delor 19.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej ArniczkoWidzę, że sytuacja nie jest najlepsza:(Tylko mam nadzieję, że nie nosiłaś nart młodemu. Co do mnie to czekam na Ciebie od miesiąca. Nie zawracałam Ci gitary,bo widziałam że jesteś zagoniona.Daj znać kiedy wpadniesz. (jutro mnie nie ma,a tak to jestem) Dbaj no o siebie trochę lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) No tak Wiolcia.. masz racje.. nie będę już pisała.. Delorcia.. a ja już się zastanawiałam co słychać... A kiedy dorwiesz jeździdło i wpadniesz do mnie Ty?? Bo ja najwcześniej jak młody do szkoły pójdzie.. teraz nie bardzo mam czas... W czwartek jadę do fryzjera... wiec pół dnia z czapki.. Wreszcie będę wyglądała jak kobieta A na kuracje pojadę.. ale wczoraj powiedziałam pani doktor, że się zastanowię.. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba... Narto oczywiście młodemu nie nosiłam.. Pomogłam mu kask przenieść.. W zasadzie nic nie noszę.. nie wolno mi.. i się bardzo pilnuję.. Nie myją podłóg, nie odkurzam.. i w ogóle w ramki już jestem oprawiona.. Nie wiem czy pisałam ale mam następne serie zabiegów od 4.03... W sumie ambulatoryjnie można mieć tez sporo zabiegów prawie tak jak w sanatorium.. Edytowane 19 Lutego 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 19.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 No jeśli nie sprzątasz, to lepiej Ty wpadnij do mnie w przyszłym tygodniu:)Pisałam, że mam co nieco pozmieniane w chałupie. Pozdrawiam - dbaj o siebie, raz jeszcze powtarzam, wyjazd to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 OKi.. a co będziesz robić pon/wt... ale z samego rańca.. ? Młody bardziej koło już Ciebie będzie do szkoły chodził, i muszę go wozić już w tamtym kierunku... Czyli poranna kawka z rana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Arnika, jeszcze raz obejrzałam te wwyniki, one nie są złe. Ale może klinicznie wygląda to dużo gorzej, nie wiem. Nie leczy się badań lecz człowieka. No i fakt - te wyniki mogą stać się gorsze, jak się nie poleczysz...Szpital od ambulatorium jednak się różni. W szpitalu masz kilka zabiegów dziennie i, przede wszystkim, masz terapeutów, którzy ci mówią co i jak masz ćwiczyć, bo ćwiczyć to sobie można samemu, ale trzeba wiedziać, co wolno. Pomyśl o tych reptach, tam mają też wodolecznictwo, co prawda bezpłatne w minimalnym zakresie, ale coś tam można sobie dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Pomyślałam już. Pojadę... ale może nie do Reptach tylko do sanatorium.. ale zadzwonię do nich i się dopytam co i jak.. Zaczęłam przeglądać stronki z roślinami.. Trzeba rondo zagospodarować..Trafiłam na takie cudo.. i nie mogłam się oprzeć... http://allegro.pl/ostre-pieprzenie-za-pol-ceny-papryfiutki-i2965729004.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.02.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ponieważ ostatnio zachwycam się książką o "ostrym pieprzeniu" to zajrzałam na to allegro i się nie zawiodłam Zdrówka Wioluś życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ja mogę tylko się podpisac pod Agawi, bo mądrze mówi dziewczyna. A dziękować, dziękowaćhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/ThankYou.gif Hej Wiolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Oj Wiola, nie obrażaj sie, jakbym nic nie napisała to miałabym wyrzuty sumienia, ze miałam okazję potrząsnąć a nie zrobiłam tego.Tobie chyba trzeba porzadnego kopa zebys zaczęłą o siebie dbać. I widzisz? juz chcesz skoro piszesz o sanatorium. Trzymam kciuki zeby pomogło Ps. papryczki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Tarcia ja niestety albo stety Zmierzchu nie czytałam, generalnie nie czytam tego rodzaju książek. No a tu jeszcze dochodzi duzo, dużo seksu ( w tym BDSM)więc na pewno nie jest to książka dla wszystkich. Napisana bardzo prostym językiem po angielsku nieco lepsza, ale polskie tłumaczenie zawiera wiele błedów stylistycznych i bezpośredniego tłumaczenia, a to sie niestety nie zawsze sprawdza, bo Polak tak nie powie, to razi z pewnością. Z pewności jest to powieśc cukierkowa, z dobrym zakończeniem, taka bajka o Kopciuszku. Mnie raczej wciągnął życiorys Greya i choleraka nie mogę przestać myśleć, ile go w życiu złego spotkało. I co z tego, ze jest przystojny, ze ma pieniędzy więcej niz możemy sobie to wyobrazić, ale ma wielkie problemy psychiczne ze sobą. Mnie interesuje przede wszystkim profil psychologiczny bohaterów i jak dzieciństwo może negatywnie wpłynąć na dalsze nasze życie No bo Grey stracił matkę dziwkę-narkomankę jak miał 4 lata, był bity przez alfonsa matki, no i okazuje się, ze w tym wszystkim miał trochę "szczęścia" bo adoptowała go lekarka, ktora przyjmowała go do szpitala. I niby wszystko cacy, ale nowi rodzice byli bardzo poukładani, taka idealna rodzina, ze zupełnie go nie rozumieli. W wieku 15 lat uwiodła go przyjaciółka matki i wtajemniczyła w BDSM. No i ja mając 17 letniego syna myślę, że też mogłoby go coś takiego spotkać???? bo pedofilia męska jest potepiana, a o damskiej pedofilii się nie mówi, nieprawdaż????? Chociaż powiem jedno, ta książka zmieniła bardzo moje życie, szczególnie mój stosunek do męża, zaczynam naprawdę rozumieć co to jest miłość bezwarunkowa i co to jest dac komus cos "więcej" z siebie, czy umiemy sie wyzbyć części swojego jestestwa dla drugiej połówki?????? w imię miłości??? Choć myślę, że nie jest to ksiązka dla ludzi, którzy lubią ambitna literaturę. Myślę, że pani James opierała się nie tylko na Zmierzchu, ale z pewnością na Dumie i uprzedzenie i Tessie d'Uberville, no i oczywiście na filmach 9 i pól tygodnia i Pretty Women. No i co mnie jeszcze razi w tej książce, niby intelgentnie wykształceni ludzie a używaja takich słów jak K...a a mnie to bardzo przeszkadza nie jestem do tego przyzwyczajona:( Edytowane 20 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Wiolcia ... dwa posty przed Twoim pisałam, ze złożę wniosek.. I może to będą Repty. , albo inna instytucja... Witam Panie Noo te papryfiutki są lepsze niż nasze iglaste fiutki Też mnie wczoraj rozbawiły.. Tarcia , Ala, Delorcia. co sadzić w rondzie i wzdłuż ścieżki do domu??????? Hortensja.. jaka? Buk czerwony szczepiony nie rozwali mi kostki systemem korzeniowym.. urośnie duży czy nie bardzo? Co jeszcze posadzić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dla mnie lawendę, u mnie Elfirka zaproponowała własnie lawendę, uwielbiam ten fioletowy kolor Hortensja lubi cień a myślę, ze masz tam dużo słońca W każdym razie ja w zeszłym roku musiałam nad hortensjami rozstawiac parasol, bo mi w południe padały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 no i wszystko jasne, to nie ksiazka dla mnie. zmierzch odlozylam po pierwszym rozdziale:cool: Tak myślałam Tarcia, dlatego tyle Ci o niej napisałam, chociaż ja Zmierzch tez odłożyłam po pierwszych 50 stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Rondo ma słońce.. ale nie w samo południe.. to jest odsłona od północy.. z tym, że rano jest wschodzące słońce, w południe jest cień i późnym popołudniem dochodzi zachodzące słoneczko.. czyli nie jest źle.. TARcia wie jak tam jest, Delorcia tez Ale się domyśli A co słychać z Alę.. nie ma Jej ostatnio (o Alunka chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Alunek na facbooku szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja fejsa nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts