Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To tak zrobię.. przytnę wiosną, choć jeszcze jeden krzak niewsadzony jest złamany to go przytnę teraz jak w3sadzę.. Stoi w wiaderku z wodą...

Nie mam kiedy grzebać w ziemi, bo zapowiedziały się nauczycielki Emila na kawę ... znaczy wpadną tak niby przypadkiem .. Emil nic o tym nie wie..

Właśnie wstawiłam muffinki z wiśniami do piekarnika, ciasto pyszne oczywiście kupiłam:wiggle:

Właśnie mąż go przywiózł.. spadam...;)

Panie bardzo fajne, one jego bardzo lubią i on je... To są nauczycielki, które codziennie z nim zostają i uczą go...

Dostał , nie wiem jak to się nazywa... manetki do BMX i rękawiczki bez palców na rower, BMXa. Był bardzo zadowolony.

O niespodziance nie wiedział zupełnie nic.. jak zapukały do drzwi poszedł otworzyć.. sama go wysłałam, mówiąc, ze to nie listonosz bo za późno... , może to ktoś do Ciebie, w końcu to Ty masz urodziny...

Mamy jakby lustro weneckie w drzwiach.. zobaczył je i go zamurowało.. cofnął się.. mówię otwórz,.... otworzył.. One jemu sto lat odśpiewały... szczęki nie mógł podnieść z podłogi...

Był bardzo zaskoczony...

Okazało się, że BMX ma dziurawą dętkę.. norma u niego.. i trzeba nabyć nową..

Ale głównym priorytetem była hulajnoga taka na 3 kółkach..

Podjechaliśmy do Decathlonu pooglądać.. No szczękę podnosiłam .. drogie to ustrojstwo jak diabli.. i to jest tylko hulajnoga...

Popatrzę w necie... Jak nie to będzie musiał dozbierać...

Ale to był bardzo fajny dzień...

I do tego taki słoneczny i ciepły...

TARcia dasz wiarę, że ja nadal w krótkim rękawku...

Dziś zapowiada sie cudny dzień...

Już od rana świeci słonko, choć rosa jest ...

Zastanawiam sie czy kosić trawę.. Od wczoraj się zastanawiam... I sama nie wiem.. trochę spora jest.. ale i bardzo zniszczona.. Trzeba by było ja wyczesać.. ale teraz na jesieni...?

Zamówiłam nawóz jesienny.. to może i dobrze bym zrobiła ta wertykulacją... ?

Jak myślicie...

Nie mam czasu, a przede wszystkim melodii i chęci do zabrania się za rabatki.. sucho jest jak diabli.. tona wody by się przydała do podlewania...