wiolasz 27.09.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Wiola, ale Ty mnie źle zrozumiałaś Chodzi mi o to, ze jeśli prowizorki są wieczne, to nie znaczy że coś no-name nie może być równie trwałe. Ja jestem jak najbardziej ZA, szczególnie ze cenowo wychodzi taniej, a części i serwis jest nie dość ze tańszy to jeszcze łatwo dostępny. My mamy taką samą bramę garażową i ciekawa jestem ile wytrzyma bez serwisu, szczególnie ze juz przy rozmowach z handlowcem ceny mnie przerażały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.09.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jesteśmy właśnie na etapie zakupu napędu do bramy wjazdowej.Nasz brama waży ok.200 kg.Opierając się na opinii sąsiada,zakupimy napęd FAAC 740.Sąsiad to taka złota rączka,sam założył u siebie ten właśnie napęd,jest zadowolony i nam polecił.Cena 1382,00 zł.http://www.ate.com.pl ...a i tak wszystko okaże się "w praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ciekawe co u mnie będzie ale na pewno nie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 i to jest cena do przyjecia (o ile to kwota z robocizna) dziewczyny wierzcie mi to naprawde nie jest zadna filozofia zamontowac naped do bramy, to samo z programowaniem pilotow a wiem ze "fachowcy"spiewaja sobie bajonskie sumy za to. moze powinnam zmienic branze:rolleyes: Zgadzam się z Tarcią, w końcu wszędzie tę pracę wykonują ludzie, nie? no i jest internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Powiem inaczej, pękła nam szyba w drzwiach balkonowych ale tylko ta wewnętrzna, poszedł mój do salonu i zamówił pomiar żeby wymienić. Przyjechał pan, pomierzył i podał ceny: 30 zł za samą szybę, 130 zł z wymianą...mój wziął samą szybę a założył w pół godz. Cykał się troche zeby nie schrzanić ale dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) / Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Wszędzie jest podobnie z cenami serwisu, płaci się, jakby dana rzecz ze złota była! Najlepszy przykład w ASO, jak auto na gwarancji do przeglądu idzie, to najmniej 1500 trzeba dać! Chore jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Bożesz... TARcia.. ale masz przyspieszenie.... Przedwczoraj z młodym byłam w papierniczym.. pióro kulkowe na zwykłe naboje zapłaciłam 26zł.. ale brakowało czegoś tam i podjechaliśmy do Hurtowni-detal... kupiłam w detalu takie samo pióro za... 12 zł... Serwis pogwarancyjny to .. 50zł za dojazd.. może z 6km .. stwierdzenie usterki 50zł.. przy czym pan ledwo wszedł i wiedział co jest.. popsikanie sprajem w chore miejsce 50zł.. Tylko 150zł kosztowało mnie dzisiaj nie piszczenie bramy... Okna to też szyby by mój maż nie wymienił... mamy szyby trój-szybowe... i mąż raczej nie jest typem mc gajwera... Nie miałam czasu zadzwonić do pana od napędu jaką nazwę nosi ten napęd co ma być u nas zamontowany... Za to jeździłam z teściami za nową pralką... ]Jak dla mnie masakra z nimi jeździć... Jak dali by mi wcześniej znać, przejrzałabym net, info, na żywo bym obejrzała konkretny model i powiedziała proszę to kupić.. A tak wycieczka z obydwojga teściami, kłótnie, nerwy.. już później ze wszystkich stron jest nie dla mnie... I powiem , że nie mam pojęcia czy dobrą pralkę kupili... Kupili simensa w Polsce składaną... I o dziwo simensy są też składane w chinach... To tak jakby do tych napędów... No i cieszę się, że Ty Wiolcia nie przeciw mnie i wyborowi, a rozumiesz... mnie chodzi o dobry środek, dobre części, w razie czego dostępne, a nie opakowanie z napisem markowym, a i tak w chinach produkowane... DPSia.. ja się już z serwisem dawno pożegnałam... nowych aut nie kupuję, bo tracą na wartości , a te 2-3 letnie to też są OK.... Właśnie oczy wypatruję za nowym jeździłem... ale ... I musi być kombi , musi być benzyną , i nie może za nic w świecie być.. CZERWONE... Nooo chyba, że bordo.. ale nie czerwone... Najgorsze jest to, ze nie mam na to kasy... a męża przygotowuję.. I powiem, ze najlepiej chciałabym zmienić go na wiosnę.. bo do turbolota mam zimówki, a drugi to by były na wstępie nowe wydatki... Wiecie co... jestem padnięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 DPSia.. ja się już z serwisem dawno pożegnałam... nowych aut nie kupuję, bo tracą na wartości , a te 2-3 letnie to też są OK.... Właśnie oczy wypatruję za nowym jeździłem... ale ... I musi być kombi , musi być benzyną , i nie może za nic w świecie być.. CZERWONE... Nooo chyba, że bordo.. ale nie czerwone... Najgorsze jest to, ze nie mam na to kasy... a męża przygotowuję.. I powiem, ze najlepiej chciałabym zmienić go na wiosnę.. bo do turbolota mam zimówki, a drugi to by były na wstępie nowe wydatki... Wiecie co... jestem padnięta... To wygląda, że jesteśmy dokładnie w tym samym momencie, jeśli chodzi o auto, też ryję po necie za ofertami, musi być duży hatchback albo kombi, najlepiej do 4 lat. A czemu koniecznie benzynę chcesz? W necie pełno ofert fajnych nawet aut, ale wszystko diesle i już powoli zaczęliśmy się łamać, że może jednak diesla by... Ople patrzyliśmy, astry III albo signum. Ale signum już wcale nie produkują, więc nie wiadomo jak potem byłoby z częściami. A Ty co preferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Benzyna dlatego, ze ją zagazuję... Teraz mam pierdka zagazowanego i 100 km kosztuje mnie 20zł... Następny też będzie z gazem. Chcę kombi bo... w razie draki i odwiezieniem mężowego transportu do warsztatu.. mąż będzie mógł pracować.. teraz nie moće, bo i nie ma czym... Moim samochodem niewiele się zdziała, choć może i poopie mi się poprzewracało, ale maleńki jest... Patrzę za kombi fokusem II po lifcie.. a , że kasy nie mam, to i na razie się nie wychylam... Wpadło mi w oko C3 Picasso, suzuki SX4 było by dobre, bo ja na dziury w drodze nie zwracam uwagi, ale one na mnie zwracają... wygodne i praktyczne to berlingo, partner.. ale czy ładne na co dzień... hmmmm.... Czytam, patrze.. zobaczymy... Ale tylko benzyna i gaz... DPSia... bo ja nie pracuję, a drugie auto to zbytek jest , ale i konieczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 TARcia.. ale ja właśnie od tyłka strony podeszłam do tematu i w serwisie gdzie mi zagazowali moje autko, i tam gdzie serwisuję pytałam który model, jaki samochód, żeby gaz nie kosztował 6000zł.. tylko 2200zł... , i żeby się dało zagazować w sekwencji IV generacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No właśnie ... problem jest z japończykami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Wstawiłam na bigos...Jak mi się dzisiaj zachciało bigosu.. mmmyyyyyyyyyyyy No to kupiłam... 6 kg kapusty, 1kg boczku wędzonego, 1,5kg kiełbaski i 2kg łopatki... Kapusta się już gotuje, mięsko dusi, kiełbaska podpieczona, boczek się obsmaża... jeszcze grzybków wstawię... poczekam aż się wszystko udusi/ugotuje/usmaży.. połączę z przecierem pomidorowym... wymieszam..... i będzie bigosik... Noo i jeszcze kilka rozumków rodowych i serca włożę w ten bigosik... i będzie mniam, mniam.... No i żeby nie było... kapusta zmieściła się tylko w tym 10 litrowym garze z Ikei.. tym największym.. po innych garnkach jest mięsko/boczek i kiełbaska... i już wiem, że w jednym tym największym garnku tego wszystkiego nie wymieszam... nie dam rady nie zmieści się wszystko.... Coraz bardziej łapę sie na tym, że gotuję jak dla wojska.... Ja w małym garnku nie wiem kiedy ostatnio gotowałam...Wczoraj np. gotowałam w tym wielkim garze Ikeowskim papryczki faszerowane... dziś jeszcze było na obiad... Jak ktoś by zobaczył co ja mam na indukcji to by zbladł...Takie ilości to nie wiem czy nawet DPSia dla gości tyle gotuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 no masz Wiolcia musiałaś jak ja uwielbiam dobry bigosik a dla mnie samej gotować się nie opłaca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts