JoShi 14.02.2010 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 teraz mamy o rzadkiej kupie dziecka Ooo, nie widziałam. Ale plucie krwią jest chyba nie do pobicia w kategorii 'Obrzydlistwo'. Na youtube byla wersja z Malym Glodem, w ktorej Maly Glod przelecial pania od jogurtow. Polecam Jak polecasz jak linka nie dałeś. Nie ważne czy kupujecie produkty czy nie. Ważne, że reklama utkwiła wam w pamięci i o niej mówicie. Co z tego, skoro nawet nie pamiętam co to za pasta była? A swoich upodobań pastowych zmieniać nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 15.02.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Faktycznie sprytny ten głodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.02.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Spadłam z fotela. A tak w ogóle to był całkiem duży głód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mówcie sobie co chcecie, ja tam lubię popatrzeć na Wojtka M. jak z tą herbatą się męczy. on w tej reklamie jest żałosny taki brzydki, nieomal niepełnosprawny staruszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 16.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Reklamy ,które mi utkwiły to: -dwie "dupki"-które nie mogą usiąść na ławce w parku, bo mają hemoroidy -i "twarde dowody" w postaci psich kup na trawniku(karma dla psów na dobre trawienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mówcie sobie co chcecie, ja tam lubię popatrzeć na Wojtka M. jak z tą herbatą się męczy. on w tej reklamie jest żałosny taki brzydki, nieomal niepełnosprawny staruszek No co Ty. Dla mnie jest super. A, że nie młodnieje to nic dziwnego. Przynajmniej się nie szprycuje botoksem jak jego młodsi koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mówcie sobie co chcecie, ja tam lubię popatrzeć na Wojtka M. jak z tą herbatą się męczy. on w tej reklamie jest żałosny taki brzydki, nieomal niepełnosprawny staruszek Nawet gdyby sie sunął na doopie ,jest fajny i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 jemu tę herbatę to już donosić do łóżka powinni aż się serce kraje, że sam musi szur szur szur szur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts