Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Paśiu co słychować....

Ambercia taras powiadasz....

No właśnie, że nie....

Mężowi pomagam.. bardzo jestem zajęta...

Na taras nawet nie mam czasu wyjść...

Noo jutro ślubny wyjeżdża.. i młody się chce wściec , żeby z nim jechać... No to go zabierze... Niby dobrze, i niby źle...

Bo koszty 2x większe, a i mu głowę będzie zawracał... z drugiej strony tyyyle atrakcji jak dla młodego chłopaka...

A ja będę miała wreszcie od jutra chyba popołudniu wolną chałupę ... może wreszcie si wezmę za odgruzowanie...

Rozpoczął mi się okres na imprezowanie... dziś byliśmy z życzeniami u teścia, ma imieniny...

w środę mój dziadek kończy 82 lata, w czwartek ja będę o rok mądrzejsza, 1 sierpnia siostrzenica mężowa, ale tu nie mieszka, dzień później ma rodziny starszak a 5 teściu...

Noo i kiedy ja ma się wziąć za to sprzątanie, gdzie pomiędzy wszystko włożyć mycie podłóg, prasowanie, przejrzenie garderoby, pakowanie na wakacje... No gdzie... ????????

A co do ogródka ogoliłam chyba w czwartek trawnik, mucha jakaś mnie ugryzła, ręka spuchnięta i odczyn alergiczny taaaki wielki, że ho ho... trochę chwastów wyjętych, ale jest jeszcze co robić...

A ja w sumie ciągle w biegu... kiedy ja mam dać na luz...?

To i ja wstałam, kawę w biegu wypiłam, chłopakom bluzki i inne takie poprasowałam...

Jak wrócą to ich odprawię i... chata wolna :lol::lol2::wiggle:

A w nocy to ja już poszłam spać... i nic nie widziałam, oprócz Lidzi tarasu...

Wiola no i dobrze, ze kupił zwykłe nierdzewne.. pewnie sporo tańsze niż te z nazwą "do tarasu" ...

Aż czekam na Twoje zdjęcia..

Nooo taaakkk... impreza za imprezą... a jedna w tym moja.. no i niestety ja będę o rok dojrzalsza, bo starsza to chyba nie;) :lol:

Zarobiona... bo mam taakie zaległości, że masakra...

A co źle zaczęłam dzień?

Jak chłopaki wrócą i odjadą.. to biorę się za sprzątanie....

Hejka,

Wydaje mi sie ze nie do końca nie wiedzą, Klient może nie wiedzieć, ale sanepid na pewno wie w jakich warunkach jest przechowywana karma. I to juz świadczy o pracownikach sanepidu. Tam gdzie jest żywnosć dla zwierząt, też są kontrole. Wiem, bo u mojego ojca gdzie w magazynach są pasze dla zwierząt hodowlanych sanepid jest bardzo często. Inne kontrole też. Na wszystko są dyrektywy unijne i ogromne kary jeśli nie są przestrzegane. Np. nawet myszy nie łapie się obecnie jak kiedyś na pułapki, teraz kupić należy specjalne domki za wielkie pieniadze i rozstawić je na magazynie w konkretnych odległościach. Wiec jesli do tej pory nikt tego magazynu nie zamknął to tylko pokazuje jakie znajomosci mogą mieć własciciele. Nie wspomnę juz o PIPie czy US.