Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Nooo i dlatego ja nie rozumiem mechaników, a oni mnie....

Białe to białe, a czarne jest czarnym.. szarości nie obowiązują... Chyba, żeby coś się wydarzyło i z wyprzedzeniem wie, że nie da rady to dzwoni odpowiednio wcześniej...

I niby jak miał Ci zrobić, jak ja widziałam go w sanatorium przed warsztatem chyba w sobotę.. niby jak miał go uzdrowić na czas??????

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niby sypnęło się coś w piatek, dziś miały dojść części jakieś , no i nie wyrobił się z poskładaniem....wybaczam mu.... bo mógł zostawić te sypnięte dinksy i nic nie mówić -w końcu nie z ta dolegliwością był odstawiony, ale S chciał zrobić jak należy i ma obsuwę...

To Ty się ciesz , że jest solidny..

Mojego tez już do niego na przegląd wysyłam.. bo raz ma ABSa a raz nie..

Relcia.. toż to takie oczywiste... już od chyba kilku tyg o tym gadamy do znudzenia..

Chodziło o karchera 1020.. nie jest zły... ale czy aby dobra szczotka ryżowa na długim kiju nie dała by rady???? Bo pucowanie tym żółtym z końcówką jak szczoteczka do zębów to jest nic dobrego i robota głupiego... mam nadzieję, że to tylko raz i koniec.. potem parownicą jak mopem będę jechała.. O to mi chodziło...

A zaraz synuś wpadnie jeden z drugim w ubłoconych butkach przelecą się ze dwa trzy razy po chałupie i znowu czyszczenie.. ale, że młody pucuje to mam nadzieję, że uszanuje pracę..

Pucuje od czasu do czasu.. bo TV.. ale i jest to nowość i jak zawsze zabawę sobie zrobił...

To ja chyba mniej czysto wolę mieć. :lol2:

Słowo honoru, mało porządna jakaś jestem, myciem okien się w ogóle nie przejmuję, a podłogi...

Zwykły mop zatrzaskowy całkowicie mnie satysfakcjonuje!

Dziewczynki, są ciekawsze zajęcia, szkoda czasu na szorowanie chałupy!

Z pomocą Agduś kupiłam kiedyś taki magnes na lodówkę.

Było na nim napisane: "Nudne kobiety mają idealnie czyste domy".

Cos w tym jest! :p

Choć nigdy bym nie powiedziała, żeście nudne, bo to nieprawda! :trotfl:

ale ze co z piekarnikiem??? mam czyscic? po co? ma funkcje autoclean to sie sam czysci, poza tym uzywany od wielkiego dzwonu sluzy za przechowalnie patelni i brytfanek ;)

Tarcia -kocham Cię :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

masz chyba najdroższą szafkę na patelnie jaką widziałam w życiu :lol2:

Wiola nie wiem jak z gładkimi płytkami , nie dojechałam jeszcze do łazienki...

Na dzisiaj juz chyba koniec... mam naprawdę dość...

Wymyty wiatrołap, ten przedpokój od wejścia do garażu , połowę kuchni..

Jeszcze tylko przedpokój od łazienek i sypialni, połowę kuchni i salooon...

No to mam na jutro zajęcie...

DPSia ja tak szoruję po raz 3 te podłogi. wcześniej szczoteczka do rąk i drucianka i też dały radę.. ale .. nie wiem czy doczyściły wszystko.. na pewno nie, bo pamiętam, że jaśniejsze podłogi były, ale wyzywałam...

Teraz to można z nich nawet jeść;)

A co z piekarnikiem? nie wiem.. nie potrzebuję go czyścić.. Przynajmniej na razie..

A fugi to mnie nie wkurzały.. bo całe ciemne były.. wkurzały mnie widoczne brudne pory.. Ot. taki urok kafli..

Nawet szorowałam jakimś szopem do kafli i też im nie dał rady..