Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Dziewczyny za pochwały...

Odfrunę ;) :lol:

Ten zlew jak zobaczyłam to od razu go kupiłam z myślą o tarasie... Wcześniej widywałam takie podobne, albo wieszane na ścianie... Zakochałam się ... Niby po co ma mi być tu woda.. ale zawsze się przyda... I będąc któregoś dnia na zakupach budowlanych poszłam za panią do magazynu.. a tam w kącie zlew ogrodowy, żeliwny, porządny odlew...

Dawno do niego nie zaglądałam, bo in ma taki dekielek, żeby do odpływu bezpośrednio nic nie wpadło...

Nawet byłam zdziwiona, bo miałam kupić krateczkę/sitko... ale zapomniałam.. a tu jest co potrzeba...

Wiem.. wiem.. wszystkie krany na zewnątrz są odcięte, spuszczone i w studzience odkręcone...

Mam dość .. prawie 3 godz w ogródku...

Przekopałam przy tarasie.. będę zmieniać wszystko.. no prawie... Usunęłam starce i tawuły.... Będą żurawki 2-3 kolory, red baron i rozchodnik... są kosówki, świerk gniazdowy i na razie bergenie, ale przesadzone, tawułki (może przesadzę, i kuklik.....

Posiałam trawkę w trójkącie przy garażu i zrobiłam dosiewki tam gdzie jej nie ma ( Inka;))

Inka baaardzo mi pomagała i wyglądała jakby z bagien i oblepiona w błocie przyszła.. od razu do wanny...

Teraz śpi umęczona, a ja padłam..

W sumie to tak naprawdę to nic nie zrobiłam...

Zastanawiam się czy nawóz jesienny do trawy siać już czy poczekać jeszcze????