Arnika 01.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 TARcia Ty tak.. Tobie pasuje i jest OK, i Ty wydasz na ziele, ktoś inny na BMW czy VW, inny kupi za srylion ekspres, a mój mąż wyda srylion na wędki i nie powie ile wydał, a złowi na wyprawie jedną rybkę , za cenę w sumie taką, że mielibyśmy przez rok co jakiś czas ryby na obiad;)Ja , że nie mam ekspresu to nam rozpuszczalną.. albo przelewam przez sitko, bo fusów nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.12.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 25 letnią gwarancją.. z zasady nie kupuje niczego z gwarancja dluzsza niz piec lat, a nawet 2 - 3 lata. Sie znudzi, wejdzie nowa technologia, nowy design, nowe potrzeby. Cykl produkcyjny i zycia wielu artykulow skrocil sie do roku a nawet 6 miesiecy Dasz wiare??? Kochana czas umierac ... wczoraj Microsoft oglosil, ze nowa platforme systemowa bedzie wypuszczal nie co 3 lata a co rok Przyspieszamy Pani, przyspieszamy! Jak ktos mi mowie, ze jego produkt (jakikolwiek by on nie byl) ma cykl ponad 3 czy 5 letni to zabijam go smiechem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.12.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nadulka, jak kupisz ta patelnie to daj znac! Patelni w domu nigdy nie za wiele O maaatko ... a ja lubie lagodne, delikatne ale bogate w smaku z posmakiem w ziarnach czekolady Nie lubie kwasnych, ziemistych, ciezkich .... nie lubie tez za mocno palonych, nie lubie o smaku gorzkiego kakao ... Kazdemu wedlug potrzeb i dalatego tyle gatunkow czy regionow powstawania Przy ekspresie na ziarna czy tygielku za kazdym razem mozna zmienic rodzaj kawy, a w kapsulkach tylko jeden rodzaj tylko wiele kolorow kapsul Spoko dam znać Ale kapsułki też są o różnym smaku,ja mam akurat Tchibo i naprawdę różnią sie smakiem:) ...ale jakoś nie powalają smakiem! Ja nie lubię żadnych smakowych kaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 No widzisz Ambercia.. gary mam chyba z dożywotnią gwarancją mnie czy garów.. i powiem, ze są bardzo dobre.. garkom się nic nie dzieje.. a już tyle ile ja razy w nich coś spaliłam nawet na 2-3cm węgiel.... wszystko odmokło, drucianka i po spalonym śladu nie ma... Że gotowałam na gazie na największym płomieniu , niejednokrotni przypaliłam uszy. uszy są do wymiany bez problemu.. zamawiam i przysyłają.. sprawdziłam wymieniłam, działają i są dobre. Garnki mam już ponad 18 lat. Nie były wówczas tani.. ale... Nam służą dobrze i nie zamierzam ich zmieniać, bo działają i na gazie i na indukcji, i jak zagotujesz czy nagrzejesz garnek to nawet na świeczce dasz radę... Nie mam pojęcia jak by wyglądały moje garnki gdybym miała te z Olkusza... ile to ja bym musiała ich już wyrzucić i wymienić.. Wcale by to tanio nie wyszło... Powiem, ze przez ten czas na pewno one się zwróciły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bożesz... bombardinio...Od razu Włochy i narty mi się przypomniała... A chyba mam zakopcowaną jedną butelczynę.. ale jak jest w barku.. ta ja jej szybko nie wysączę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Arni, mysle ze tak 2 - letnia uzywana Jure mozna by bylo kupic. Jeszcze przed wygasnieciem gwarancji rzecz jasna . Z mojej strony moge napisac tylko, ze nasza kupilismy po sprzedazy pierwszego domu No i sluzy nam dzielnie, bezawaryjnie, bez wymiany zaren do mlynka, czy modulu zaparzajacego od konca 2008 roku :D:D A wierz mi, my we dwojke i nasi znajomi ktorzy codziennie nas nawiedzaja potrafimy kawy wypijac kilogramami :yes: Jedyne koszty eksplotacyjne to rzecz jasne kawa, mleko i tabletki do czyszczenia za jakies 30 zeta - 1000 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 I to mnie jeszcze bardziej utwierdza w tym,że Saeco jest bardzo drogie w utrzymaniu,nawet tabletki do czyszczenia dużo droższe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 TARcia w wiosenny wieczór jak nas jeszcze będziesz chciała to wysączymy po lampeczce... Kurczak.. właśnie usiłuję sobie przypomnieć jak oni robili na stoku to bombardinio... wiem, ze jakiejś wódki czy coś dolewali i bita śmietana na wierzchu ale co i jak , za nic sobie nie mogę przypomnieć... Ambercia to się rozejrzę.. bo mąż już dawno mi obiecał, może i by z kaski wyskoczył jakby srylion nie kosztowała... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nadulka.. a czym różnią się tabletki do seko a do jury??????Bo ja nie mam żadnego i nie wiem... Tabletki do zmywarek też są w różnych cenach... i nie wszystkie drogie proszki są dobre.. te z Lidla też ładnie pachną i piorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 No własnie sama bym chciała wiedzieć czym sie różnią,kupiłam kiedyś innej firmy i może się tak samo dobrze wyczyścił,ale za nic nie chciała sie kontrolka wyłączyć,że już jest czysty.A jak czyszcze tab.z saeco to kontrolka znika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Hejka, Wiola, zrobiłam ranking wśród ubezpieczycieli kilku, wyszło mi ze na moje potrzeby najlepszą ofertę ma allianz, bo ma ubezp. od silnego wiatru a nie tylko od huraganu. U mnie akurat to jest ważne bo jestem na górce i wieje dosyć często i porządnie. Cenowo też jest oki, wyszło mi ze cenowo najtańsza jest hestia, a najdroższa warta i to spooooro droższa, mimo ze dostałam w ofercie zniżki za kontynuację ubezpieczenia.Jeszcze w srodę mam spotkanie w PZU, pan ma przedstawić mi ofertę cenową, bo dokumenty juz przesłał mi mailem. Hestia ma jeszcze fajne tanie ubezp. OC członków rodziny, bo zwykły pakiet od 19 zł dla całej naszej rodziny.Allianz z kolei OC ma dla każdego członka rodziny oddzielnie wpłacaną składę, ale w sumie cenowo porównywalnie do innych. To tyle wiem na dziś. Hejka, mróz idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jak mnie liczyli to amplico wyszło najtaniej, warta najdrożej.... Tylko tyle że ampliko od niedawna robi majątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 mi generali wyszlo najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja mam w generali i jak mi przeciekal kaloryfer i ocenilam szkode na 400 zl, to mi powiedzieli, ze moge dostac 300 i nawet nie przyjda zobaczyc. Bardzo mi sie to podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 My mamy ubezpieczenie budynków rolnika, takiego jak Wy nie robiliśmy, bo to ponadstuletni dom, jego wartość odtworzeniowa byłaby jakaś śmiesznie mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A ja witam się wieczornie... U nas pada cudny śnieżek Wyszłam z Pipą a tu tak cudnie z nieba leci białe coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts