Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Seria MALM IKEA - opinie

Kai2000

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dostałam odpowiedź z ikea.

Witam w IKEA.

Dziękuję za przesłany list.

Toaletka MALM jest dostępna tylko w kolorze białym.

Toaletka w kolorze średniobrązowym została wycofana z asortymentu.

Z serii MALM w kolorze średniobrązowym występują komody i rama łożka 160x200 cm.

Meble z serii EXPEDIT i LACK nie występuja w kolorze średniobrązowym.

Pozdrawiam

tak więc lipa.

• 9 months później...

Witam Wszystkich:)

Jestem tu nowa i szukam inspiracji do naszego nowego domu...natknęłam sięna temat mebli Ikea - Malm. ..piszecie, ze macie problem z kolorem mebelków - może moja rada będzie pomocna :) Jakis czeas temu kupilam mebleki Malm dla mojego synka- oczywiscie kolor niebieski - Jasio wyrósł a na świecie pojawiła się Zosia. Zrobilismy przemeblowanie i Zosia w spadku dostała mebelki Jasia...POkój był troszkę smutny z nimi i ten niebieski mi nie odpowiadał. Znałazłam firmę Dekea, która zajmuje sie produkowaniem dekoracyjnych oklein meblowych do mebli IKea. I to był strzał w dziesiatkę - mebelki wyglądaja po prostu rewelacyjnie - zobaczcie sami. Okleina meblowa- Mammut blue (2).jpgOkleina meblowa- Mammut blue (3).jpgOkleina meblowa- Mammut blue  (11).JPG

• 1 year później...
  • 2 weeks później...