TAR 02.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja miałam gości i wszyscy wyluzowaliśmy się winkiem...Jak bardzo wszystkim smakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 W generali jeszcze nie byłam..U mnie nic jeszcze nie pada, za to leje....mąż wodę do akwarium...w końcu po 2 latach przenosi rybki z małego do dużego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 U nas też nic nie pada i nawet nie mrozi- jest koło 0, z czego się bardzo cieszęhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_egyptian.gif Biało niech będzie na Święta, a potem idź precz śniegu i mrozie:sick: Co słychać Arniczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 U nas biało za oknem.. zaczęło sypać lekko koło 20.00 i niewiele napadało..Trawnik nie jest w całości pokryty śniegiem, lecz tak jakby był oszroniony.. gałązki w lesie tez białawe...Już mi się podoba...Rano będę musiała wziąć łopatę albo miotłę raczej i odkurzyć ten śnieżek z chodniczka i podjazdu... Jak byłam w piątek w Zakopcu to już stały prawie pod każdymi drzwiami łopaty.. już byli przygotowani do odśnieżania, a przed Skomielną /Rabką kopary napełniały na samochody piasek/żwir do obsypywania dróg... Nic Aga nie słychać w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Nic Aga nie słychać w sumie... To tak jak u mnie:lol2: Stara bida:lol2: Ze śniegiem na pewno wszystko wygląda bajecznie, tylko zaczynają się wtedy koszmarne korki- jakby i tak były u nas niewystarczające:sick: No nic życie, trzeba przeczekać i aby do wiosny! Dobrej nocki Wiolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja lubię zimę.. Tylko tego momentu jak niedzielni kierowcy wsiądą za kółko, często mając letnie opony, a drogowców zima zaskoczy.. to już nie jest bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 O to to, zima jest fajna! Tylko drogowcy czasem są mniej fajni. U nas dzisiaj biało, choć to cieniutka warstwa bieli, ale lepszy rydz nic nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 DPSia .. drogowcy zaspali i jak zwykle ich zima zaskoczyła... Mąż dzisiaj jechał do kliniki na badania.. jakieś 25-30km , odcinek ten pokonuje w czasie ok 20-30 min.. dzisiaj jechał grubo ponad godzinę... Wszyscy jechali, jakby po raz pierwszy zobaczyli i śnieg i po raz pierwszy wsiedli za kółko... Pod warstwą śnieżku u nas jest lód... Przekonał się młody na podjeździe.. wyrżnął orła po raz pierwszy tej zimy... Ja oczywiście już odśnieżyłam posypałam piaskiem... Choć naprawdę maleńko jest tego śnieżku to już ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.12.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam:)U mnie też troszkę biało i cały czas pruszy drobniutki śnieżek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Hejka, u mnie śnieg po kostki ale mokry już, i cały czas sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Patelnie te z Lidla nabyłam ...Ciekawa jestem jakie będą..Te z FH są do oddania.. nie wszystkie pola je czytają... Zimno jest.. zmarzłam.. jak diabli... brrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Wiola napisz mi na priv jakie to patelnie i w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.12.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja jutro jade do Lidla,więc mam nadzieje że jeszcze będą.Napisz ktorą kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Oby te lidlowe patelnie służyły jak najlepiej i jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Arni, dzisiaj widzialam te patelnie. Wygladaly calkiem ok. Ciezkie i solidnie wykonane. Z pewnoscia nie sa okazja cenowa - podobne mozna znalezc w zblizonej cenie - ale jesli nie ma sie czasu na poszukiwania i grzebanie po necie, to z pewnoscia warte zakupu Daj znac czy rzeczywiscie sa non-stick Przy okazji - bedac w Realu - pomacalam ichniejsze patelnie z powloka ceramiczna ... Dramat ... lekkie i cienkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Markotka.. napisałam długiego posta, ale forum coś robiło i go zjadło... Patelnie masz tutaj.... http://www.promocyjni.pl/siec/142-lidl Kupiłam wszystkie 3 czyli 24 i 28 z powłoką tytanowa.. i te ze stali... I powiem tak.. wszystkie pola je czytają.. ale wydaje mi się , ze te z FH sę lepsze.. znaczy na pewno grubsze.. ale nie te co mam z powłoką ceramiczną i są do oddania, a te z tytanową.. I muszę sie zastanowić, czy oddać i te lidlowe i te z FH(są do oddania na pewno) i nabycie tych czarnych z FH... Trudna w sumie decyzja.. ta lidlowe nie są złe, ale boki mają z całą pewnością cieńsze niż te z FH.... ale znów te z FH mają jakby w dziurki dno/spód patelni, i właśnie chyba przez to ich indukcja nie czyta... Młody był zaproszony przez swoją nauczycielkę na pływanie z nurkami.. Znaczy na nurkowanie w basenie...Mąż też poszedł ponurkować.. Ale odlot...Młody miał 3 instruktorów wokół siebie... Jaka obstawa....Najpierw teoria, potem pokazywali co i jak.. Później zakładali kombinezony i ćwiczenia w wodzie, a następnie nurkowali z całą aparaturą po dnie basenu.. No to możecie sobie wyobrazić.. co mama ma kupić jutro.. natychmiast.. Ja robiłam z jego panią za obserwatorów... Na basenie było tak gorąco.. na drugi raz wezmę ze sobą kostium kąpielowy.. Nadulka.. byłam już bardzo blisko Was.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No to chyba nie będziesz miała wyjścia i będziesz musiała nabyć rzeczone wyposażenie, bo dziecko żyć Ci nie da. Na pewno miał fajną zabawę i spędził czas w bardzo interesujący sposób, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Wiola ale ja pisze o tych co chcesz je oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 To są ceramiczne z zewnątrz kolor bakłażan, w środku ceramika, 24 i 28cm, koszt odpowiednio 39 i 49zł w promocji.To jest seria Ambition Fusion. Ale na największym polu nie czyta indukcja.Niby nie są złe, ale lekkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts