Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arniaka,sama wiesz co ci sie podoba.

Jak lubisz wzorki to niech robią to samo łezki,kółka itp...

ja podobno jestem dziwny przypadek bo nie chciałam krawężników,wzorków,krętej ścieżki i długo by wymieniać,a jak już usłyszeli że kupiłam grafitową kostkę to dopiero była jazda;)

ja z efektu jestem zadowolona i o to mi chodziło:)

kieruj się swoim rozsądkiem i będzie git!

Matkotka.. kiedy ja mam dach ciemnobrązowy..

Ruup ceramika 13V kolor Teek, szkliwiona angoba.... jest jak ciemna, gorzka czekolada, błyszcząca...

Okna winchester, brama i wejściowe drzwi orzech....

Stąd podjazd będzie brązowy... tylko tyle, ze nie wiem jaki, z obrzeżami czy jak to się tam nazywa z płukanej jasno szarej.

Krawężniki, czyli obrzeża będą usunięte, zostaną tylko te na ganku ciężkie wielkie granitowe...

Bardziej mi chodziło o sugestie co zrobić z frontu... no i wychodzi, że ja jestem pokręcona, bo prosto to ja nie chcę...

Już rozmawiałam z jednym.. trochę doradził.. ale miał cenę kosmiczną...

Drugi przyszedł pooglądał, dał w miarę cenę dobra.. ale nic nie doradził... powiedział , że przy robocie wyjdzie...

Z trzecim jestem na jutro umówiona.. zobaczymy co powie, ale długo na tel nie odpowiadał, i mnie i mężowi się to nie podobało.. ale przyjść może i wycenić.. może da dobrą ofertę...

Japończycy mówią, że zło chodzi po liniach prostych. Dlatego w ich ogrodach zawsze ścieżki są pozakręcane.

Kręć Arnika jak Ci się podoba :yes: Najlepiej ściągnij sobie z Google Map, albo z Zumi widok satelitarny Twojej działki z góry i maluj do woli, aż będziesz zadowolona