jamles 09.07.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Noo dobra A i ile ten VAT jest u Ciebie obniżony...? teraz chyba 8 albo dalej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Moje dziecko dojrzale mi odpowiedziało, że trzeba sobie pomagać, a oni teraz potrzebowali jego pomocy Tylko gdzie był ten dorosły żeglarz co to potrzebował pontonu młodego i jego pomocy, jak trzeba było ponton, wiosła zbierać z pomostu... no gdzie on był.... Zwiał.. i zostawił dziecko same sobie na pomoście podczas burzy... I takie rzeczy powinnas mu też pokazywać i po imieniu nazywać - żeby nie był zbyt naiwny i nie myślał, że świat jest tylko piękny, a wszyscy ludzie są tylko dobrzy. Trzeba go też nauczyć dostrzegania pewnych rzeczy i wyciągania z nich wniosków. Z panem, który dziecko zostawił na pomoście, porozmawiałabym przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wiola jak dobrze zrozuzmialam to mlody z pletwami plywal?? Bo jesli tak to zupelnie inne plywanie, 2 machniecia i jestes km od brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Markotka.. pływał i z płetwami i bez... Normalnie jak rybka, a głęboko to z 2m od brzegu jest... DPSia.. z panem porozmawiam.. ale nie wiem kiedy znów będę tam.... Idę kończyć obiad i na bóstwo się robić Jamles dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Mam nadzieję, że wykażesz się odpowiednią dozą asertywności w czasie tej rozmowy z panem. Jak było na imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 DPSia byłam w pracy Odpowiednio z panem porozmawiam.. albo tylko skwituję... bo po co sobie na daremno język strzępić... Tylko wówczas jak pana spotkam i jak tam pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 w jakiej pracy:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiola, dzieki wielkie za pomoc, już wiem co i jak. Ja mam trochę inaczej, zdjęcia mam w dzienniku gdybyś chciała zobaczyć. ps, ale masz super głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Nooo WUsia w pracy.... Wiolcia ciesze się, że pomogłam. może nie bardzo a może ja mam inaczej.. ale chyba chodzi o to samo, aby móc mieć deski i było gdzie kawkę wypić, z gośćmi posiedzieć... Głosu mojego nigdy nie słyszałaś????? Noooo nie gadaj... tyle u Małgoś nagadałyśmy się, nawet koło siebie spały.. a tu nagle głos Kobieta usłyszała..... jakby z zaświatów... Ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 a coś bliżej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ooo tak jest bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiolcia a w dupsko chcesz dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ja do Niej z sercem , przytulaskami, , z uśmiechem.. a laska do mnie z językiem, z krzykiem, złością i bić mnie chce... Nooooszzz koniec świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiolcia a w dupsko chcesz dostać yeaaah!!! Mysle, ze sie Jej nalezy!!! Cos czuje, ze ostatnimi czasy nogami nie macha, nie biega, rekami tez nie wywija Batem Ja! Batem! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiola, ależ ja wszystko pamietam, tylko głos przez telefon brzmi trochę inaczej,. a Twój jest super, taki kojący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 no bo cedzisz newsy po kropelce jakbyś nie mogła od razu powiedzieć o co kaman chociażby na uszko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 yeaaah!!! Mysle, ze sie Jej nalezy!!! Cos czuje, ze ostatnimi czasy nogami nie macha, nie biega, rekami tez nie wywija Batem Ja! Batem! :lol2: Ambercia masz racje... za to, to i tak... Ale bez ekskjuzów... będę machać od jesieni jak ogarnę szkołę, wrócę z wojaży to i będę machać... będzie więcej czasu.. Teraz to mam naprawdę sporo do połapania... Więc i głowy nie zawracam, nie mam wymówek, ale normalnie doba jak dla mnie jest za krótka... a żeby ją wydłużyć wstaję o godzinę lub nawet dwie wcześniej... "Kto rano wstaje, ten jest....." NIEWYSPANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 OKi WUsia.. wpadnij na kawkę, albo ja do Ciebie to będziesz miała newsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Taaaa bo nad wyraz spokojna byłam i nie powiem baaardzo zadowolona edit.. to odp na Wiolaszki post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 no ja to cały czas czekam:P a w ten tydzień po połedniu to mam chatę wolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts