ewa197020 06.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mam problem, poniewaz mój dom znajduje się blisko drogi. Teraz jak jest ciepło to strasznie się kurzy. Chciała bym odgrodzic się troszkę i posadzić jakąś roslinę na siatce żeby zatrzymywała ten kurz. Doradzcie mi proszę bo ja się zupełnie nie znam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wyszukiwarka i wpisac pnącza... czy to takie trudne? Najszybciej rosnący, mało wymagający jet rdest Auberta i winobluszcz pieciolistkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Posadź powojnik pośredni . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts