DPS 13.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No to weź nowsze, zawszeć nowsze to jest, nie? Ot, mądra się znalazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.07.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 doberek:) wpadłam zobaczyć co słychować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.07.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Arni, pewnie taras w odpoczywaniu testuje Kaweczka, ciasteczko, grill, omiatanie z luboscia zadbanej dzialeczki i takie tam rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Paśiu co słychować....Ambercia taras powiadasz.... No właśnie, że nie.... Mężowi pomagam.. bardzo jestem zajęta... Na taras nawet nie mam czasu wyjść... Noo jutro ślubny wyjeżdża.. i młody się chce wściec , żeby z nim jechać... No to go zabierze... Niby dobrze, i niby źle... Bo koszty 2x większe, a i mu głowę będzie zawracał... z drugiej strony tyyyle atrakcji jak dla młodego chłopaka... A ja będę miała wreszcie od jutra chyba popołudniu wolną chałupę ... może wreszcie si wezmę za odgruzowanie... Rozpoczął mi się okres na imprezowanie... dziś byliśmy z życzeniami u teścia, ma imieniny...w środę mój dziadek kończy 82 lata, w czwartek ja będę o rok mądrzejsza, 1 sierpnia siostrzenica mężowa, ale tu nie mieszka, dzień później ma rodziny starszak a 5 teściu... Noo i kiedy ja ma się wziąć za to sprzątanie, gdzie pomiędzy wszystko włożyć mycie podłóg, prasowanie, przejrzenie garderoby, pakowanie na wakacje... No gdzie... ???????? A co do ogródka ogoliłam chyba w czwartek trawnik, mucha jakaś mnie ugryzła, ręka spuchnięta i odczyn alergiczny taaaki wielki, że ho ho... trochę chwastów wyjętych, ale jest jeszcze co robić...A ja w sumie ciągle w biegu... kiedy ja mam dać na luz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Arni - lukaj, bo wywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Arni, jak wstaniesz rano, to zajrzyj do moich komentów, bo tam especially for you wstawiłam zdjęcie mojego tarasu (co prawda, nie był jeszcze skończony wtedy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 to co z tego,że specjalnie dla Arni, ja i tak sobie pójdę zobaczyć, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dzień doberek w biegu zostawiam, listę podpisuję i też do roboty lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 malka jak juz bywasz to rzuc okiem tez na maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wiola, mam już 3/4 tarasu ale wkręty kupił M. zwykłe bo tamte do tarasu rzeczywiscie strasznie drogie. Ale nierdzewne czy jakieś takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 To i ja wstałam, kawę w biegu wypiłam, chłopakom bluzki i inne takie poprasowałam... Jak wrócą to ich odprawię i... chata wolna A w nocy to ja już poszłam spać... i nic nie widziałam, oprócz Lidzi tarasu... Wiola no i dobrze, ze kupił zwykłe nierdzewne.. pewnie sporo tańsze niż te z nazwą "do tarasu" ... Aż czekam na Twoje zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.07.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 nie ma to jak dobrze zaczac dzien Arni, no ja Cie prosze ... impreza za impreza a Ty tu piszesz, zes zarobiona Tez bym tak chciala, oj jak bardzo bym chciala ... I jeszcze chata wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Nooo taaakkk... impreza za imprezą... a jedna w tym moja.. no i niestety ja będę o rok dojrzalsza, bo starsza to chyba nie;) Zarobiona... bo mam taakie zaległości, że masakra... A co źle zaczęłam dzień? Jak chłopaki wrócą i odjadą.. to biorę się za sprzątanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Arni, mysle ze zaglada do Ciebie troche psiarzy i moze sie ten link przydac http://i.imgur.com/Pf8bN.jpg Coz, koniecznie trzeba zmienic dostawce karmy jesli ktos (tak jak my na przyklad) robil to w Krakvecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Nooo nieźle... ja osobiście nie robiłam u nich zakupów "karmowych" u nich.. owszem maszynka, ale nie karma...Że też nikt im się nie dobrał do skóry?Co na to firmy np Royal i inne.. w końcu to jedne z droższych karm... Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pewnie nie sprawdzaja warunkow w jakich jest przechowywana karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Hejka,Wydaje mi sie ze nie do końca nie wiedzą, Klient może nie wiedzieć, ale sanepid na pewno wie w jakich warunkach jest przechowywana karma. I to juz świadczy o pracownikach sanepidu. Tam gdzie jest żywnosć dla zwierząt, też są kontrole. Wiem, bo u mojego ojca gdzie w magazynach są pasze dla zwierząt hodowlanych sanepid jest bardzo często. Inne kontrole też. Na wszystko są dyrektywy unijne i ogromne kary jeśli nie są przestrzegane. Np. nawet myszy nie łapie się obecnie jak kiedyś na pułapki, teraz kupić należy specjalne domki za wielkie pieniadze i rozstawić je na magazynie w konkretnych odległościach. Wiec jesli do tej pory nikt tego magazynu nie zamknął to tylko pokazuje jakie znajomosci mogą mieć własciciele. Nie wspomnę juz o PIPie czy US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No. Nadaje się na następną aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.07.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Afera z karmą - zawsze sprawdzam termin ważności, ale żeby w szklarni przechowywać jakiekolwiek jedzenie ? a co powiecie na wakacyjną wyżerkę nad morzem? http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/rybka-nad-morzem-wez-to-troche-zmywakiem,265276.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Hehe, ja z wysp morskich pochodzę, nigdy ŻADEN autochton nie tknie "karmy" dla wczasowiczów, nawet widłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts