kati5 05.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 WITAM własnie dzis kupuje ogródek działkowy 300m2 i mam nielada problem otóż musze go czymś ogrodzić żeby mój mały urwis i piesek nieciekali po wszystkich działkach.Myslałam o czymś niskim np.siatce ale to są dość spore koszty a ja już dużo niemogę zainwestować proszę o rady może ktoś ma pomysł na niedrogie tymczasowe ogrodzenie/płotek dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 05.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 zwykła siatka zawsze wychodziła najtaniej, nie sądzę, żeby udało ci sie namierzyc cos tanszego (oczywiscie jesli ta siatke polozycie sobie sami, bo fachowcy za taka robote tez potrafia niexle skubnąć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati5 05.05.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dziękuję a czy taką siatkę idzie przyciąć np.na 1m wysokości ??to wtedy bym jeszcze mniej potrzebowała patrzę własnie za takimi płotkami na 75cm wysokości,ale jeszcze niewiem ile tego mi potrzeba bo wiem tylko tyle że działka ma 300m2,a te płotki są 2,5 szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://www2.betafence.com/site/consumer/products/system.asp?l=13&vt=&s=SA3305http://www2.betafence.com/site/consumer/products/system.asp?l=13&vt=&s=SA3780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati5 05.05.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dziękuję już patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 siatka to chyba najtańszy sposób. Nawet żywopłot ze strzyżonego ligustra czy berberysu wyjdzie chyba drożej. Ale dlaczego chcesz grodzić całą działkę? Z tego co wiem przepisy POD regulują kwestię kosztów grodzenia wspólnych granic z sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati5 05.05.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 aha niewiedziałam tam nikt niema ogrodzone,przegrodą są chodniczki,ale ja chcę z powodu synka i pieska,jednak sie skuszę na siatkę bo rzeczywiscie najtaniej wychodzi ale popytan o ten przepis może akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponadczas 05.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 poszukaj w sieci info na temat siatki leśnej - może nie wygląda ciekawie, ale spełni swoją funkcję: na dole ma wąskie oczka (pieska zatrzyma) a im wyżej tym są one większe (maleństwo też zatrzyma). Poza tym jest tania (około 3zł brutto za metrową wysokość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 05.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wiesz, ja byłam właścicielką takiego właśnie ogródka i mieliśmy ogrodzone z wszystkich stron, tylko byliśmy w środku, po bokach byli sąsiedzi. Może wasza działka jest narożna, ale i tak powinna być ogrodzona. Jest to na ul. Brzozowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati5 05.05.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Brzozowa a gdzie to dokładnie bo widzę że z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 05.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Brzozowa a gdzie to dokładnie bo widzę że z Rybnika Jak się jedzie na Rydułtowy- za osiedlem Chabrowa. Tam jest Twój ogródek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati5 05.05.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 nie my w chwałowicach i też mamy środkową z każdej strony działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 05.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To sąsiedzi obok Was nie ogrodzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati5 05.05.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no własnie nie mało tego twierdzą ze my też niemusimy,ale ja wole miec ogrodzone bo wiem do czego zdolny nasz smyk tu z 60 działek 2 ma płotek reszta bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts