markoto 30.08.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Masz czarny dach, szare krawezniki plus kostka granitowa, biala elewacje, spokojnie mozna zrobic szara kostke z posypka nawiazujaca do granitu ale jak wolisz isc w kolor to idz w koncu to twoj podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.08.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Arniaka,sama wiesz co ci sie podoba.Jak lubisz wzorki to niech robią to samo łezki,kółka itp...ja podobno jestem dziwny przypadek bo nie chciałam krawężników,wzorków,krętej ścieżki i długo by wymieniać,a jak już usłyszeli że kupiłam grafitową kostkę to dopiero była jazda;)ja z efektu jestem zadowolona i o to mi chodziło:) kieruj się swoim rozsądkiem i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Nadulka u mnie podobnie, zadnych zawijasow i szara kostka no ale mam niestety krawezniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.08.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Nadulka u mnie podobnie, zadnych zawijasow i szara kostka no ale mam niestety krawezniki no to mnie rozumiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Matkotka.. kiedy ja mam dach ciemnobrązowy..Ruup ceramika 13V kolor Teek, szkliwiona angoba.... jest jak ciemna, gorzka czekolada, błyszcząca... Okna winchester, brama i wejściowe drzwi orzech.... Stąd podjazd będzie brązowy... tylko tyle, ze nie wiem jaki, z obrzeżami czy jak to się tam nazywa z płukanej jasno szarej.Krawężniki, czyli obrzeża będą usunięte, zostaną tylko te na ganku ciężkie wielkie granitowe... Bardziej mi chodziło o sugestie co zrobić z frontu... no i wychodzi, że ja jestem pokręcona, bo prosto to ja nie chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.08.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Arnika, a może pan który będzie kładł kostkę doradzi? oni robia tego dużo,więc mają pojęcie ,pogadaj z nim pewnie dojdziecie do porozumienia i obie strony będą zadowolone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Już rozmawiałam z jednym.. trochę doradził.. ale miał cenę kosmiczną...Drugi przyszedł pooglądał, dał w miarę cenę dobra.. ale nic nie doradził... powiedział , że przy robocie wyjdzie...Z trzecim jestem na jutro umówiona.. zobaczymy co powie, ale długo na tel nie odpowiadał, i mnie i mężowi się to nie podobało.. ale przyjść może i wycenić.. może da dobrą ofertę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No to ja chyba zawsze przyjezdzam tak pozno, ze mi twoj dach sie czarny wydawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Wiola, wejdź tutaj http://www.vegabrukarstwo.pl/index.php?id=galeria http://www.bruk.waw.pl/tarasy-schody.html http://www.dorex.tarnobrzeg.pl/index.php?module=galeria http://www.bruk-bet.pl/nasze_ogrody.php zobacz, może znajdziesz Twoj wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Japończycy mówią, że zło chodzi po liniach prostych. Dlatego w ich ogrodach zawsze ścieżki są pozakręcane. Kręć Arnika jak Ci się podoba Najlepiej ściągnij sobie z Google Map, albo z Zumi widok satelitarny Twojej działki z góry i maluj do woli, aż będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jak dla mnie rewelacjahttp://www.vegabrukarstwo.pl/img_galeria/zdjecie.php?nazwa=kostka_serii_antico_romano_w_kolorach_br__zowo_porfirowym__torfowy_br__z__piaskowo_be__owym__libet___aplikacje_z_p__yty_bradstone_wapienny__semmelrock__17505.jpg http://www.vegabrukarstwo.pl/img_galeria/zdjecie.php?nazwa=kostka_castello_antico_szaroczarny_melan___i_piaskowy_melan____semmelrock_8252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Wiolcia dzięki za linki Pestka... ale u mnie za googlach czy zoomi jest jeszcze pusta działka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Malanż mi się bardzo podobał, też tak chciałam dopóki nie zobaczyłam tego na żywo, w jednej chwili przestał mi się podobać, ale każdy ma swój gust, ja kupowałam kostkę libet i projekt miałam za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Libet niestety wychodzi dużo drożej, ale... Kost-Bet to bardzo podobna produkcja.. ale kostbet jest mało reklamowany.. stąd różnica w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.08.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Tarcia ja o to samo chciałam zapytać,wyprzedziłaś mnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts