AmberWind 26.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Arni, gratulacje! Niech Im autko dobrze i ekonomicznie sluzy, a Tobie czas do pelnego zaadoptowania srebrniaka sie nie dluzy BTW a czemu sreberko jest gdzies? Ty juz je chyba kupilas, prawda? Czy cos pomylilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Kupiłam, i czekam cierpliwie na jego serwis;)A, że kolejka była.. to i poczekam jeszcze kilka dni... Teraz będzie mi się dłużyło...A może i nie.. Jutro będzie kociokwik.. ale od środy mogę siedzieć w domku i siedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No to super wieści od rana:) Teraz tylko sreberko musi byc gotowe i jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cześć Wiola...jak zdrówko? lepiej? Gratuluję sprzedaży Zmieniasz te auta jak rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 I ja dołączam do gratulacji, niech turbolot słuzy dobrze nowym Państwu! No i sreberko Twoje, niechaj jak najszybciej w znakomitej kondycji do swojej Pani trafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Noo wieści już były wczoraj z wieczora. Dobre wieści... Sreberko trafi do mnie , trafi.... oby jak najwcześniej.. czekało na swoją kolejkę, teraz będzie brane pod uwagę... Wiesz Wiolcia. czy ja wiem czy tak często zmieniam autka... Wychodzi , że co dwa lata... no może ciut częściej... Ale to był raczej mus... bo turbolot na naszą rodzinkę ciut za mały, nawet bardziej niż za mały..., a mężowy trafic to jak toczka i on jest do pracy, więc jakby to nie rodzinne auto... Teraz sreberko będzie mnie i rodzinkę wozić, jest spore, więc i zmieniać nie będziemy szybko.. mam nadzieję... Bo każdej z nas zmienia się... Każda z nas chce nowy sweterek, kurtkę, czy buty.. a ja samochód... Z tym , że nie mam z wodotryskami i wypasu pełnego .. więc mam do czego dążyć i co kupić w przyszłości... Straciłam cnotę jeżdżenia autobusem... Jacie... jak dziwnie... Jutro znów będę jeździła autobusem... Aaaa i to wcale tanie nie jest.. bilet na jedno miasto to aż 3 zł... to ja miałam ponad litr gazu i jechałam 5 minut i jeszcze i gazu zostało.. nie mówiąc , ze pod dom i urząd zajechałam pod drzwi... Synowie się wczoraj ze mnie śmiali.. jak ja trafie i jak ja dojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Powiem ci,że ja też ostatnio jechałam kilka razy autobusem i nawet mi sie podobało,wysiadłam w centrum,nie musiałam szukać parkingu i wolnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Taaak.. Tylko że ode mnie do przystanku jest coś koło kilometra... Autobus jeździ albo stadami, albo nawet co godzinę... i dłużej... Więc wydostać się to jest problem, to samo z powrotem. Po centrum jest OK.. ale peryferia to masakra... Na dodatek u nas nie ma kiosku z biletami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A to co innego.ja mam bliziutko:)a bilet kupuje w autobusie) Arnika szukam patelni na indukcje,teraz mają być w Lidlu od 3 grudnia ( wyglądają fajnie) ,a może w Ikeii sa jakieś godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 oo ja zdecydowanie przywiązuje się do samochodu, mój jest ze mną już 4 rok i mam nadzieje, jeszcze troche pojeździ. Nawet nie czuje żeby był ciasny na naszą czwórke + pies. No chyba ze chcemy jeszcze rower wziąć albo spacerówkę to już jest problem.. Wazne zeby się dobrze, wygodnie i bezawaryjnie jeździło. A co do autobusu, to zobacz jakie to zdrowe: musisz podejść na przystanek, potuptać trochę jak czekasz na autobus= ruch, potem po mieście też na nóżkach, poza tym gdzieś czytałam że zaobserwowano, iż jeżdżąc ciągle samochodem nie zauważamy reklam np. wąznych wydarzeń kulturalnych w mieście czy spotkań ciekawych. A tak? przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 To ja tez przyszłam pogratulować sprzedaży autka, i niech sreberko szubko wraca z serwisu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wiolka, gratki z okazji szybkiej sprzedazy samochodu:) Srebrna strzała to...? Ja dzisiaj rano tez musiałam jechać autobusami z wiadomych powodów i prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie, jak kiedyś...dawno temu mogłam przemieszczać się tylko tym środkiem komunikacji. O zgrozo...jest drogo, gorąco w środku i strasznie długo. Normalnie odwiezienie dwójki dzieci do szkół i dojechanie do pracy zajmuje mi max 20 min. Dzisiaj odprowadzałam tylko Julkę i w pracy byłam po godzinie od wyjścia z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Tak Wiolcia.. ale masz ciut większe swoje o ile pamiętam, niż mój turbolot, a i dzieciaczki masz małe... U mnie chłopaki lat 20 i 14 + nas 2 to naprawdę ciut ciasnawe.. O wyjazdach gdziekolwiek to już nie wspomnę... Wiolcia napisałam priva... Daila dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale... też oczy zrobiłam, ze jest drogo...Fakt bilet miesięczny to spora oszczędność kasy.. ale czasu to absolutnie... Noo niezłe to wyzwanie jeżdżenia autobusem z dalszych dzielnic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 ponawiam pytanie:) Arnika szukam patelni na indukcje,teraz mają być w Lidlu od 3 grudnia ( wyglądają fajnie) ,a może w Ikeii sa jakieś godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nadi mam z I ale po pewnym czasie porażka.. teflon złazi... I bardzo się starałam..Dziewczyny też mają ten sam problem... Teraz zlazł całkiem i dobrze się smaży np naleśniki.. jak kiedyś na babcinych patelniach.Mam dwie ceramiczne nie są dobre.. zlazła ceramika już w jednej, znaczy trochę porysowana i przywiera..., a w drugiej też już przywiera po środku, choć do mieszania używam łopatki silikonowej i nie jest porysowana, ale ta to za 20zł była. Nie znam niczego lepszego.Te z Lidla kiedyś widziałam.. ciężka, nie wygląda głupio i kosztowała coś koło 60zł..Nie wiem czy to o tą chodzi.. Co jakiś czas powtarzają asortyment... TARcia polecała jakąś.. ale linku za diabła nie znam... Ona ma to pewnie zapisane. Jak Laska się odrobi to napisze, bo czytać czyta. Ale teraz zarobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 http://www.okazjum.pl/lidl/gazetka/gazetka-promocyjna-lidl-03-12-2012,13297.html następna strona,ta większa za 89zł ( ciekawie wygląda)muszę kupić bo moje juz do wyrzucenia są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Dokładnie to te widziałam, ale ta mniejszą... Dość solidnie wyglądała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 chyba pojadę ją zobaczyć jak się już pokaże:) U Ciebie też tak ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Szaro i ciemno... tak buro właściwie.. bo jeszcze nocy nie ma... I tak mało zachęcająco do wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts