Arnika 28.01.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 DPSia.. dopiero teraz kranik zobaczyłaś.... Kupiłam go u nas w sklepie , który sprzedaje "szwarc, mydło" znaczy wszystko metalowe i nie tylko .. metal gum czy jakoś tak. Kupiłam go jeszcze jak miałam SSO, albo i już z oknami.. Jak go zobaczyłam to bez niego nie wyszłam.. wówczas zapłaciłam chyba 500 czy 550zł ale przecenili go z 1000zł dlatego, ze przez ponad rok nikt o niego nawet nie zapytał... Teraz go już nie mają i nie sprowadzą. Ale jak miał ktoś go kupić jak stał na magazynie.. a że ja wchodziłam tłumaczyć paniom co mi potrzeba to i zobaczyłam to cudo.. Kupiny i zamontowany, zeby ktoś kto potrzebuje mógł sobie ręce opłukać, albo kieliszek na imprezie.. ot tak moja fanaberia... Nic nie robię.. ale dzisiaj mnie znów boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Hejka, zajrzałam sobie do Ciebie i w porównaniu z ostatnią moją wizytą jest dobrze, o niebo lepiej...I masz racje, "nie umiem" to najlepsza odpowiedź A jak widzisz, chłopaki sobie radza nawet z takimi prozaicznymi zajeciami jak zmycie podłogi w kuchni :D przyszła synowa bedzie Ci jeszcze dziękować, zobaczysz Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja też nie umiem mnóstwa rzeczy w domu. Nawet prowadzić nie umiem. Ale i nie powinnam przy mojej wysokiej wadzie i kłopotami z oceną odległości. Nie umiem tez napalić (chyba, że się zapomnę ), przynieść drewna, ostatnio zatracam też umiejętność pieczenia chleba. Pilotem tv i komputerem umiem się posługiwać. Arnisia - kciuki wciąż trzymam, żeby jak najszybciej to paskudztwo poszło od Ciebie precz, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 28.01.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja też nie umię..., ale palić muszę bo mojego męża częściej nie ma niż jest, a ojcu to za przeproszeniem zwisa czy jest napalone czy nie . Jak bym miała liczyć na niego to bym się w ogóle nie doczekała, więc liczę na siebie, bo jak jest mąż to nie wiem jak wygląda kotłownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 bry wieczór:)nadrobiłam zaległości i widzę, że nadal boli:( a dlaczego w dzienniku nie ma zdjęcia maszynki kawowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A bo jest srebrna, i nic szczególnego, a bo mam zawsze burdel kuchenny i nie chce mi się i też nie bardzo mogę zrobić porządek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 oj Wiola jeden kącik odgarnij lewą ręką i pstryknij fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 OKi.. zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Takie cudo dostałam od męża... Dla jednych.. nic szczególnego, dla mnie coś , na co dłuuugo czekałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 no miodzio następnym razem zażyczę sobie u Ciebie latte:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A proszę Cie bardzo.. nawet Emil potrafi już latte zrobić... Kawa wychodzi miodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 no i o to chodzi:lol2: a że u Ciebie nie da się wpaść na godzinkę to pewnie ze trzy zdążę wypić zanim wyjdę dzieci mam teraz bardziej samodzielne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No tak.. słyszałam.. starsze dziecko nawet zupę popełniło... I dziwisz się, że my skrzynkami mleko kupujemy.. Zapowiem ślubnemu, że ma mi kawy duży zapas zrobić. choć jak dowie się ile ja na te "fasolki" (tak woła ekspres, żeby doładować "fasolki" a nie ziarna kawy;) ) wydaję to zblednie.. do tej pory jakiś taki był nieświadomy, sama zakupy robiłam.. a teraz on mnie zaopatruje.. WUsia. noo i nie wiem czy w trzy godziny się i odrobimy.. mąż mówił wczoraj , ze nagadałam się z koleżanką/kami.. a przy wyjściu albo przy furtce rozejść się nie mogłyśmy i gadały i gadały... Faceci to się wcale nie znają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 no u Ciebie w sumie większość dyskusji pod albo za furtką no dobra kawa kosztuje niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Oki.. to teraz nawet nie będziemy przez furtkę przechodzić.. nagadamy się wreszcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 beans to tez ziarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No tak.. ale w dosłownym tłumaczeniu fasolki.. Za to śmiejemy się z chłopakami, że fasolek mu brakuje... Szczególnie jak dzwoni do mnie Emil i pyta mnie się (co ja sama nie kumam co ta maszyneria do mnie pisze) .. mamooo co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 znaczy że jak będziesz tą kawę za furtką podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 świetny - kupowałaś u nas czy gdzieś za miedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts