Arnika 11.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 TARcia ten cały karton? To z Lidla - Argus... Powiem Ci, że wczoraj albo dnia nie miałam, albo nadal chora i smaka nie czułam.. bo było niedobre.. właśnie to pszeniczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Arni, mocno spoznione ale gorace i z usmiechem zyczenia dla Emila! Dorosly z Niego juz facet! Niech mu sie dobrze w zyciu dzieje! W sprawie trawnikow i kwiatkow sie nie wypowiadam ... Na moje szczescie to jakos poza mna, ale zawsze jestem chetna do podziwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.09.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ... To z Lidla - Argus... .. właśnie to pszeniczne... odpuść sobie jakieś lidlowskie alpagi .... będziesz zdrowsza cześć tak w ogóle .... mam gile do pasa ... przypomniał mi się kawał o wisiorach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 To wiosną trawnik przeczeszę.. szkoda mojego chodzenia... Dzięki Ambercia za życzenia 100 lat Ciebie u mnie nie było.... Gwoździk.. lidlowskie z miodem nie jest złe.. ale pszeniczne wczoraj.. to jakby żółci czy chininy dodali za dużo.. było takie gorzkie i kwaśne, ze nie mogłam wypić... Dzień wcześniej paulanera sączyłam, ja i paulanera i franciskanera bardzo lubię..... więcej tego pszenicznego nie kupię.. chyba, że miodowe... Gwoździk.. to ja też na kawał poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Uff..... Mieliśmy tylko 2 godziny zebrania.. Goniłam wychowawczynie z czasem... Były tylko podpisy, o czytaniu papierów nie ma mowy, bo byśmy do jutra nie wyszli... Tak naprawdę to jest kontynuacja ubiegłego roku.. więc i wiadomo o co chodzi... Jutro mam drugie zebranie.. zebranie Rady Rodziców szkoły... To sobie pochodzę po zebraniach teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 W najniższym czasie muszę przejrzeć gry i puzzle Emila...Pani prosiła czy jakby ktoś miał w domu, a dzieci z nich nie korzystają to aby przynieść do świetlicy.. dzieciaki nie mają czym się zająć... Kilka się znajdzie.... Jak któraś z Was ma niepotrzebne to przekazać może szkole.. jak nie swojej to Miśka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Za 5-6 lat będę wiedziała, jakie gry mam zbedne... i pewnie też pooddaję albo szkole albo swietlicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 dawaj Przeziębiony baca handluje świecidełkami na rynku..... ...przechodzący obok turysta pyta - "Baco - a za ile te wisiory? Baca na to wciągnął nosem i powiedział: - "Już sprzedane!" PS. chciałaś masz .... kawał niestety nieapetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wiola gdzie kupowalas sloiki?? potrzebuje ale takie mniejsze max 0.5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Spójrz w realu, i innych marketach. Ja nie kupowałam słoików.. mam ich debet... kupowałam zakrętki w Praktikerze, ale były drogie. W sumie w każdym większym markecie widziałam słoiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No wlasnie wszedzie posucha w realu byly sloiki ale nie bylo nakretek, w praktikerze same litrowe, w kauflandzie same weki i nakretki , wiec kupilam male w realu i jade do kauflanda dopasowac zakretki , kurka ale kombinacje a makro mam nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Co będziesz robiła?Ja muszę zrobić jeszcze paprykę.. ale mi się nie chce, i nie mam czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 To jestem już po zebraniu.. tym razem Rady Rodziców szkoły młodego.. jestem nadal vice przewodnicząca... no i dobrze.. przed nami sporo do pracy.. oj sporo... Posadziłam dziś 2 hortensje... mam do wsadzenia jeszcze 2... i 1 rozchodnik i 1 red barona... Ale muszę solidną roszadę zrobić na tarasie... więc czekam aż się ciut ochłodzi i będzie padało..Co prawda już dziś przeszedł deszcz, nawet burza.. ale tak wsiąkło, że nawet śladu nie ma po tym, że padało...Przydało by się aby tak polało jakieś 2 dni.. potem może być znowu ładnie kilka kolejnych dni..Susza jest przeokropna... Jak kopałam pod te horty to dosłownie oczom nie wierzyłam, że tak sucho jest... a mam glinę i ona raczej trzyma wilgoć... Masakra..Widzę, że moja trawa przysycha.. myślałam ja przeczesać wertykulatorem.. ale nie wolno teraz, a napowietrzać to i nie mam po co, bo jest tak sucho to by leszcze bardziej ta trawa ucierpiała, niż ja bym jej dobrego zrobiła... No i przyszedł nawóz jesienny... rozsypię go przed deszczem.. tylko czy już teraz czy ciut później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Gratulacje Pani Vice Doceniam Tez sie zawsze angażowałam baaaaaaaaaaaaaaardzo Ja juz nawóz rozsiałam dwa tygodnie temu i powiem, ze trawka się pieknie rozrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts