TAR 12.10.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Oby nie!! oby nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 przyłączam się do Tarci. Zimie mówię nie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ale ubrana czy nago ? Dokladnie ubrana do polowy. Lub tez rozebrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Oby nie!! oby nie :D Ja tam też z tej samej partii - zima jest piękna i potrzebna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A ja lubię zimę mroźną tak nawet ok -20*C i śnieżną... Brei i szarej , brudnej nie lubię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Przywiozłam na odbiór techniczny kostki dziadków moich .. Ale byli ucieszeni, że kolejna praca za nami... Bardzo im się podobała ( a to może oznaczać że wioską trąca ) Babcia naprawdę z dziadkiem się cieszyli.. Obchód zrobili, pomacali. przeszli się wreszcie nie po kamcurach, do domu na ganku tez równiutko... , nie potykali się... Zobaczyli z tyłu przy tarasie stopień zrobiony i zejście z tarasu... Cieszę się, że Im eis podobało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Jasne, że brei nikt nie lubi. Fajnie, że Dziadkom się podobało, to miłe, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.10.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Wiola, to ze Babci się podobało to niekoniecznie jakąś wiochą trąca... bo to znaczy ze i ja lubię wioche ps, no dobra, lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Przecież moje miasto i jedno i drugie tez kiedyś było wsią.. Bardzo ucieszyło mnie, że dziadkom się podobało. Już nie muszę ich trzymać jak na ganek wchodzić będą, jak po kamieniach będą chodzili.. wszędzie równiutko. A mnie kosteczka czy moda taka czy inna, czy ma być dużo białego czy mniej,... się podoba. I na tym koniec z kosteczka. Kolejny etap zakończony... Kolejny to albo solary na dach, albo na tapetę poleci łazienka.. jak łazienka to może najwcześniej jesień przyszłego roku.. a co do solarów.. to ja bym chciała już wczesną wiosną, co by w piecu nie palić... I jak Ala i TARcia wejdą to poproszę o pomoc przy rondzie... OKi .. lecę sprzątać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.10.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Wiola nie dziwię się wcale ,że dziadkom się podobało ,bo masz piękną kostkę ...a jak cieszy ?to pamiętam z jaką radością wyrzuciłam kalosze ,które stacjonowały przy bramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Cieszy, cieszy.. kaloszy nie nosiliśmy, bo jeszcze na etapie budowy zrobiliśmy podbudowę z tłucznia, i można było "suchą" choć bardzo nierówną drogą chodzić... Właśnie mąż rozpoczął prace porządkowe.. z tydzień by się przydał, żeby to wszystko doprowadzić do porządku, a doba za krótka... Po pracy ślubny pada na kanapie.. mówi, ze tylko chwilkę odpocznie.. no i odpoczywa, nie rzadko śpiąc przy telewizorze... Już coraz mniej siły mamy oboje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 O ja ciesz pierdziele ale cudna kostka! Kolorki fajne,esy floresy też:)Moim zdaniem...ale ja sie nie znam...ożywiają ścieżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Duuużo gościów miałam... Dom wcześniej odgruzować musiałam.. a teraz idę znów odgruzować po gościach...Ale się wczoraj wybawiliśmy, uśmiali i pośpiewali.. były duszonki, gitara i śpiew:) Dobra.. idę fotki pstrykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) Już mam.... Widok z okna... To jest przy ścieżce i tu te trzeba się zająć... Rondo mogło by być wysypane żwirkiem. Podoba mi się buk czerwony szczepiony na pniu, Vaniki, i mnóstwo róznych krzoków, ale chciałabym ładnie i bezobsługowo prawie... Rośliny do ronda trzeba bedzie kupić, wiec nabęde... Edytowane 14 Października 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Pozwolę sobie pierwsza skomentować Dla mnie cud mniód malina. Mój mąż akurat zerknął przez ramię i zapytał kto ma tak fajnie Tylko tak: do ronda dałabym biały żwirek a ławeczkę pomalowałabym na kolor okien, albo cos podobnego. Z roślinami do ronda nie pomogę ale dziewczyny sie znają jeszcze raz: pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Pieknie, pieknie. Ja sie na roslinach AZ tak bardzo jeszcze nie znam, ale grunt, zeby bylo bezproblemowe, to moze jakies niskie krzaczory, typu berberysy czy trzmieliny tam daj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 na zwirku to raczej iglaki chyba, ze bedziesz zbierac liscie albo je wymuchiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts