mazo 07.10.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Fajna! nie wiem, czy mi się wydaje, czy ona jest w takie prążki? Ja już myślałam nawet o tej mozaice z cersanitu, którą wymyśliłam do małej łazienki, ale ona niby grafitowa, to za ciemna. A może znalazłabym jakąś mozaikę biało-szarą? Taką delikatną, z przewagą bieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.10.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 A co Wy na to? http://eurolazienki.pl/DUNE-Mosaico-blanco-mate-D101-p5743.html jest też błyszcząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 mazo, mogłabyś, pewnie, tylko czy trafisz z odcieniem bieli do tej Twojej bieli? Tu jest pies pogrzebany.....Możesz zrobić też wszyyyystko w mozaice białej lub szaro-białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 A to taka mozaika z zupełnie innej beczki, która ostatnio wpadła mi w oko:Paradyż, Secret Biancohttp://www.paradyz.com.pl/GetFile/17483 http://www.paradyz.com.pl/Collection/new/secret-edeno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.10.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ciekawa!A wracając do tej mojej - może akurat trafiłabym z odcieniem, musiałabym zamówić jedną na próbę, porównać z tymi głównymi. Cena interesująca - wychodzi 300 zł za metr... Nie wiem, czy jest tego warta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Masz już próbkę tych swoich płytek? A masz jakiś plan awaryjny, na wypadek gdyby okazało się, że nie będzie identycznej mozaiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.10.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Nie, próbki jeszcze nie mam. Plan awaryjny? Czekam na odpowiedź o tym dekorze - połówce płytki podstawowej, no i gdy już nic nie znajdę - zawsze mogę dać na wannę też tę płytkę główną. Zupełnie innych płytek nie biorę pod uwagę, zawsze miałam tylko ten typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.10.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Właśnie wykonawca uświadomił nam, że w projekcie mamy na ścianie szczytowej "coś" - nie wiem, jak to nazwać - takie obramowanie mające na celu zrównanie dachówki z elewacją czy coś w tym stylu. WTF?... Nie spotkałam się z czymś takim... http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/ShQnR8JRZWI/AAAAAAAAAOg/r3PIPL-aj98/s512/003.jpg Może nie będzie tego tak widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.10.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Całe szczęście, że te rynny przesunęliśmy w inne miejsce i ukryliśmy w ociepleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjaz 07.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Całe szczęście, że te rynny przesunęliśmy w inne miejsce i ukryliśmy w ociepleniu... Jeżeli mogę zapytać: w ociepleniu ukryliście całość rynien? Czy może same tylko części pionowe? W naszym projekcie architekt wymyślił rynny ukryte w ociepleniu (dom też nie ma okapów) a mi nie bardzo się to podoba... no bo jak rynna zacznie cieknąć - to dowiesz się może po dwóch latach, jak grzyb przeżre ścianę i pojawi się w pokoju...? A może przesadzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.10.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nie mielismy tego w projekcie, ale zaczęło się od tego, że poprzesuwaliśmy rynny w mniej widoczne miejsca, tylko, że w takim załomie - łączniku zrobiły się 4, więc chcieliśmy ukryć je częściowo, tak do połowy, ale wykonawca zaproponował, że ukryje jej całkiem, też mieliśmy wątpliwości, ale nas uspokoił, a to facet, który dmucha na zimne i boi się nowoczesnych rozwiązań Ukryliśmy tylko części pionowe. Jutro zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.10.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Dekoru, o którym pisałam (ta połówka płytki głównej) nie ma w fabryce... Myślę dalej Chodzi tylko o obudowę wanny - może wannę owalną wolnostojącą czy jak tam one się nazywają... Bardzo mi się podobają, tylko że obok kanciasty prysznic, ale gdyby zrezygnować z jednej ścianki graniczącej z wanną? Albo po prostu dam takie płytki jak na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.10.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Moim zdaniem wanna owalna nie będzie kolidowała z kanciastym prysznicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.10.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Dzieki za opinię Minko! Jeszcze kilka prób dotyczących obudowy wanny - szukam różnych mozaik i wpadłam na to, że szare nie mogą być, bo nie dobiorę do podłogi, która też szara, więc może grafitowa, jeśli nie biała. I znalazłam taką: http://e4.otwarte24.pl/otw194/46d3c1f900145c474b1650f8 A w ogóle to bardzo podoba mi się w łazience Rasi - też białe płytki z grafitową mozaiką. Wiem, te moje rozważania łazienkowe są męczące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.10.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 http://e3.otwarte24.pl/otw201/7609e2fd00028db64b239f17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.10.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ładna mozaika, ale nie wiem, czy ciemno nie będzie.... Mnie się tez bardzo podoba łazienka Rasi. Jak to ma być wykafelkowane i łączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.10.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Jak? Nie rozumiem pytania...Tylkoobudowa wanny ma być w mozaice, ale też się boję, że to za ciemna plama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.10.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 A te drugie nie są za duze na obudowę? Jesli obudowa wanny, to moga byc ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.10.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 29/29 cm, wanna ma mieć 60 cm wysokości, więc akurat. Chyba że chodzi Ci o wielkość tych elementów udających mozaikę? Ja dzisiaj wolno myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.10.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Affron: http://e5.otwarte24.pl/otw151/b9dcb48a000ce99c4b716059 Tylko cały czas mnie męczy, jak to będzie wyglądać przy tych moich płytkach podłogowych, no i jakoś się boję tej całkowitej zmiany koncepcji - miało być biało i delikatnie, no i bezpiecznie... Kurcze - trochę mnie to stresuje - bo tak już zostanie na długo... W innych pomieszczeniach nie czuję powagi sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts