Arnika 10.11.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Noo byłam w łóżku, teraz wstałam na kawkę... Stanowczo ślubnemu odmówiłam transportu z warsztatu.... znaczy odwoził swój samochód na warsztat i trzeba by było go przywieźć, ale ja tego nie zrobię.. TARciowe smarowidło doustne się skończyło.. jak nie będzie przechodziło to lekarz.. Ale chyba je jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Około 13 było już dooobrze.. na tyle, że jak zobaczyłam na termometrze 12*C to ubrałam się stosownie i wyszłam.... do ogródka:rolleyes: Wiecie jakie jest moje ulubione zajęcie w ogrodzie...????? W ramach oczyszczenia trawnika.. kosiarkę wytoczyłam, bo i trawa ciut za wysoko urosła , a i liści było całkiem sporo.. To mam korzyść podwójna.. trochę liści kosiarka wsysała, trawnik skosiła (oczywiście wyżej niż zwykle..) .. jest cit porządku... Trochę liści z liliowców i kosaćców pościnałam i inne takie tam chabazie... Jak się zmęczyłam.. to poszłam do domku, żeby nie było powtórki z rozrywki... Ależ ucieszyłam się tym koszeniem.... Rośliny sztuk kilka nadal z bryłą korzeniową czekają na wsadzenie.. tylko tyle, że ja nie wiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Wiesz co? Idź Ty poszukaj lekarza i lecz się na nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Arniko, Ty szalona kobieto...co ja czytam? Chorowała -wyzdrowiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) , Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Noo lepiej mi było.. to co.... A Ty nie krzycz.. jak jesteś bez winy to pierwsza kamień podnieś... DPSia na nogi to mi lekarz nie potrzebny.. nie dogoni mnie... Amtla.. naprawdę lepiej mi było... Mężuś przerabiał drewutnię i przenosili drewno owocowe co było u sąsiadki przez 4 lata już.. aż się zdziwiłam że go tyle.. Nie dali rady przenieść... Kiedyś na naszej działce rosły sobie jabłonki i jakieś chyba inne drzewka.. ścięliśmy je i zostawili za płotem.. nadszedł czas aby je w końcu przenieść do drewutni... Będzie do wędzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Noo lepiej mi było.. to co.... Amtla.. naprawdę lepiej mi było... ... to i ja sobie pokrzyczę - było lepiej a jak teraz się czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Noo dobrze...Nie mam gorączki, nie chrypię już, nos nie zatkany.. jest mi ciepło.. jest nieźle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 A własnie przyszłam dowiedziec sie jak sie czujesz??? Juz wiem W takim razie miłej niedzieli zyczę Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 I tak trzymaj, choć jutrzejszy dzień pobycz się w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dzisiejszy dzień... rozpoczął się kawką do łóżka Kochany mężuś U nas świeci cudne słonko... Natomiast wszędobylskie brzozy.. zasypały mi żółtymi listeczkami caaały trawnik... A dopiero co wczoraj odkurzyłam go kosiarką... Nic to.. Poczekam jeszcze kilka dni, niech więcej tych listeczków spadnie i trzeba będzie się wziąć za grabie... Swoją drogą bardzo ładnie to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Na nogi, moja droga, bo na głowę to już za późno! Uciekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dziewczyny jeżdżące na Warszawę.. jaka jest teraz droga.. OK? Czy przebudowa i remonty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dziewczyny jeżdżące na Warszawę.. jaka jest teraz droga.. OK? Czy przebudowa i remonty? odpisałam ci u siebie, ale tu też mogę przejezdna jak najbardziej. Tylko w Częstochowie są remonty. Jak od ciebie wracałam z Rasią, to średnią miałyśmy 150-170/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Mój turbolot choćbym nitro dołożyła to tyle nie wyciągnie... Czyli zapchana tylko Częstochowa... To nie jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Mój turbolot choćbym nitro dołożyła to tyle nie wyciągnie... Czyli zapchana tylko Częstochowa... To nie jest źle... A co, wybierasz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Wiesz.... za mną czy też moim mężem nie nadążysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ooooo qurna, jak ciemno:o Prunda nie masz, czy wybyłaś z wewontka ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 WIola, odsypiasz zaległosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts