Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje dziecko dojrzale mi odpowiedziało, że trzeba sobie pomagać, a oni teraz potrzebowali jego pomocy :jawdrop: Tylko gdzie był ten dorosły żeglarz co to potrzebował pontonu młodego i jego pomocy, jak trzeba było ponton, wiosła zbierać z pomostu... no gdzie on był....

Zwiał.. i zostawił dziecko same sobie na pomoście podczas burzy...

I takie rzeczy powinnas mu też pokazywać i po imieniu nazywać - żeby nie był zbyt naiwny i nie myślał, że świat jest tylko piękny, a wszyscy ludzie są tylko dobrzy.

Trzeba go też nauczyć dostrzegania pewnych rzeczy i wyciągania z nich wniosków.

Z panem, który dziecko zostawił na pomoście, porozmawiałabym przy najbliższej okazji. :mad:

Nooo WUsia w pracy.... :)

Wiolcia ciesze się, że pomogłam. może nie bardzo a może ja mam inaczej.. ale chyba chodzi o to samo, aby móc mieć deski i było gdzie kawkę wypić, z gośćmi posiedzieć...

Głosu mojego nigdy nie słyszałaś?????

Noooo nie gadaj... tyle u Małgoś nagadałyśmy się, nawet koło siebie spały.. a tu nagle głos Kobieta usłyszała..... jakby z zaświatów...

Ale dziękuję :) :oops:

yeaaah!!! Mysle, ze sie Jej nalezy!!! :p Cos czuje, ze ostatnimi czasy nogami nie macha, nie biega, rekami tez nie wywija :mad: Batem Ja! Batem! :mad::lol2::lol2::lol2:

Ambercia masz racje... za to, to i tak...

Ale bez ekskjuzów... będę machać od jesieni jak ogarnę szkołę, wrócę z wojaży to i będę machać... będzie więcej czasu..

Teraz to mam naprawdę sporo do połapania... Więc i głowy nie zawracam, nie mam wymówek, ale normalnie doba jak dla mnie jest za krótka... a żeby ją wydłużyć wstaję o godzinę lub nawet dwie wcześniej...

"Kto rano wstaje, ten jest....." NIEWYSPANY :lol: