Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To wiosną trawnik przeczeszę.. szkoda mojego chodzenia...

Dzięki Ambercia za życzenia :)

100 lat Ciebie u mnie nie było....

Gwoździk.. lidlowskie z miodem nie jest złe.. ale pszeniczne wczoraj.. to jakby żółci czy chininy dodali za dużo.. było takie gorzkie i kwaśne, ze nie mogłam wypić...

Dzień wcześniej paulanera sączyłam, ja i paulanera i franciskanera bardzo lubię..... więcej tego pszenicznego nie kupię.. chyba, że miodowe... :rolleyes:

Gwoździk.. to ja też na kawał poczekam...

Uff..... Mieliśmy tylko 2 godziny zebrania..

Goniłam wychowawczynie z czasem... Były tylko podpisy, o czytaniu papierów nie ma mowy, bo byśmy do jutra nie wyszli...

Tak naprawdę to jest kontynuacja ubiegłego roku.. więc i wiadomo o co chodzi...

Jutro mam drugie zebranie.. zebranie Rady Rodziców szkoły...

To sobie pochodzę po zebraniach teraz... :rolleyes:

W najniższym czasie muszę przejrzeć gry i puzzle Emila...

Pani prosiła czy jakby ktoś miał w domu, a dzieci z nich nie korzystają to aby przynieść do świetlicy.. dzieciaki nie mają czym się zająć...

Kilka się znajdzie....

Jak któraś z Was ma niepotrzebne to przekazać może szkole.. jak nie swojej to Miśka...

dawaj :D

Przeziębiony baca handluje świecidełkami na rynku.....

...przechodzący obok turysta pyta

- "Baco - a za ile te wisiory?

Baca na to wciągnął nosem i powiedział:

- "Już sprzedane!"

PS. chciałaś masz .... kawał niestety nieapetyczny ;)

No wlasnie wszedzie posucha :( w realu byly sloiki ale nie bylo nakretek, w praktikerze same litrowe, w kauflandzie same weki i nakretki , wiec kupilam male w realu i jade do kauflanda dopasowac zakretki , kurka ale kombinacje a makro mam nie po drodze :(

To jestem już po zebraniu.. tym razem Rady Rodziców szkoły młodego.. jestem nadal vice przewodnicząca... no i dobrze.. przed nami sporo do pracy.. oj sporo...

Posadziłam dziś 2 hortensje... mam do wsadzenia jeszcze 2... i 1 rozchodnik i 1 red barona...

Ale muszę solidną roszadę zrobić na tarasie... więc czekam aż się ciut ochłodzi i będzie padało..

Co prawda już dziś przeszedł deszcz, nawet burza.. ale tak wsiąkło, że nawet śladu nie ma po tym, że padało...

Przydało by się aby tak polało jakieś 2 dni.. potem może być znowu ładnie kilka kolejnych dni..

Susza jest przeokropna...

Jak kopałam pod te horty to dosłownie oczom nie wierzyłam, że tak sucho jest... a mam glinę i ona raczej trzyma wilgoć... Masakra..

Widzę, że moja trawa przysycha.. myślałam ja przeczesać wertykulatorem.. ale nie wolno teraz, a napowietrzać to i nie mam po co, bo jest tak sucho to by leszcze bardziej ta trawa ucierpiała, niż ja bym jej dobrego zrobiła...

No i przyszedł nawóz jesienny... rozsypię go przed deszczem.. tylko czy już teraz czy ciut później...