tego dnia była promocja -50% na wszystko.. wydał więc coś koło 60zł na dwie bluzy.. byłam w szoku.. szczęka mi opadała.. ale ją dzielnie podnosiłam... Nooo jakże się wszystko zmienia. A Tobie/Wam też fajny dzień się zapowiada :) Życzę słonka :) Dlaczego nie mogę korzystać z emotek i enter nie działa? nie mogę oddzielić tekstu...

Ha! Arni, i skad ja wiedzialam ze wlasna kasa najlepiej uczy przemyslanych zakupow i oszczednosci ;) Jak sie od Rodzicow bralo to sie ... bralo ;) A jak z wlasnej krwawicy ;) idzie, to juz tak lekko sie nie trwoni, szuka promocji i okazji :-) Nie mniej, Syn Ci dorosleje i w dobre nawyki obrasta!

Trzeba przyznac, ze fajnych masz Chlopakow :-)

BTW mysle, ze jak Starszak praktyki nabedzie, to pewnie poszuka sobie czegos blizej. Najwazniejsze aby w tej pracy sie sprawdzil i nabyl dobrych referencji do szukania kolejnej :yes:

Tarcia, no ja Cie prosze :mad: Takie rzeczy wyglodnialym wakacyjnie ludziom zapodawaca??? Okrutna jestes Kobieto :mad::D