Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już jestem...

Wiolaszka jak Ty pisałaś to ja już w Krościenku, albo i nawet w Szczawnicy byłam....

A Ty wiesz..., że ja nie mam pojęcia gdzie Ty w takim razie mieszkasz....

TARcia... do Szczawnicy wypadliśmy wczoraj, wróciliśmy dzisiaj... zaprosiła nas Teściowa ... sfinansowała... a my Ich przywieźliśmy z wywczasów...

Daila... jak będzie potrzebny transport jajkowy to dam znać... u nas chłopaki uwielbiają swojskie jajka... inne... nie są dobre, a na jajecznice to tak średnio 10-15 jajek wychodzi, a na miękko, na twardo...

Co do Szczawnicy... jest teraz cudna... nie byłam kilka lat i mnie zauroczyła ponownie...

Jest gdzie pochodzić , pospacerować... posiedzieć na ławeczkach w parkach, na starym zdroju, nad Grajcarkiem czy Dunajcem....

Ojjj bardzo mi się podoba... Baaardzo...

Bywamy bardzo często w Zakopanym... i nie robi na mnie już żadnego wrażenia... nie lubię tego dzikiego tłumu, jednej obleganej ulicy i koniec.. Wszędzie tłok, ścisk.. masakra...

A w Szczawnicy jest super...

Bardzo podoba mi się jeszcze jesień w Pieninach.. jest cudna...