Arnika 27.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Mhk... no i gdzie Ty chcesz jechać... nie napisałaś nic, to i ja nic nie wysyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Arni, tak tez myslalam ze omijasz lekarza z daleka Nie mniej czasami trzeba dac sie przebadac mhk, jak to bob smazony? Po co go smazyc jak gotowany jest calkiem ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Arni moze byc namiar w Pustkowie, ale chetnie tez skozrystam z namiaru ze wschodniego wybrzeza No normalnie bob smazony - tak nas babcia nauczyla - najpierw gotowala a pzoniej smazyla na patelni na smalcu - wszyscy sie zawsze dziwia a mi taki smakuje najbardziej i to jeszcze w skorkacg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.06.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Przyznam, ze nigdy nie jadlam smazonego I to na smalcu Gotowany jest calkiem ok Pare sztuk mozna zjesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.06.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Jak komus powiem ze taki jem to zawsze sie dziwi - przyzwyczajenia z dziecinstwa, i jeszcze jak jajecznica to koniecznie z koncentratem pom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Arni najwazniejsze jest zeby nie bylo straganow i ludzi tylko cisza i spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 takie cudo znalazlam - ale drogo http://allegro.pl/luksus-przyczepa-kampingowa-polwysep-hel-chalupy-i2449839645.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Hmmm.... najmniej straganów to chyba w Poddąbiu, no i Łazy bym zobaczyła...Muszę męża jeszcze popytać.... on lepiej zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Miałam dzisiaj mieć siłownię na polu, a tu od rana leje. I boli mnie głowa. Mam ochotę okopać się pod pledem jakimś z książką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.06.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja dzisiaj cay dzien spedzilam miedzy przychodnia a szpitalem - w przyszym tygodniu ciag dalszy ... a to dopiero poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.06.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Hmmm.... najmniej straganów to chyba w Poddąbiu, no i Łazy bym zobaczyła... Muszę męża jeszcze popytać.... on lepiej zna... Arni ja znalazlam jakas miejscowke w Osetniku - ale tam nie moge za bardzo znalesc noclegow - znalazlam miejsce jakies 3 lata temu jak uciekalam z Łeby przed masa ludzi, hukiem i krzykiem i tam przez przypadek trafilismy - do plazy wiozl nas jakis facet wozem - bylo cudnie !!! doslownie rzut beretem od latarni stilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Mhk, jak mogę polecić miejsce w miare odludne to Kąty Rybackie, ale to mierzeja wiślana, wiec nie wiem czy odpowiada. Byliśmy dwa lata temu i było super, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ..... od rana leje. ... przynajmniej nie musisz ze szlauchem latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Oj, to prawda, latanie ze szlauchem dużo gorsze jest niż deszczyk!Poza tym - przestało trochę, więc poszłam i jedną grządkę z marchewką już przerwałam.Łatwo szło, bo ziemia mokra, mięciutka.Temperatura wysoka, powietrze wilgotne - czuję się dzisiaj jak na Lazurowym Wybrzeżu.Tylko kto mi ukradł palmy i plażę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Temperatura wysoka, powietrze wilgotne no to grzyby w natarciu, znaczy się zz i szara pleśń a podobno u nas czerwone kozoki widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Tarcia - jak byłam, to wilgotność powietrza była naprawdę niesamowita, o 7 rano przed domem już miałam mokre plecy. W cieniu, bo tam pełno eukaliptusowych drzew było! No będzie parę plag, co roku jakieś są. Jakoś musimy dac radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Nie wiem, kiedy jeździsz, my byliśmy na przełomie czerwca i lipca - to nie był dobry pomysł. Upał powalający, powietrze bardzo wilgotne, trudno było czasem wytrzymać. My mieszkaliśmy w Mandelieu, to nad samym morzem, najstarsza dzielnica Cannes, koło starego zameczku. Za Niceą nie przepadam, zbyt wielkomiejska jest jak dla mnie. Cannes - świetne, nie za wielkie, wakacyjne, przyjazne, bardzo fajne. Monaco też bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts