TAR 15.09.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wiola, śliczne mebelki, naprawdę super...i ten Twój brudownik mnie zainspirował :D też taki chcę. On jest wysuwany jak szuflada na szynach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wiolcia, mebelki piękne Od razu łazienka wygląda inaczej i nabrała smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Fajnie Tarcia, że już masz stół... No i niedobrze, że masz anginę i okruch też... to kto kogo zaraził? No to zdrówka życzę.... Wiola.. tak, brudownik jest wysuwany na bumie jak szuflada...,. taka normalna szuflada... Szuflady w łazience są boskie.. Kocham szuflady... W kuchni mam na dole tylko jedną szafkę w kącie na gary. nie mogło być szuflady, bo cena wysuwanych garnków była kosmiczna, a półki u mnie się sprawdzają.. część jest taaaka bardzo głęboka schowana.. trzeba żurawia do niej, znaczy części zapuścić... natomiast wszystko inne na Blumach.. i to jest boskie.. ten domyk, to , że zamykam z biodra.. i nawet kosz na śmieci też mam w szufladzie... to też po dwóch latach użytkowania szuflad w kuchni chciałam w łazience też mieć szuflady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Lidzia.. a jak my się cieszymy... Wcześniej taki burdel był w łazience... tak nic nie mogło być poukładane, nic nie było schowane... Nawet moje kafle nie miały wyglądu... Fakt.. nie wszystkim może się podoba... Ale ja jestem zadowolona z rozmieszczenia i funkcjonalności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 TARcia... nic straconego.. następny dom to parterówka, i bumy w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 W sumie ja nie lubię kupować rzeczy mi nie potrzebnych, żeby robić wrażenie na sąsiadach... Ale jak gdzieś kiedyś zobaczyłam 1 szufladę bumowską to zachciałam mieć wszystkie... kuchnie zażyczyłam mieć tylko w szufladach dolnych.. to jest boski wynalazek.. i kosz w szufladzie w/g mnie też.. ale to akurat dzięki Marcie W łazience trochę zaoszczędziłam na pełnym blumie, bo mam tylko prowadnice z bluma, a cała szuflada jest z płyty..normalna szuflada.. a cały zestaw z bluma to i prowadnice i boki z dnem są blumowskie ( tak mam w kuchni) , ale chodzi tak jak cała szuflada z bluma.... Namieszałam.. ale wiecie o co mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Przygotowywałam imprezą Emilowi... Później przyszli koledzy i 2 mamy... Dom o mało co nie odfrunął w kosmos.. ale nie to, że go wysadzali (choć wojna i bieganie z pistoletami też było) ale z krzyku... Emil tak się darł.. że teraz już prawie mówić nie może.. Cisza zapadła na momencik, jak dzieciaki zaczęły jeść pizze.... Następne urodziny Emila w kręgielni... Bożesz... ile oni mają energii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 To przynajmniej garnek wykorzystujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Do wanny i pod kołdrę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 No kregielnia fajna jest moze wziac opcje na 2 godziny godzina grania a godzina na pizze i torta Super wyszla ta lazienka,szkoda tylko ze pan nie dal plyty pod ta umywalka bo czy mi sie wydaje ,ze tam dziura jest na styku blatu i umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Nooo dobrze ci się widzi.... Albo tak będzie, albo się przyzwyczaimy... Niestety pan nie robi wizek... wiesz, że on sam rysuje, a potem czasami tak wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Wstałam i po 7.00 było na termometrze 6,5*C... Brrrr zimnoooooMłody jak zobaczył tak niską temperaturę, kazał dać sobie ciepłe spodnie i.. uwaga.. kalesony... Poszedł bez kalesonków, bo w szkole jest ciepło... A ja mam taki zamysł iść przekopywać w ogródku krzaki... Tylko w takiej temp to nie ma mowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.09.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Czy ty aby coś nie ściemniasz? Jak tylko szpadel złapiesz, to w momencie zrobi się przynajmniej 30*C (nawet mimo, że zapowiadają na dzisiaj max 23*C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie Yetuś.. ja z tych co im zwykle zimno... Siedzę i czekam aż słonko zacznie co nieco grzać.. bo jakoś mi się nie chce wychodzić z domu.... Jeszcze nie teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.09.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Teraz to już pewność mam - ściemniasz! U mnie w słońcu 20*C, a ty dalej w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts