AmberWind 17.07.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 a co powiecie na wakacyjną wyżerkę nad morzem? http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/rybka-nad-morzem-wez-to-troche-zmywakiem,265276.html Bogu dzieki nie gustuje w takich smieciodajniach. Trzymam sie wedzarni w portach, chociaz kto tam wie co oni wedza Generalnie po tym materiale to juz chyba nawet kawy w kawiarni nie zamowie Arni, nie wiem czy pytalam ale Ty wystawiasz swoja mala? A jesli tak jestes w Bedzinie 29.07? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wiola, mam prawie skończony ten taras, lecę oblookać u Ciebie boki tarasu jak masz wykończone, Na razie widziałam u Lidzi i bardzo mi się podoba, tyle że brakuje mi 4-6 desek i musiałabym teraz kombinować żeby skądś modrzew wziąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ambercia nie będę... jadę nad morze w tym czasie, a Inki nie wystawiam wcale, choć ona cenę w uchu swoją ma;) Ona jest do kochania, miziania i koniec. Wiolcia nam też brakło dosłownie 8 desek. Będzie wykończone dokładnie tak jak ma Lidzia. Czekam i czekam na drewno i doczekać się nie mogę.. temat chyba skończymy jak sami po te deseczki pojedziemy, ale musiałabym chyba mieć mężowe auto bo w moim to by połowę poza samochód wystawało... Na czytanie nie mam czasu, choć obudził mnie budzik młodego o 3,30.. a zaczęłam odkurzać już o 5.00 .. na targu po owoce byłam po 6.00 potem wir biegania... Wpadłam Inkę wypuścić i idę z życzeniami do dziadka.. w nocy będę wiśnie i cz. porzeczkę robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 .. w nocy będę wiśnie i cz. porzeczkę robić... to ta porzeczka cz.erwona czy cz.arna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Czarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Nooo, kochana - w takim tempie to chyba z 5 kg na tydzień zgubisz, słowo daję! Nie rób wszystkiego za wszelką cenę, nie ma sensu, zdrowie ważniejsze. Nic na siłę, nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 .... Nic na siłę, nie warto... bierz przykład z Brazy a czarna jest bardziej ok, jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.07.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Arni, no to juz Ci zycze fajnego wypoczynku! Zrelaksuj sie, odpocznij i pieknie opal!!! Bede trzymac kciuki za pogode i slonko Co do porzeczek, to u nas malutkie pudeleczko kupowalam po 7 zeta, moja Mama kilogram, pieknych i duzych za 5 zeta Dlatego nalewki z porzeczek beda robic na poludniu Polski Jakby taniej i jeszcze w jakim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja i wiśnie piękne sokowe i porzeczki po 5 zł/kg kupowałam... a bardzo mnie kusiło na giełdę pojechać, a nie na targ.. było by jeszcze taniej...W sobotę albo niedzielę pojadę po ogórki świeżutkie mało/albo i niepryskane do rodzinki... Tylko do Zakopanego w piątek jeszcze wpadnę... Noo i ja niby miałam odpoczywać... Pojedzona po wizycie u dziadków, nagadałam się znowu na 100 następnych lat biorę się za owocki... Jak mi się nie chce.... Zrobię je choćby do późnej nocy, ale za to jutro śpię.... Wyłączę komórkę i niech mnie jakie licho nie budzi z rana.... znaczy wstaję wyspana, naturalnie choćby w południe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 I słusznie!Owocki domowe najlepsze na świecie są, ale odpocząć też trzeba. yes: Co też własnie teraz czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ...jutro śpię.... Wyłączę komórkę i niech mnie jakie licho nie budzi z rana.... a chciałem sms-a skoro świt wysłać, no cóż wyślę albo zaraz po północy albo jak sie wyśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Znaczy się przyjeżdżasz????? Powiem, że część wiśni włożona jako sok już w słoiczkach... jakieś 5-6kg zasypane cukrem będą na nalewkę... inne zagotowane... nie wiem co jeszcze dam radę zrobić... chyba niewiele... bo już padam na pyszczek .... Ale wszystkie wiśnie wydrylowałam.... Będzie i sok i konfitura do ciasta ( tylko tyle, że ja same zakalce piekę...) Porzeczek nie tchnęłam.. jutro muszę.... Aaaa i chałupę odgruzować jutro trzeba... Nooo jak ja to ogarnę wszystko... no jak.... Oooo przydała by się kobieta do pomocy... nawet nie macie pojęcia jak bardzo... A terminarz napięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wpadłam dzisiaj pooglądać lapki... no i pokazałam to co miałam od Was, te co znalazłam sama i pan w sklepie polecił mi też taki http://www.komputronik.pl/product/153455/Komputery/Laptopy_i_netbooki/HP_Pavilion_dv6_6b15ew.html Podobno bardzo dobre parametry... I co Wy na to? Tar, Ania, może Amber...? Oraz Wszyscy co się znają... Sprawa pilna, bo... mam odłożoną 1 sztukę do jutra... Może nie muszę mieć za srylion kasy skoro ten jest dobry... jak przelewy zrobię, na all wejdę i FM będę mogła przejrzeć i klikać to będzie dobry.. młody nie ma gierek na kompa, ma swoje psKompletnie jestem zielona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Jak ktoś nie śpi to na dobry sen....http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1289824957_drinki.jpg http://szafiarenka.pl/addon.php?7,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fwww.twardziel.pl%2Ffoto_min%2FImage%2Frozrywka%2Falkohol%2Fdrinasy%2Fdrinki_zubrowka_art.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.07.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Arni, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spełnienia marzeń, samych radosnych dni i dużo uśmiechu na buźce http://img253.imageshack.us/img253/1169/tulipany5vj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Dzięki Lidzia Poczęstuj się na dobry sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ufff... skończyłam soki... został mi na jutro dżemik... i czarna porzeczka.... Ale padam, kręgosłup mi pęka... narobiłam się i to już 21godzin jestem na nogach...Czas iść spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Wiola, wszystkiego naj naj naj, zdrówka, spokoju i cierpliwości...i wiecej wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Kochana - 100 lat w zdrowiu i radości!!! http://www.florapolska.com.pl/moduly/sklep/UserFiles/71/zdjecie_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Wiolcia STO LAT no i niech się spełnią marzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts