Arnika 29.11.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wiolcia.. to ja pójdę na skróty.. jak znajdziesz dobrą firmę to napisz mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 29.11.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam! Ja mam składkę miesięczną ubezpieczenia 55zł, ale szczegóły musiałbym poszukać, a już pora późna. Co do oświetlenia ulicznego- jeśli nie ma trzeba znaleźć radnego z okręgu, w którym mieszkacie lub udać się do gminy niech przygotują i zabezpieczą kasę na oświetlenie. Wybory się zbliżają- wójtowie lub burmistrze często w ten sposób przypochlebiają się wyborcom. W tym roku już za późno, bo budżet jest planowany we wrześniu, ale "atakować" można od nowego roku. Na "cichociemnych" rowerzystów też jest sposób- straż gminna, miejska i policja. Zgłosić kilka razy, że daną drogą jeżdżą nieoświetleni lub też zgłosić radnemu, sołtysowi- w końcu po to są. A jak nie pomogą, to samemu zebrać ekipę i startować w wyborach do rad- naprawdę warto próbować, a nie tylko narzekać. Wiem to z własnego doświadczenia- dużo rzeczy można zrobić, trzeba tylko niektórych nakierować. Sorki za długi "wykład". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2012 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dzień Dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wow, coś się tak wcześnie zerwała, Arnisia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam! Ja mam składkę miesięczną ubezpieczenia 55zł, ale szczegóły musiałbym poszukać, a już pora późna. Co do oświetlenia ulicznego- jeśli nie ma trzeba znaleźć radnego z okręgu, w którym mieszkacie lub udać się do gminy niech przygotują i zabezpieczą kasę na oświetlenie. Wybory się zbliżają- wójtowie lub burmistrze często w ten sposób przypochlebiają się wyborcom. W tym roku już za późno, bo budżet jest planowany we wrześniu, ale "atakować" można od nowego roku. Na "cichociemnych" rowerzystów też jest sposób- straż gminna, miejska i policja. Zgłosić kilka razy, że daną drogą jeżdżą nieoświetleni lub też zgłosić radnemu, sołtysowi- w końcu po to są. A jak nie pomogą, to samemu zebrać ekipę i startować w wyborach do rad- naprawdę warto próbować, a nie tylko narzekać. Wiem to z własnego doświadczenia- dużo rzeczy można zrobić, trzeba tylko niektórych nakierować. Sorki za długi "wykład". Cześć Dezet, a wiesz co to jest klika we wiosce? no to ja tak mam, radni od kilkunastu lat ci sami, inni się nie przebiją, o jakiś strażach gminnych tu nie ma co myślec..tu nawet policja na swego kolegę nie naskarży i choć wie ze jeździ po pijaku-no wiecie, kolega ze szkoły...manadat za biegającego psa dostałam tylko ja i sąsiad-bo jestem nowa...ale wystarczy przejechać główną drogą- pojedyncze psy są na podwórzu zamykane, reszta luzem...wolnoamerykanka...o oswietleniu rozmawiałam z żoną burmistrza, burmistrz nie mógł się pojawić niestety, to moje fanaberie bo inni tyle lat tu żyją i jakoś sobie radzą...ale w nastepnym tygodniu idę do proboszcza...jak widze jak po mszy co 2 wsiada z małym dzieckiem do samochodu na siedzenie obok kierowcy i sadza dziecko na kolanach...ręce mi opadają.. może kościół ma siłę sprawczą jakąś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wogle to cześć, słońce u mnie wyszło ładniusie...a ja dzis na zakupy mam jechac bo lodówka pusta...aż mi się nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 witam ale u nas niestety slonca nie uwidzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 u mnie też pada dzisiaj i mi brudzi moje czyste okan, wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.11.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 jak zobaczyłam to zdjęcie to nie wiedzieć czemu pomyślałam o tobie http://img528.imageshack.us/img528/2125/arnika.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ale fajny i estetyczny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 30.11.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Współczuję w takim razie- na takie układy trudno coś poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 I ja Was witam wieczorową porą... DPSia w Zakopcu byłam , o tej porze to już wyjeżdżała... , przelewy tylko zrobić wpadłam... U nas szaro, w Zakopanym szaro, zaczął po południu deszcz z.. może mokrym śnieżkiem, ale drobniutkim, że jak są\padał na ziemię to jeszcze biało nie było... U nas też deszcz z chyba śniegiem pada... Ale drogowcy przed Rabką i Skomielnej mają taki parking na żużel/piach piaskarki i pługi... i od/po 7.00 rano widziałam jak sypali koparą na ciężarówki..Czyli jak sypnie to oni są tam już przygotowani..U nas.. zaskoczy ich zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jaka ja wczoraj byłam padnięta.. wstałam o 4.00.. potem w trasę i powrót wieczorową prą... I gdzie tu miejsce i czas na SPA....? Gdybym na termy weszła to bym odpłynęła i nie wróciła już... Maż dzielnie prowadził, a ja mu byłam chyba z rmf.. Wracając zajechałam do FH w Jaworznie po ta patelnie.. ale nie była bym sobą gdybym dobrze kupiła... Dopytywałam się pani która to taka najlepsza i wyjątkowa.. ano ta z ceramiką... Zakupiłam 2 sztuki , była akurat w promocji.. cena nie kosmiczna bo 58 i 40zł za patelnie w zależności od rozmiaru... Grube nie są, ciężkie też nie.. już budziły moje wątpliwości... kupiłam te http://www.ambition.pl/category/198/kuchnia Może i dobre są.. ale.. no właśnie to ale... Na największym polu nie czyta jej indukcja:sick: Amber mówiła że dobre są z powłoką Ilag... chyba Jej o te chodziło.. http://www.ambition.pl/category/225/kuchnia Nie mam pojęcia czy były i po ile, jakoś w oko mi nie wpadły... Natomiast pani polecała jeszcze te : http://www.ambition.pl/category/58/kuchnia A ja wyczytałam jeszcze o tych.. : http://www.ambition.pl/category/190/kuchnia Ponieważ indukcja jej nie czyta na wszystkich polach mogę je zwrócić... Toteż to uczynię... Ale strzałka będzie dopiero w środę/czwartek.. toteż wówczas pojadę... W poniedziałek wchodzi promocja w Lidlu tez o patelnie.. Nadulka ma nabyć... Zdaj relacje co byśmy tutaj wiedziały co jest warta ta patelnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jak to dobrze, ze nie mam indukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.12.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Arni, ale tych patelni z Magnata i Taurusa nie czyta wcale indukcja. Magnaty sa ok, dosc ciezkie i wygodne bo glebokiem. Moja Mama ma taka, ale ona na gazie Ja mowilam o linii PureLine. "Czytane" sa przez wszystkie pola na indukcji. A i cena zachecajaca, taj jak pisalam wczesniej mniej niz 100 Powinny byc w Dajarze Nie wiem czy w tygodniu dam rade podskoczyc, ale jesli tak to napisze Ci czy sa dostepne A teraz lece na Starowke zobaczyc nowy swielne cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Chyba też się cieszę, że nie mam indukcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 a ja kocham indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Cześć dziewczyny:) A ja się ciesze że mam indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Wbrew oczekiwaniom , że łatwiej jest z gazem, powiem, że ja też lubię swoją Indukcje... Nawet baaardzo... Pomimo, że nie każda patelnia jest na indukcję, to i nie każda patelnia jest dobra w sensie jakości na gaz... Oczywiście każdy garnek czy patelnia na gaz się nadają, ale czy są dobre jakościowo.. Te na indukcję są naprawdę już całkiem dobre... A gaz.. jak to gaz.. opali uchwyty, kopci, jest tłusto od niego... I jaka indukcja jest łatwa w czyszczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts