Arnika 30.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 A wiesz jakiego ja mam smaka... Jak ja luuubię kawkę.. Herbata może wówczas nie istnieć.. tylko kawka z mleczkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 ja nawet pije ostatnio herbatki,ale wole kawe tylko czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Takie bóle to nie na oko się leczy - najpierw ortopeda, prześwietlenie może i usg - dopiero potem odpowiednie leki i maści, a w stanie zapalnym oszczędzać trzeba to co boli ... to mówi doświadczona niemiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wiola mnie chodziło żebyś maks jeden tramal wzięła wszak to z morfiny i podają to w początkowej fazie bóli nowotworowych więc wykop ma ładny:( tolperis dobra rzecz ale trzeba troszku poczekać na działanie:( doraźnie miejscowo maść SALDIAM polecam niedroga coś kole 8 zł w aptece bez recepty a na wszelkiego rodzaju bóle stawów świetnie działa bo to dla reumatyków przeciwzapalna i przeciwbólowa jest, no i nie pachnie więc można i przed wyjściem zasmarować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Arni, a jakas diagnoze dostalas? Lub chocby przypuszczenie? Jakis stan zapalny, ale czego? Od reki (bez skierowania) wszedzie zrobisz USG lokcia i barku. Koszt nie jest duzy, a metoda diagnozy zdecydowanie lepsza niz RTG. No i natychmiast mozna wdrozyc wlasciwe leczenie. Pamietam, ze mialam taki bol barku. Na poczatku slaby, potem coraz silniejszy, z postepujacym ograniczeniem ruchomosci rotatorow. Doszlo do tego, ze przestalam podnosci wyzej reke niz o jakies 15st. od pionu. Natychmiastowe USG, zastrzyk i dwa dni pozniej zaczelo sie diametralnie poprawiac. A po 6 miesiacach rehabilitacji i zabiegow, to juz calkiem bylo dobrze Kawoszki czyli Arni i Nadulka, pilyscie NY Caffe Extra z dodatkiem Jamaica Blue Mountain? Wlasnie taka dostalismy od Mamy mojego i sie nia raczymy Przyznaje, ze warta uwagi w szczegolnosci jesli ktos lubi bardzo wyraziste kawy z posmakiem gorzkiej czekolady Tylko mielic trzeba bardzo drobno Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wiolu :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.12.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!http://www.rotfl.com.pl/data/media/70/szczesliwego-nowego-roku-ekartka-figa57.gif Edytowane 31 Grudnia 2012 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.12.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://s20.rimg.info/f557a741e7609250c08ab6cbb28981c7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Oby ten nadchodzący rok był zdrowszy niż poprzedni, weselszy niż ostatni i obfity spełnionych marzeń Szczęśliwej 13-tki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wioluś,12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Wszystkim zaglądającym życzę zdrowia w Nowym 2013r..... ...i nie tak na odwal się.. Bo wiem jak się zepsuło i jak boli ... Dziękuję Wszystkim za życzenia...Szczególnie te zdrówka się przydadzą....I wybaczcie, że nie zajrzę teraz do Waszych wątków ... Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dzisiejszy dzień spędziłam u doktorki i na SOR.. Przebadał mnie neurolog... ale bez RTG USC TK... Mam barkową rwę kulszową... Boli dziś jak diabli... do utraty przytomności włącznie.. falami.. raz bardziej raz mniej ale jak diabli... Mąż zakupił super sylwestra. takiego z super kreacjami,w super lokalu... po chyba 16 latach mieliśmy iść...,.. tak się cieszyłam.. teraz to mi tylko łóżko pozostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Oj szkoda strasznie sylwestra...szkoda..ale to nic, teraz się wykurujesz, ulży w bólu a za rok poszalejecie z nawiązką. Nie wiem co to rwa i taki ból, ale chyba czas wybrać się na leczenie tego barku, co? Pozdrowienia przekazuję od śpiącej Malki na pewno chciałaby Cię teraz uściskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Nie....Lepiej jakby mi to ramie wczoraj odcięli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Arnisia - wiem, jak boli rwa kulszowa, BARDZO Ci współczuję. To taki ból, że łzy płyną same po twarzy. Kuruj się, kochana, musisz jakiś czas bardzo oszczędzać ramię, nie możesz sobie pozwolić na żadne wysiłki, z kręgosłupem nie ma żartów. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia życzę, żeby w przyszłym roku można było sylwestra z nawiązką nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.01.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Zdrowia przyniosłam,no i cierpliwości coby do końca wyleczyć to co szwankuje. My też waklczymy z jakimś wirusem(mąż przyniósł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts