Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zakochałam się ostatnio w białych listwach i chcę je mieć strasznie. :) Te z adabakusa widziałam też na allegro, ale zanim zakupię chciałabym zobaczyć je w realu.

Zapewne można też u nich zamówić próbkę. Nie zdecydowałabym się na listwy w ciemno :/

Za próbkę z 2 listwami zapłaciłam w "stolarni24" 20 zł

jjanicka sklep w Luboniu, mają sztukaterię nmc i Orac.

tutaj masz adres z mapką dojazdu

http://www.salontapet.pl/kontakt_i.html

ale swoje zamawiałam na stronie www salonu tapet NINA z Dąbrowskiego - taniej i bez problemów z dostawą, bo w Luboniu chcieli jeszcze od mnie kasę za transport od producenta do ich hurtowni, jak dla mnie skandal!

przypodłogówki Orac Axxent są mega twarde, palec można sobie złamać, a nie zarysuje się paznokciem, próbowałam też ukruszyć brzeg i nie dałam rady.

Witam, a myśmy listwy NMC kupowali w internecie http://www.melagu.pl/rozwin/sztukateria mają darmową wysyłkę i dodatkowy rabat przy zakupie większej ilości. Trzy dni i listwy były na budowie. Teraz znów zamówiłem czekam na przesyłkę..... Ach te remonty

Edytowane przez Thomaso

• 2 weeks później...
Nie wiem czy dobrze zakładam wątek, ale potrzebuję informacji na temat kosztu zakupu białych, dębowych listew przypodłogowych o wys. 12 cm. Ile to może kosztować za mb? A ile do tego trzeba doliczyć za robociznę? Czy ktoś może pomóc?

20-30zł za mb - patrz allegro. 5-8zł za montaż mb.

A ja mam inne pytanko - spotkał się ktoś z białymi listwami z mdf o szerokości powyżej 15 mm? Mam tak wspaniale położone panele, że w niektórych miejscach dylatacja ma właśnie ok 15 mm i obawiam się, że listwy nie zakryją tych szczelin... :(

• 4 weeks później...