Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale Wam fajnie z tym Lazurowym....

Ja tak poczytałam po wątkach ... wiem mniej więcej co się dzieje... a teraz idę prasować koszule, spodnie, bluzki , spódnice i inne takie tam... bo jutro ostatni raz w tym roku szkolnym idziemy po cenzurkę... Emil zrobił mi awanturę, że bez garnituru nie pójdzie... Muszę przygotować dwa wyjścia awaryjne.. znaczy i białą koszulę i czarne spodnie i krawat, oraz dżinsy i brązową koszulę sportową, ale elegancką... Nie mam pojęcia na czym stanie...

I Będą wakacje...

W sumie to ja nie przepadam za wakacjami...

Arnisia - będzie dobrze, Emil teraz taki fajny, mądry, taki ogarnięty!

Wakacje to dla mnie czas wytężonej pracy, ale luuuubię!

Ciepło jest, mozna długo siedzieć na dworze, zawsze jest co robić...

Fajnie! :D

Uffff.....

Świadectwo odebrane, nawet jest lepiej niż myślałam...

Dobrze, że miałam dwa wyjścia awaryjne... wybrał sportową elegancje...

Mama tez musiała publicznie wystąpić...

No i mamy WAKACJE :)

Ale, żeby nie było.. nadal będę zalatana.. młody ma dwa tygodnie półkolonii w szkole, codziennie będą gdzieś jeździć... a to na żagle, a to konie, Morsko, czy aquapark... codziennie inna atrakcja :) Znaczy nudzić się nie powinni...

I pochwalę Emila... dostał 3 dyplomy i jedno wyróżnienie z książką za ortografię... zajął 4 miejsce w klasowym konkursie... powiem Wam, że szczęka mi opadła i podnieść jej nie mogłam z wrażenia...

No i zakup garnituru nieuchronny... od przyszłego roku szkolnego będzie w Poczcie Sztandarowym szkoły...

On bardzo lubi chodzić w garniturze , koszulach , chce wyglądać jak biznesmen...

Noooosz ... to może zostać dyrektorem.. bo profesora to ja z niego nie zrobię...

Musi to być dla Ciebie bardzo wzruszające, po tylu latach uznawania Emila przez różnych ludzi za takiego, co to "coś z nim nie tak", po tylu latach wojowania o godność chłopaka, po tylu latach wytężonej pracy nad tym, żeby w ogóle zaczął mówić, a co dopiero... osiągać wyróżnienia w nauce! :D

GRATULUJĘ NAJSERDECZNIEJ, to piękne osiągnięcia!!! :wave:

I pochwalę Emila... dostał 3 dyplomy i jedno wyróżnienie z książką za ortografię... zajął 4 miejsce w klasowym konkursie... powiem Wam, że szczęka mi opadła i podnieść jej nie mogłam z wrażenia...

No i zakup garnituru nieuchronny... od przyszłego roku szkolnego będzie w Poczcie Sztandarowym szkoły...

On bardzo lubi chodzić w garniturze , koszulach , chce wyglądać jak biznesmen...

Noooosz ... to może zostać dyrektorem.. bo profesora to ja z niego nie zrobię...

Arni, ogromne gratulacje i dla Syna i dla Was Rodzicow :-) Osiagniecie to nie male i ciesze sie, ze ciezka praca udalo Wam sie udowodnic ze Mlody jest i zdolny i grzeczny i socjalny :yes: Mam nadzieje, ze te osiagniecia utarly nosa tym rodzicom, ktorzy byli Wam przeciwni :cool: Pedagodzy tez spisali sie ok! Ciezka to praca byc dzisiaj nauczycielem ... a dobrym nauczyciel to juz chyba orka niczym na kopalni :lol2: Matko i corko, dobrze ze ja uczyc nie musze :lol2:

A poza tym napracowalam sie dzisiaj okrutnie, chciaz przyznaje bylo super, ludzie wspaniali, a pomysly kreatywne ... jutro tez dzien pelen roboty, ale za to w poniedzialek mam sobote :lol2:

W sprawie laptopa sie nie wypowiem ... zdanie juz wyrazilam i podtrzymuje. U nas kazda ocena sprzetu to nie tylko bo fajny, bo dziala, bo cos tam ... ale analiza poparta testami i doswiadczeniem :p Sama stoje przed koniecznosci zakupu kolejnego laptopa. A wszystko to spowodowane ulanska fantazja mojej Mamy. Wciaz nie wierze jak mozna srubokretem wykonczyc topowy tablet, ale jednak mozna ... Moja Mama jak widac potrafi :mad: Teraz jeczy za kolejnym sprzetem, wiec oddam jej wlasny notebook, a kupie sobie ... oj kupie sobie inny :p

:o

To rzeczywiście iście ułańska fantazja! :rotfl:

Ale powiem Ci, że to oznacza, iż jeszcze tylko ze dwa sprzęty i Twoja Mama będzie fachowcem nie lada - najlepiej, bo z własnego doświadczenia, będzie wiedziała, czego robić nie wolno! :lol2:

Dzięki Ambercia :)

Szkoda, że jednej matki na której obecności mi zależało nie było... A szkoda, że jej nie było... bo młody pokazał...

A przecież musi się opiekować dzieckiem "niepełnosprawnym", przecież on wymaga opieki...

Brak słów..

Mówisz, że się wypowiedziałaś.. tak wiem.. i wracam właśnie do tamtych postów... Może przez pół roku jest coś nowszego coś wartego uwagi...

W końcu minęło pół roku...

Śrubokrętem powiadasz... może bolał ją palec i klikała właśnie śrubokrętem... Ty nic nie kumasz;) :lol:

Ufffff żyję....

Wiecie, że u mnie na termometrze jest +43*C.....

Wyjść na dwór się nie da...

Nawet drewniany taras okazuje się być za gorący...

Brak mi bardzo zadaszenia.. oj... brak.. trzeba myśleć o markizie.. kiedyś... bo jak teraz lapek to markiza pieśń przyszłości...