leli1 27.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 nie wiem jak zatytułowac wiec niech bedzie tak Zanim się wprowadziłam postanowiłam, (coby roslinki juz sobie mogły rosnąć) posadzić, głównie płożące na trawniku przed domem. W ub.roku skrupulatnie nożycami ręcznymi wycinałam trawę, ale już w tym roku mi się to nie uśmiecha. Trawa niestety rośnie w tym miejscu dość bujna, roślinki na szczęście także, tyle że pomyslałam sobie, że przykryje trawę (bez jej usuwania) geowłókniną i wysypię kamykami. Czy to zda egzamin, czy raczej powinnam sie poświęcic i wyrwac trawę? Podpowiedzcie coś, żeby sie za bardzo nie napracowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Trawa będzie wyrastać w nacięciu agrowłókniiny na jałowca. Jak chcesz się teraz pozbyć trawy to chyba trzeba bedzie użyć herbicydu na jednoliścienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 28.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 poświęcić trochę czasu i starannie wyrwać trawę z korzeniami a nie ciąć, potem podsypać krzew ściółką np kora z 5-10cm grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 28.04.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 obawiałam sie takich odpowiedzi wczoraj juz zaczelam karczowanie, ale idzie okrutnie mozolnie , ale chyba nie mam wyjscia. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts