Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola mnie chodziło żebyś maks jeden tramal wzięła wszak to z morfiny i podają to w początkowej fazie bóli nowotworowych więc wykop ma ładny:(

tolperis dobra rzecz ale trzeba troszku poczekać na działanie:( doraźnie miejscowo maść SALDIAM polecam niedroga coś kole 8 zł w aptece bez recepty a na wszelkiego rodzaju bóle stawów świetnie działa bo to dla reumatyków przeciwzapalna i przeciwbólowa jest, no i nie pachnie więc można i przed wyjściem zasmarować się;)

Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W

Arni, a jakas diagnoze dostalas? Lub chocby przypuszczenie? Jakis stan zapalny, ale czego? Od reki (bez skierowania) wszedzie zrobisz USG lokcia i barku. Koszt nie jest duzy, a metoda diagnozy zdecydowanie lepsza niz RTG. No i natychmiast mozna wdrozyc wlasciwe leczenie.

Pamietam, ze mialam taki bol barku. Na poczatku slaby, potem coraz silniejszy, z postepujacym ograniczeniem ruchomosci rotatorow. Doszlo do tego, ze przestalam podnosci wyzej reke niz o jakies 15st. od pionu. Natychmiastowe USG, zastrzyk i dwa dni pozniej zaczelo sie diametralnie poprawiac. A po 6 miesiacach rehabilitacji i zabiegow, to juz calkiem bylo dobrze :lol2:

Kawoszki czyli Arni i Nadulka, pilyscie NY Caffe Extra z dodatkiem Jamaica Blue Mountain? Wlasnie taka dostalismy od Mamy mojego i sie nia raczymy :-) Przyznaje, ze warta uwagi w szczegolnosci jesli ktos lubi bardzo wyraziste kawy z posmakiem gorzkiej czekolady :rolleyes: Tylko mielic trzeba bardzo drobno :yes: Polecam :-)

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość,

pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.

A gdy się one już spełnią niech dorzuci garść

nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!

http://www.rotfl.com.pl/data/media/70/szczesliwego-nowego-roku-ekartka-figa57.gif

Edytowane przez rogbog

Wioluś,

12 miesięcy zdrowia,

53 tygodni szczęścia,

8.760 godzin miłości,

526.600 minut pogody ducha

i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy!

Dziękuję za kolejny wspólny rok na FM

I życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.

Oby był lepszy niż poprzedni!

http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg

Wszystkim zaglądającym życzę zdrowia w Nowym 2013r.....

...i nie tak na odwal się.. Bo wiem jak się zepsuło i jak boli ...

Dziękuję Wszystkim za życzenia...

Szczególnie te zdrówka się przydadzą....

I wybaczcie, że nie zajrzę teraz do Waszych wątków ...

Edytowane przez Arnika

Dzisiejszy dzień spędziłam u doktorki i na SOR..

Przebadał mnie neurolog... ale bez RTG USC TK...:sick:

Mam barkową rwę kulszową...

Boli dziś jak diabli... do utraty przytomności włącznie.. falami.. raz bardziej raz mniej ale jak diabli...

Mąż zakupił super sylwestra. takiego z super kreacjami,w super lokalu... po chyba 16 latach mieliśmy iść...,.. tak się cieszyłam.. teraz to mi tylko łóżko pozostało... :bye:

Oj szkoda strasznie sylwestra...szkoda..ale to nic, teraz się wykurujesz, ulży w bólu a za rok poszalejecie z nawiązką.

Nie wiem co to rwa i taki ból, ale chyba czas wybrać się na leczenie tego barku, co?

Pozdrowienia przekazuję od śpiącej Malki ;) na pewno chciałaby Cię teraz uściskać :hug:

Arnisia - wiem, jak boli rwa kulszowa, BARDZO Ci współczuję. :(

To taki ból, że łzy płyną same po twarzy.

Kuruj się, kochana, musisz jakiś czas bardzo oszczędzać ramię, nie możesz sobie pozwolić na żadne wysiłki, z kręgosłupem nie ma żartów.

Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia życzę, żeby w przyszłym roku można było sylwestra z nawiązką nadrobić. :hug: