Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Noo byłam w łóżku, teraz wstałam na kawkę...

Stanowczo ślubnemu odmówiłam transportu z warsztatu.... znaczy odwoził swój samochód na warsztat i trzeba by było go przywieźć, ale ja tego nie zrobię..

TARciowe smarowidło doustne się skończyło.. jak nie będzie przechodziło to lekarz..

Ale chyba je jest źle... ;)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Około 13 było już dooobrze.. na tyle, że jak zobaczyłam na termometrze 12*C to ubrałam się stosownie i wyszłam.... do ogródka:rolleyes:

Wiecie jakie jest moje ulubione zajęcie w ogrodzie...????? :yes:

W ramach oczyszczenia trawnika.. kosiarkę wytoczyłam, bo i trawa ciut za wysoko urosła , a i liści było całkiem sporo..

To mam korzyść podwójna.. trochę liści kosiarka wsysała, trawnik skosiła (oczywiście wyżej niż zwykle..) .. jest cit porządku...

Trochę liści z liliowców i kosaćców pościnałam i inne takie tam chabazie...

Jak się zmęczyłam.. to poszłam do domku, żeby nie było powtórki z rozrywki...

Ależ ucieszyłam się tym koszeniem.... Rośliny sztuk kilka nadal z bryłą korzeniową czekają na wsadzenie.. tylko tyle, że ja nie wiem gdzie...

Noo lepiej mi było.. to co....

A Ty nie krzycz.. jak jesteś bez winy to pierwsza kamień podnieś... ;)

DPSia na nogi to mi lekarz nie potrzebny.. nie dogoni mnie...

Amtla.. naprawdę lepiej mi było...

Mężuś przerabiał drewutnię i przenosili drewno owocowe co było u sąsiadki przez 4 lata już.. aż się zdziwiłam że go tyle.. Nie dali rady przenieść...

Kiedyś na naszej działce rosły sobie jabłonki i jakieś chyba inne drzewka.. ścięliśmy je i zostawili za płotem.. nadszedł czas aby je w końcu przenieść do drewutni... Będzie do wędzenia...

Dzisiejszy dzień... rozpoczął się kawką do łóżka :)

Kochany mężuś :hug:

U nas świeci cudne słonko... Natomiast wszędobylskie brzozy.. zasypały mi żółtymi listeczkami caaały trawnik...

A dopiero co wczoraj odkurzyłam go kosiarką...

Nic to.. Poczekam jeszcze kilka dni, niech więcej tych listeczków spadnie i trzeba będzie się wziąć za grabie...

Swoją drogą bardzo ładnie to wygląda...

Dziewczyny jeżdżące na Warszawę.. jaka jest teraz droga.. OK? Czy przebudowa i remonty?

odpisałam ci u siebie, ale tu też mogę :D

przejezdna jak najbardziej. Tylko w Częstochowie są remonty. Jak od ciebie wracałam z Rasią, to średnią miałyśmy 150-170/h