Arnika 27.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Też masz taką?Ja ją naprawdę w baaardzo dobrej cenie na Targach Dominikańskich kiedyś kupiłam... Nie podejrzewaj mnie Ambercia... Mam też baaardzo dobre gary, ale to już inna bajka... i nie ta firma co patelnia.. Co nie znaczy , że lubię gotować.. Mąż miał taką kiedyś nadzieję... A garnki mam nie do zajechania.. już od ponad 18 lat... Ileż to ja razy na węgiel w nich spaliłam coś... Trochę odmoczyłam, trochę druciankę i jak gdyby nigdy nic, bez tłuszczu też można w nich gotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No to może masz i ta samą.. tamta też niemiecka... Berghoff to inna bajka garnków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Arni, no to trzeba miec nadzieje, ze do odbbioru tuz, tuz! Bardzo sie ciesze Mnie dzisiaj oponki przyszly Wyczekalam moment i znowu udalo sie okazyjnie kupic Teraz spokojnie mozna na snieg czekac. Podobno na Mikolaja moze byc juz bardziej zimowo BTW na nowy tablet dostalam fajne aplikacje dotyczace promocji i skanowania kodow. Polecam tym z Was ktore lubia takie uzytki I tak rano wstajac przy porannej tabletowej prasowce i kawie mozna zerknac gdzie i ile off-u dostaniemy na makrele, zel do kapieli i inne produkty A w sklepie mozemy zeskanowac kod produktu, a nasza super zmyslna aplikacja wyszuka najblizej nam sklep, ktory ten produkt ma taniej, lepiej, wiecej, albo co Az zaluje, ze nie jestem prawdziwa zakupoholiczka, bo mialabym uzywanie Musze pokazac Mamie. Juz widze jaka miloscia zapala do nowego sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ambercia a masz jakiś link/obrazek tych patelni??????Bo może bym się wybrała w któryś poniedziałek.. bo moje też szlag trafił i trzeba coś nabyć.. W weekend to ja się tam nie wybieram.. za nic... TARcia proszę.. podeślij linka ze swoimi patelniami za dobre pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Amber to byl komentarz do linka wuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ambercia.. dopiero wzięta pod uwagę została.. Może koniec tygodnia... może... Oponki mam już natychmiast założone, dooobre w dobrej cenie u znajomego wulkana.. Czarne mam Ojjj nie wiem czy to dobre by było.. ja nie lubię takich zabawek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Arni, nie mam linka, ale pare dni temu bylam w tym Dajarze i trzymalam w rece te patelnie. Wygladaly dosc solidnie, bardziej ciezkie niz takie zwykle, z powloka ILAG. Wiesz to z pewnoscia nie jest mercedes wsrod patelni, ale mysle ze opcja warta rozkminienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No to może masz i ta samą.. tamta też niemiecka... Nie tą samą- ja miałam firmy Megapunkt i tez firmę polecam:wiggle: http://www.megapunkt.pl/index.php?show=product&action=fromBrand&id=10 I jak widzę trochę staniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Amber to byl komentarz do linka wuski rozumiem Bo przyznam, ze nie palam az taka miloscia do gotowania aby kupowac patelnie za tysiaka ... natomiast dla limitowanej edycji pior jestem gotowa stracic glowe i portfel ... Coz ... kazdemu wedle potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.11.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Matko...dziewczyny ile wyście tu naklikały,jak wróce to przeczytam. Teraz mała prośba....trzymjcie kciuki za dzisiejszą wizytę mojego młodego,żeby już było dobrze ,albo przynajmniej ciut lepiej. Zmykam się szykować i na badania z młodym! Miłego dnia wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Sie witam... Odnośnie powrotów dzieci samych do domu...jak kiedyś zostanę burmistrzem tej mojej nieszczęsnej gminy to pierwsze co zrobię -każę zamontować i pozapalać przy kazdej drodze latarnie. W chwili obecnej nie pali się ani 1 szt. Wogle!!! jakby ktos ukradł wszystkie żarówy!! Nawet w samym centrum rynku, pod gminą...nic. Ja sama bałabym się iść piechotą a co dopiero dziecko, czy nastolatka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Powiem jeszcze jedno z tymi powrotami do domu. Kiedyś było tak, że autobus zawsze był i nie co godzinę tylko częściej, bo to był podstawowy środek komunikacji dla większości społeczeństwa, samochodów nie było tyle, ile dziś. Nie było też takiej znieczulicy czy może strachu przed bandytami, kiedyś nie do pomyslenia byłaby sytuacja, że wsiada do autobusu grupa pijanych kiboli, klną, zaczepiają i grożą i NIKT nie odważy się zwrócić im uwagi, a jeśli nawet to rzeczeni kibole w najlepszym wypadku go wyśmieją. Kiedyś odruchowo każdy dorosły zwróciłby ostro uwagę, a gnojki by się szybko uspokoiły, bo takie były normy społeczne. Dziś jest inaczej, wszechobecne wycieranie sobie gęby wolnością i prawami jednostki przyniosło również upadek autorytetów, dorosła obca osoba nie jest żadnym autorytetem dla młodego człowieka. Stąd obawa rodziców o swoje dzieci, uzasadniona moim zdaniem całkowicie. I jeszcze jeden aspekt: kiedyś, nawet jeśli była obawa, że dziecko zabłądzi, pojedzie niewłaściwym autobusem, zagada się - musiało, bo rodzice często po prostu nie mieli możliwości odwozić dziecka. Nie mieli po prostu auta. Wsiadali więc z dzieckiem do autobusów przez pierwszy tydzień (bądź prosili sprawną babcię), jeździli z dzieckiem pierwsze parę dni, żeby zapamietało trasę i numery autobusów, żeby nauczyło się, które miejsca są szczególnie niebezpieczne, ruchliwe ulice, przejścia przez jezdnię itd. I... puszczali na zywioł, bo nie było innego wyjścia. No i w końcu... czasem szybciej i wygodniej coś zrobić za dziecko, zawieźć je, niż postarać się, by zrobiło to samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mam trzy różne patelnie z Lidla i jestem z nich bardzo zadowolona - ostatnio kupiłam z powłoką ceramiczną A od Dajara mam tańsze nieco stoisko na targu, w Piaseczyńskich Dajarze nie było wczoraj promocji W sprawie oświetlenia ulic to dziś w trójce słuchałam jak zarządzający oszczędzają i światła nie włączają przynajmniej w najgorszym czasie o zmierzchu i o świecie.... a właśnie niedawno w Warszawie dziwiłam się co tak ciemno o zmierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Gosiek, ja to mam odkąd mieszkam na swoim. Moja gmina nie wie co to światła nocą...Wyobraź sobie: jedziesz główną drogą, wylotówka na Bieszczady, Przemyśl, ale w sumie między domami. I wiesz ze to jeszcze Rzeszów, bez czytania znaków i tabliczek. Skąd wiesz? Bo świecą się latarnie. A raptem przed mostkiem jeb! Ciemno...jakby nie neony sklepów, czy stacji benzynowej i światła tylne samochodów przed tobą, to jak nic na długich trzeba jechać.. I czego jeszcze brak?? poboczy. Ludzie jacyś durni są, jedzie to rowerem, ani światełka ani nawet kamizelki, no nic! I jeszcze tłumoki dzieci prowadzą za rękę od strony drogi I oczywiście nikt nie pomyśli o odblaskach choćby...A w pewnym momencie ja skręcam z głównej trasy i musze wjechać w drogę gminną..Tam to już kompletne ciemności...nawet neonów nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 To moja największa zmora rowerzyści na drodze - ci bez odblasków, świateł i w ciemnym ubraniu Bardzo współczuję takiej jazdy i braku poboczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A dziekuję, szkoda tylko ze wiekszość mieszkańców już się do tego przyzwyczaiła i nic z tym nie robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 wiolasz a może właśnie, jak piszesz teraz pora na CIebie i może Tobie uda się coś wskórać, a sąsiedzi zachęceni też staną za Tobą murem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Markotka ta patelnia za ponad tysia to był link Wiolci nie mój:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts