Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas biało za oknem.. zaczęło sypać lekko koło 20.00 i niewiele napadało..

Trawnik nie jest w całości pokryty śniegiem, lecz tak jakby był oszroniony.. gałązki w lesie tez białawe...

Już mi się podoba...

Rano będę musiała wziąć łopatę albo miotłę raczej i odkurzyć ten śnieżek z chodniczka i podjazdu...

Jak byłam w piątek w Zakopcu to już stały prawie pod każdymi drzwiami łopaty.. już byli przygotowani do odśnieżania, a przed Skomielną /Rabką kopary napełniały na samochody piasek/żwir do obsypywania dróg...

Nic Aga nie słychać w sumie...

Nic Aga nie słychać w sumie...

To tak jak u mnie:lol2: Stara bida:lol2:

Ze śniegiem na pewno wszystko wygląda bajecznie, tylko zaczynają się wtedy koszmarne korki- jakby i tak były u nas niewystarczające:sick:

No nic życie, trzeba przeczekać i aby do wiosny!

Dobrej nocki Wiolu:bye:

DPSia .. drogowcy zaspali i jak zwykle ich zima zaskoczyła...

Mąż dzisiaj jechał do kliniki na badania.. jakieś 25-30km , odcinek ten pokonuje w czasie ok 20-30 min.. dzisiaj jechał grubo ponad godzinę...

Wszyscy jechali, jakby po raz pierwszy zobaczyli i śnieg i po raz pierwszy wsiedli za kółko...

Pod warstwą śnieżku u nas jest lód...

Przekonał się młody na podjeździe.. wyrżnął orła po raz pierwszy tej zimy...

Ja oczywiście już odśnieżyłam posypałam piaskiem...

Choć naprawdę maleńko jest tego śnieżku to już ładnie :)

Arni, dzisiaj widzialam te patelnie. Wygladaly calkiem ok. Ciezkie i solidnie wykonane. Z pewnoscia nie sa okazja cenowa - podobne mozna znalezc w zblizonej cenie - ale jesli nie ma sie czasu na poszukiwania i grzebanie po necie, to z pewnoscia warte zakupu :rolleyes: Daj znac czy rzeczywiscie sa non-stick :wiggle:

Przy okazji - bedac w Realu - pomacalam ichniejsze patelnie z powloka ceramiczna ... Dramat ... lekkie i cienkie :p

Markotka.. napisałam długiego posta, ale forum coś robiło i go zjadło...

Patelnie masz tutaj.... http://www.promocyjni.pl/siec/142-lidl

Kupiłam wszystkie 3 czyli 24 i 28 z powłoką tytanowa.. i te ze stali... I powiem tak.. wszystkie pola je czytają.. ale wydaje mi się , ze te z FH sę lepsze.. znaczy na pewno grubsze.. ale nie te co mam z powłoką ceramiczną i są do oddania, a te z tytanową..

I muszę sie zastanowić, czy oddać i te lidlowe i te z FH(są do oddania na pewno) i nabycie tych czarnych z FH...

Trudna w sumie decyzja.. ta lidlowe nie są złe, ale boki mają z całą pewnością cieńsze niż te z FH.... ale znów te z FH mają jakby w dziurki dno/spód patelni, i właśnie chyba przez to ich indukcja nie czyta...

Młody był zaproszony przez swoją nauczycielkę na pływanie z nurkami.. Znaczy na nurkowanie w basenie...

Mąż też poszedł ponurkować..

Ale odlot...

Młody miał 3 instruktorów wokół siebie... Jaka obstawa....

Najpierw teoria, potem pokazywali co i jak..

Później zakładali kombinezony i ćwiczenia w wodzie, a następnie nurkowali z całą aparaturą po dnie basenu..

No to możecie sobie wyobrazić.. co mama ma kupić jutro.. natychmiast..

Ja robiłam z jego panią za obserwatorów... Na basenie było tak gorąco.. na drugi raz wezmę ze sobą kostium kąpielowy..

Nadulka.. byłam już bardzo blisko Was....

No to chyba nie będziesz miała wyjścia i będziesz musiała nabyć rzeczone wyposażenie, bo dziecko żyć Ci nie da. :lol2:

Na pewno miał fajną zabawę i spędził czas w bardzo interesujący sposób, super! :D