Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Bogu dzieki nie gustuje w takich smieciodajniach. Trzymam sie wedzarni w portach, chociaz kto tam wie co oni wedza :sick: Generalnie po tym materiale to juz chyba nawet kawy w kawiarni nie zamowie :sick:

Arni, nie wiem czy pytalam ale Ty wystawiasz swoja mala? A jesli tak jestes w Bedzinie 29.07?

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ambercia nie będę... jadę nad morze w tym czasie, a Inki nie wystawiam wcale, choć ona cenę w uchu swoją ma;) Ona jest do kochania, miziania i koniec.

Wiolcia nam też brakło dosłownie 8 desek. Będzie wykończone dokładnie tak jak ma Lidzia. Czekam i czekam na drewno i doczekać się nie mogę.. temat chyba skończymy jak sami po te deseczki pojedziemy, ale musiałabym chyba mieć mężowe auto bo w moim to by połowę poza samochód wystawało...

Na czytanie nie mam czasu, choć obudził mnie budzik młodego o 3,30..:mad: a zaczęłam odkurzać już o 5.00 .. na targu po owoce byłam po 6.00 potem wir biegania...

Wpadłam Inkę wypuścić i idę z życzeniami do dziadka.. w nocy będę wiśnie i cz. porzeczkę robić...

:bye:

Nooo, kochana - w takim tempie to chyba z 5 kg na tydzień zgubisz, słowo daję! :o

Nie rób wszystkiego za wszelką cenę, nie ma sensu, zdrowie ważniejsze.

Nic na siłę, nie warto...

Arni, no to juz Ci zycze fajnego wypoczynku! Zrelaksuj sie, odpocznij i pieknie opal!!! Bede trzymac kciuki za pogode i slonko :-)

Co do porzeczek, to u nas malutkie pudeleczko kupowalam po 7 zeta, moja Mama kilogram, pieknych i duzych za 5 zeta :mad: Dlatego nalewki z porzeczek beda robic na poludniu Polski :p Jakby taniej i jeszcze w jakim towarzystwie :lol2:

Ja i wiśnie piękne sokowe i porzeczki po 5 zł/kg kupowałam... a bardzo mnie kusiło na giełdę pojechać, a nie na targ.. było by jeszcze taniej...

W sobotę albo niedzielę pojadę po ogórki świeżutkie mało/albo i niepryskane do rodzinki... Tylko do Zakopanego w piątek jeszcze wpadnę...

Noo i ja niby miałam odpoczywać...

Pojedzona po wizycie u dziadków, nagadałam się znowu na 100 następnych lat biorę się za owocki...

Jak mi się nie chce....

Zrobię je choćby do późnej nocy, ale za to jutro śpię.... Wyłączę komórkę i niech mnie jakie licho nie budzi z rana.... znaczy wstaję wyspana, naturalnie choćby w południe....

Znaczy się przyjeżdżasz????? :)

Powiem, że część wiśni włożona jako sok już w słoiczkach... jakieś 5-6kg zasypane cukrem będą na nalewkę... inne zagotowane... nie wiem co jeszcze dam radę zrobić... chyba niewiele... bo już padam na pyszczek ....

Ale wszystkie wiśnie wydrylowałam....

Będzie i sok i konfitura do ciasta ( tylko tyle, że ja same zakalce piekę...)

Porzeczek nie tchnęłam.. jutro muszę....

Aaaa i chałupę odgruzować jutro trzeba...

Nooo jak ja to ogarnę wszystko... no jak....

Oooo przydała by się kobieta do pomocy... nawet nie macie pojęcia jak bardzo...

A terminarz napięty

Wpadłam dzisiaj pooglądać lapki... no i pokazałam to co miałam od Was, te co znalazłam sama i pan w sklepie polecił mi też taki http://www.komputronik.pl/product/153455/Komputery/Laptopy_i_netbooki/HP_Pavilion_dv6_6b15ew.html

Podobno bardzo dobre parametry...

I co Wy na to?

Tar, Ania, może Amber...? Oraz Wszyscy co się znają...

Sprawa pilna, bo... mam odłożoną 1 sztukę do jutra...

Może nie muszę mieć za srylion kasy skoro ten jest dobry... jak przelewy zrobię, na all wejdę i FM będę mogła przejrzeć i klikać to będzie dobry.. młody nie ma gierek na kompa, ma swoje ps

Kompletnie jestem zielona...