ged 28.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Moje grusze i jabłonie zaatakowały zwojówki, mszyce i wszelkie inne robactwo - spóźniłem się z opryskiem, a tu nagle wszystko mi zakwitło. Pryskać na kwiaty? pomimo że PIORIN mówi nie? http://www.murbeton.h.win.pl/murator/piorin.gif PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.04.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Kolejne pytanie: Czy można mieszać Owadofos z Captan'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.04.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Moje grusze i jabłonie zaatakowały zwojówki, mszyce i wszelkie inne robactwo - spóźniłem się z opryskiem, a tu nagle wszystko mi zakwitło. Pryskać na kwiaty? pomimo że PIORIN mówi nie? http://www.murbeton.h.win.pl/murator/piorin.gif PILNE Hmmm - ciekawe - nie wiedziałem że coś takiego jak PIORIN istnieje ... No cóż - bardzo ciekawy komunikat - jeszcze pytanie w kwestii tłumaczenia powyższej odezwy - "komunikat aktywny" znaczy się można/trzeba pryskać ?? Na kwiat to ja nie pryskam - poczekaj - niedługo kwiaty opadną ... Osobiście pryskałem Decisem dwa tygodnie temu na robactwo i mszyce - ale parch to chyba choroba bakteryjna - nie robactwo ... W zeszłym roku miałem parcha ale na brzoskwiniach , śliwach , gruszach - też się wówczas spóźniłem z opryskiem - teraz zaraz po kwitnieniu prysnę Sylitem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 nie w czasie kwitnienia , potrujesz pszczoły i inne owady zapylające! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts