Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie Tarcia, że już masz stół... :)

No i niedobrze, że masz anginę i okruch też... to kto kogo zaraził?

No to zdrówka życzę....

Wiola.. tak, brudownik jest wysuwany na bumie jak szuflada...,. taka normalna szuflada...

Szuflady w łazience są boskie..

Kocham szuflady...

W kuchni mam na dole tylko jedną szafkę w kącie na gary. nie mogło być szuflady, bo cena wysuwanych garnków była kosmiczna, a półki u mnie się sprawdzają.. część jest taaaka bardzo głęboka schowana.. trzeba żurawia do niej, znaczy części zapuścić... natomiast wszystko inne na Blumach.. i to jest boskie.. ten domyk, to , że zamykam z biodra.. i nawet kosz na śmieci też mam w szufladzie... to też po dwóch latach użytkowania szuflad w kuchni chciałam w łazience też mieć szuflady...

Lidzia.. a jak my się cieszymy...

Wcześniej taki burdel był w łazience... tak nic nie mogło być poukładane, nic nie było schowane...

Nawet moje kafle nie miały wyglądu...

Fakt.. nie wszystkim może się podoba... Ale ja jestem zadowolona z rozmieszczenia i funkcjonalności...

W sumie ja nie lubię kupować rzeczy mi nie potrzebnych, żeby robić wrażenie na sąsiadach... Ale jak gdzieś kiedyś zobaczyłam 1 szufladę bumowską to zachciałam mieć wszystkie... kuchnie zażyczyłam mieć tylko w szufladach dolnych.. to jest boski wynalazek.. i kosz w szufladzie w/g mnie też.. ale to akurat dzięki Marcie :)

W łazience trochę zaoszczędziłam na pełnym blumie, bo mam tylko prowadnice z bluma, a cała szuflada jest z płyty..normalna szuflada.. a cały zestaw z bluma to i prowadnice i boki z dnem są blumowskie ( tak mam w kuchni) , ale chodzi tak jak cała szuflada z bluma....

Namieszałam.. ale wiecie o co mi chodzi...

Przygotowywałam imprezą Emilowi...

Później przyszli koledzy i 2 mamy...

Dom o mało co nie odfrunął w kosmos.. ale nie to, że go wysadzali (choć wojna i bieganie z pistoletami też było) ale z krzyku...

Emil tak się darł.. że teraz już prawie mówić nie może.. Cisza zapadła na momencik, jak dzieciaki zaczęły jeść pizze....

Następne urodziny Emila w kręgielni...

Bożesz... ile oni mają energii...

No kregielnia fajna jest moze wziac opcje na 2 godziny godzina grania a godzina na pizze i torta :)

Super wyszla ta lazienka,szkoda tylko ze pan nie dal plyty pod ta umywalka bo czy mi sie wydaje ,ze tam dziura jest na styku blatu i umywalki

Wstałam i po 7.00 było na termometrze 6,5*C... Brrrr zimnooooo

Młody jak zobaczył tak niską temperaturę, kazał dać sobie ciepłe spodnie i.. uwaga.. kalesony...

Poszedł bez kalesonków, bo w szkole jest ciepło...

A ja mam taki zamysł iść przekopywać w ogródku krzaki... Tylko w takiej temp to nie ma mowy....