Nadulka 13.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 na mily poczatek dnia Kobiety ... takie jesteśmy:))) Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała. Nie potrzebuję alkoholu, żeby narobić obciachu. I bez alkoholu daję radę Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"! Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"! Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości! To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"! Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera! My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!! Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił Ziemię okrągłą. Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!" Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju... Prześlij tę wiadomość do fajnych dziewczyn, a wtedy.... jak zwykle...nic się nie wydarzy ale przynajmniej je rozśmieszysz:-))) Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ... nooo Do mnie jak ulał pasuje to ze skrzydłami i miotłą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kciuków nie trzymać.. można puścić. Wszystko OKi. Później parę puszczę Spadam, nie mam czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 :lol2::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kciuków nie trzymać.. można puścić. Wszystko OKi. Później parę puszczę Spadam, nie mam czasu... Matko...jak tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No właśnie, jaka tajemnicza! A ten tekst znam, kiedyś go miałam na fb. Bardzo mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ooo ten tekst to jakby o mnie...jak nic jestem PRAWDZIWĄ kobietą I dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.11.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 na mily poczatek dnia Kobiety ... takie jesteśmy:))) Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała. Nie potrzebuję alkoholu, żeby narobić obciachu. I bez alkoholu daję radę Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"! Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"! Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości! To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"! Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera! My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!! Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił Ziemię okrągłą. Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!" Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju... Prześlij tę wiadomość do fajnych dziewczyn, a wtedy.... jak zwykle...nic się nie wydarzy ale przynajmniej je rozśmieszysz:-))) A ja własnie wczoraj udawadniałam mężowi, jakie to my kobiety jestesmy wspaniałe i chyba jednak Bóg jak tworzył mężczyzne to do końca nie wiedział jak to się robi jak tworzył kobietę to był juz doświadczony, stąd my jesteśmy o niebo wspanialsze od mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Emiranda jestem bardzo ciekawa co Twój mąż na te argumenty powiedział i jak go przekonałaś co? Arnika nadal tajemnicza,ni widu ni słychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 13.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 O widzę, że Cię jeszcze nie ma...Ale jak już jestem, to chciałam podziękować Ci za odwiedziny baaardzo sympatyczne.Koniecznie musimy to powtórzyć - nie dokończyłyśmy wielu wątków:)( dzięki Tobie przekroczyłam 200 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 :rotfl::rotfl: Dobre Delor ))) Jak można mieć tylko 200 wpisów od 2006 roku??????? Jestem już, jestem, ale mam pilne zadanie domowe i siedzę w necie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Wiesz...... następnym razem u mnie... I nie możemy spotkać się po tylu latach na tak krótko i tak późno...Bożesz... ile to myśmy zaczęły mówić i nie skończyłyśmy... że ten czas tak zasuwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 13.11.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Trochę pogonił nas mój dzióbuś (obiadek sobie grzecznie zrobił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Niooo widzisz.. grzeczny facet Muszę jeszcze jutro na Twoją wieś podjechać dopytać się... Mam łeb jak sklep.. ale już się klaruje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.11.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tak jak myślałam,że latasz od rana i załatwiasz.Daj później znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hejka, WIola interes zakładasz własny ze trzeba kciuki trzymac?sie witam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nieeee.. Już nie trzeba trzymać... Nie zakładam interesu... Kupiłam tylko następce turbolota.. Mam teraz srebrna strzałkę.. Nie cud techniki, nie wypas gadżetów, ale 2X większa niż turbolot, przede wszystkim bezpieczna... zmieszczę chłopaków... Jest zagazowana fabrycznie i ma oryginalny mały przebieg. Kupiłam to co chciałam. Jestem zadowolona, jak na razie. Kupiłam i wymieniłam oponki na zimówki.., mam czarne jakby ktoś się pytał... Mechanik Nadulka już załatwiony, jestem umówiona i nie będzie bolało.. Dzięki Delor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 no to Wiola dawaj fotkę i leć po flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 To same gratulacje w koło latają, tyle dobrych spraw się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 14.11.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 no to Wiola dawaj fotkę i leć po flaszkę Trza to opić by dobrze jeździło i awarii nie robiło. Nawet się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts